Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2007 10 02, 18:12)
O mano dukros abu portretai nevykę? unsure.gif ( aš pataisiau, kas matėt nespavotą, reikia nuspausti Ctrl plius F5)

as karpyciau taip viena:
user posted image
kitos nezinau...
siaip, portretuose, turi ryskiausia buti akys, o tavo portretuose g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 02 spalio 2007 - 16:34
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 02, 08:22)
Nepyk, bet man kazkaip proporcijos (kunelio su galva) nesueina. Gal cia tik mano akys zvairos biggrin.gif

Prasiau apie nuotrauka pasakyti, o ne apie vaiko proporcijas........ unsure.gif

Stebukle, del kadravimo esi teisi- man kazkaip kitaip irgi noretusi smile.gif
Aciu ir kitoms uz nuomone 4u.gif

Elina, tavo portretukuose man spalvos kliuna ir kokybe g.gif Lyg butu fotografuota is toli ir po to nuotrauka gerokai apkarpyta g.gif Dangus pirmoje isdeges iskart krenta i akis. Antro portetuko poza labai patinka, mazoji damute, pamaiva tokia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 02 spalio 2007 - 16:37
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 02, 18:34)
Prasiau apie nuotrauka pasakyti, o ne apie vaiko proporcijas........ unsure.gif

Stebukle, del kadravimo esi teisi- man kazkaip kitaip irgi noretusi smile.gif
Aciu ir kitoms uz nuomone 4u.gif

c-girl, tu ta pasakyma manau ne taip supratai apie vaiko proporcijas. manau norejo pasakyt, kad arba kunelio nuotraukoj per daug arba galvytes... nes ziurint i nuotrauka, norisi kazkokia dali kuno nukirpt, kad noretusi ziuret ir nekarpyt mirksiukas.gif

P.S. norejau paklaust??????????
Koki fokusavima naudojat ir kokioj fotografijoj?
taskini, centrini ir t.t. g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 02, 16:30)
ka norejai pavaizduot? nes cia matau daug visko unsure.gif

jau rasiau, medi ir jo krentanti seseli , jei truputi i desine pasisukciau, tai trukdytu saule.. g.gif nors, turiu ir su saule foto , pasistengsiu idet thumbup.gif kelis variantus..
dekoju uz demesi hihihi.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 02, 19:25)
jau rasiau, medi ir jo krentanti seseli , jei truputi i desine pasisukciau, tai trukdytu saule..  g.gif  nors, turiu ir su saule foto , pasistengsiu idet  thumbup.gif kelis variantus..
dekoju uz demesi hihihi.gif  biggrin.gif

g.gif manau reikejo kitu kampu fotkint mirksiukas.gif arba mazint diafragma, nes dabar tas medis nelabai issiskiria is bendrpo konteksto.
Atsakyti
Cgirl, shelmio sunelio portretas kaip visada lb grazhus thumbup.gif

Elina, tavo pozuotoja zhavinga, ale nuotrauka atrodo nekokybishka unsure.gif tachiau lb patiko tavo "sedinti trijule" ir skyleti akmenys thumbup.gif

Pupeliuk, vaizdas pro balkona nuostabus!!! wub.gif ka darei nuotraukai? bigsmile.gif

ikelsiu mazhosios portreta, sakykit, kuri spalvishkai teisingesne (t.y. geriau zhiurisi?)???
1.
user posted image
2.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 02, 17:39)
Koki fokusavima naudojat ir kokioj fotografijoj?
taskini, centrini ir t.t. g.gif  ax.gif [/b]

visada tashkini. Man taip patogiau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 02, 19:30)

ikelsiu mazhosios portreta, sakykit, kuri spalvishkai teisingesne (t.y. geriau zhiurisi?)???

2.
user posted image
Papildyta:

visada tashkini. Man taip patogiau mastau.gif

2. thumbup.gif
pirma man per raudona, ne naturali.

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 02 spalio 2007 - 17:34
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 02, 17:30)

Man antra spalviskai "teisingesne" mirksiukas.gif Labai grazus portretukas thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 02, 17:34)
ir kokybe g.gif 

nežinau, teks imtis fotiko instrukcijos, nervas jau ima, negaliu gerų nuotraukų padaryti, visokiausius nustatymus bandau, kaip nesamonė, taip nesamonė doh.gif

user posted image

čia tai dūko, judėjo rolleyes.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 02, 18:30)

Nendria, ar čia tavo mažoji tokia didčkė blink.gif . Ta kurią nuotraukoje mačiau su lėlytiška skrybėlyte ir atlasiniais bačiukais wub.gif smile.gif
Atsakyti
dekui,
ale ot doh.gif
o man antra per geltona, o pirmoji normali g.gif nieko nesuprantu wacko.gif
nu kas man ta kompa galetu sukalibruoti unsure.gif

Elina, nors mano pc durnavoja, bet tavo nuotraukas man rodo per zhaliai mastau.gif Ale uzhtat Andreja gavosi ryshkiai wink.gif beje, man patinka pirmoji thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 02 spalio 2007 - 17:53
QUOTE(Elina @ 2007 10 02, 17:48)

Nu va, sita liuks thumbup.gif Prie kokybes neprisikabinsi. Ir siaip viskas joje gerai thumbup.gif
Antra, kaip pati sakai "sujudejusi", gal islaikymo trumpesnio reikejo. Koloritas pilkokas toks ir kadravimas nelabai tinka, norisi daugiau erdves apacioje, po berniuku, o tai dabar smunka zemyn jis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 02, 18:30)

o man šita, ana per geltona ir per šviesi mano moitoriui blush2.gif
Atsakyti