Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 02, 17:49)
Elina, nors mano pc durnavoja, bet tavo nuotraukas man rodo per zhaliai mastau.gif

Antra tik zalsvai pilka rodo, pirma OK, bent pas mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 02, 18:54)
Antra tik zalsvai pilka rodo, pirma OK, bent pas mane ax.gif

man rodo, kad uogos zhalsvos, kaip mini golden'o obuoliukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 02, 18:29)
nes dabar tas medis nelabai issiskiria is bendrpo konteksto.

taip blush2.gif ...
elina gal 1 milijona nusistacius esi ???? mastau.gif kokybe hmmmmmmm schmoll.gif:
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 02, 17:59)
elina gal 1 milijona nusistacius esi ???? mastau.gif kokybe hmmmmmmm schmoll.gif:

Kokybe prasta tik tu nuotrauku su baltu svarkeliu smile.gif Is tu sekanciu idetu pirmoji, kur tik mergyte, netgi labai normali kokybe. Antra pilkoka ir ne visai ryski, bet ryskumas slubuoja del sujudejimo mirksiukas.gif Pasakyk apie kurias nuotraukas sneki, nes ne visos prastos pas ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 02, 20:11)
Kokybe prasta tik tu nuotrauku su baltu svarkeliu smile.gif Is tu sekanciu idetu pirmoji, kur tik mergyte, netgi labai normali kokybe. Antra pilkoka ir ne visai ryski, bet ryskumas slubuoja del sujudejimo mirksiukas.gif  Pasakyk apie kurias nuotraukas sneki, nes ne visos prastos pas ja smile.gif

man kokybe super, tik per zalia nuotraukoje pirmoj.
Ai, normaliai, paziurejau per kita kompa unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 02 spalio 2007 - 18:27
rodaus, ką vakar vakare nuveikiau ax.gif

user posted image

su šita kažkas ne taip g.gif
user posted image

šitą norėjau į ND dėt, bet kažkaip persigalvojau. tikiuos, kad geriau kur nors rasiu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 02, 20:26)

su šita kažkas ne taip  g.gif
user posted image

man sita labai faina. tik gal buciau kirpus daugiau desines puses.
Jetus, paziurekit mano vaikus kas nors, vaziuosiu vakare fotkint tongue.gif hihihi.gif
Atsakyti
Latoya, man kažko trūksta tavo nuotraukytės, gal kaip kažkas sakė, norisi vaikučio veiduko.

Elina, apie pirmas kaip jau ir viskas pasakyta, labai trūksta kokybės. O iš tų vėliau įkeltų pirmoji patiko thumbup.gif apie antrąją jau ir viskas pasakyta smile.gif

Mintibute - nedalink nuotraukos pusiau mirksiukas.gif išmok karpyti nuotraukas, iškart bus geriau mirksiukas.gif

Nendria - man pirmasis variantas geriau, antroji per šviesi, o tas rausvumas spėju nuo vakaro saulės smile.gif bet man biški plokštoka nuotrauka unsure.gif tarsi su blykste būtų fotografuota... norisi gilesnių šešėlių truputį

California - kaip visad labai patinka tavo portretai thumbup.gif

Balkoninio vaizdo biggrin.gif foto nustatymai - dariau HDR iš RAW failo, ištraukiau 4 skirtingas ekspozicijas ir su photomatix dariau HDR, tada dar levels pakoregavau.. kažkaip iš pačios nuotraukos ne ką gero padariau, šis variantas, nors ir nėra labai tolimas nuo padaryto natūraliai, bet kiek didesnis spalvų ir šešėlių spektras gavosi. Natūralios nuotraukos nustatymai: exp 1/1250s, F/13, A priority, -1,7 EV

ir dar spalvotas rytinis portretukas su pižama biggrin.gif

user posted image

exp 1/160s, F/2, iso 400
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 02 spalio 2007 - 18:46
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 02, 17:33)
as karpyciau taip viena:
user posted image

Stebukle, kaip gražiai sutvarkei nuotrauką, gal originalą man taip sutvarkytum? blush2.gif Padaryčiau mergaitei portretuką rėmeliuose blush2.gif

QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 02, 18:59)
taip  blush2.gif ...

Gal blink.gif . *****, ką daryt, ką daryt umn.gif, penktadienį į SPA Vilnius varom, pušynėliuose pafotkinčiau, o čia špyga taukuota kažkokius milijonus esu nusistačiusi bash.gif . Gal auto fotkinti? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 02, 17:34)
Prasiau apie nuotrauka pasakyti, o ne apie vaiko proporcijas........ unsure.gif

[

Taigi as apie nuotrauka, o ne apie vaika. Man arba kadravimas, arba karpymas toki ispudi duoda. Vaiko tavo realybeje nemaciau, todel net negaleciau tokiais teiginiais svaidytis. blink.gif

Pupeliuk, tavo Vilniaus nuotrauka labai sauni. Truksta apacios (mano akiai), bet spalvos nuostabios. Antrojo nuotraukoje noreciau lygesnio fono, nes pizamyte marga ir gaunasi kaip is tu optiniu paveiksliuku. Vaikutis wub.gif

Bite Maja, man paskutinioji nuotrauka patinka. Reikia pagalvoti kuo.Tokia paslaptinga ir detektyviska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 02 spalio 2007 - 19:02
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 02, 19:42)

ir dar spalvotas rytinis portretukas su pižama biggrin.gif

user posted image

exp 1/160s, F/2, iso 400

tikrai labai spalvotas smile.gif . Koks mielas lialis. Gal ir man ketvirtą konstruoti g.gif . Taip gražu lialiukai, ir fotkinti juos taip miela ( niekur nepabėga biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 02, 19:11)
Kokybe prasta tik tu nuotrauku su baltu svarkeliu smile.gif

taip mirksiukas.gif
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 02, 19:29)
Jetus, paziurekit mano vaikus kas nors, vaziuosiu vakare fotkint tongue.gif hihihi.gif
mielai blush2.gif
o kai miega..ar neismiega visos nakties.. bigsmile.gif biggrin.gif
mes su vyru vaziavome pyskinti naktinio vln kai dar nebuvo vaiku.. o dabar ... gal kartu paimtume thumbup.gif
na bet pas tave 2 vaikiukai , sunkiau wub.gif
QUOTE(Elina @ 2007 10 02, 19:43)
pušynėliuose pafotkinčiau, o čia špyga taukuota kažkokius milijonus esu nusistačiusi bash.gif . Gal auto fotkinti? cool.gif

koks fotikas?
nustatyk megapixelius, kuo daugiau cool.gif kiek milijonu turi tavo fotikas???
cia auto ne prie ko.. schmoll.gif cia kai ISO nustatai , jei nenori kankintis , statyk auto cool.gif
ant fotiko displejaus F raide spausk, bent jau taip atrodo.. yra?
ten nuejus ir nusistatyk viska..
*kuo daugiau mgpx
*iso , arba 100 (?) arba auto 4u.gif
o tai kai nupirkai fotika ar skaitei kas kaip kur nustatyt mirksiukas.gif
Atsakyti