Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 02, 14:00)
mergaites mimika butu kitokia truputi  g.gif 

aš tai sakyčiau tokia jos natūra biggrin.gif (įmečiau įrodymą, ne visi vaikai būna susičiaupę biggrin.gif )
Spalvota nepatinka, fotkių yra ir daugiau, kitos kitokios... galvojau iš šitos ką nors išspausiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 02 spalio 2007 - 13:09
latoya, man vos vos šviesumo reiktų 4u.gif . O tie diedai parkuose doh.gif . Aš sesijai vaiką į parkutį išsivedžiau, sakau: eik takučiu. Tai ką tu, vis varo ir varo visokie diedai su šunais doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 02 spalio 2007 - 13:08
QUOTE(latoya @ 2007 10 02, 14:04)
tikrai spalvu per daug, o gal sepia geriau ziuretusi? ir pritariu jaunaimamytei, noretusi labiau susimasciusios mergaites, ar besisypsancios...bet jei tik vienas kadras tai ka padarysi 4u.gif

jaunamamyte tavo rudens foto truksta akcento kazkokio, ir tas namukas trukdo mirksiukas.gif

mano rudenine, noriu kritikos, zinau kad diedas su suniu trukdo, nemaciau kai fotkinau kad ateina doh.gif
user posted image

Galima, pakritikuosiu lotuliukas.gif Man vyrukas su suniu visai nemaiso. Vaikuti noreciau i kaire puse "perstumti". Ir zinoma, veiduka vaikucio reiketuku fotografuoti.Cia mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 02, 14:04)
jaunamamyte tavo rudens foto truksta akcento kazkokio, ir tas namukas

pagal mane akcentas medis ir seselis jo doh.gif g.gif
QUOTE(zulika @ 2007 10 02, 14:06)
aš tai sakyčiau tokia jos natūra

mirksiukas.gif
QUOTE(Elina @ 2007 10 02, 14:07)
ir varo visokie diedai su šunais doh.gif  doh.gif  doh.gif

juos pafotkink biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, aš vėl su savo balkoniniais vaizdais biggrin.gif pamačiau vaizdą per langą panašų į Sillwio nuoraukos ir puoliau fotkint biggrin.gif gavosi kaip gavosi smile.gif komentarai?

user posted image

Kitas nuotraukas pakomentuosiu vėliau, bėgu į lauką smile.gif
Atsakyti
latoya, man, kaip mamai, graziausias momentas yra tas beveik zeme besivelkantis teletabis... bigsmile.gif
o nenori pabandyti j/b padaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 02, 14:16)
Galima, pakritikuosiu lotuliukas.gif  Man vyrukas su suniu visai nemaiso. Vaikuti noreciau i kaire puse "perstumti". Ir zinoma, veiduka vaikucio reiketuku fotografuoti.Cia mano nuomone.

aciu 4u.gif
na perstumti ir man noretus...bet veiduko vaiko jau daug turiu, cia mintis nubegancio vaiko taku, per lapus rudeninius..

QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 02, 14:28)
pagal mane akcentas medis ir seselis jo  doh.gif  g.gif

salia dar du medziai, ir namukas i akis lenda, bet matau idomus namukas, jis gali buti pirmam plane tarp tu medziu, butu idomu 4u.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 02, 15:03)
Sveiki, aš vėl su savo balkoniniais vaizdais biggrin.gif pamačiau vaizdą per langą panašų į Sillwio nuoraukos ir puoliau fotkint biggrin.gif gavosi kaip gavosi smile.gif komentarai?

neblogai gavosi, mane tie spinduliai visalaika zavi wub.gif geras vaizdas pro ta balkona thumbup.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 10 02, 15:15)
latoya, man, kaip mamai, graziausias momentas yra tas beveik zeme besivelkantis teletabis...  bigsmile.gif 
o nenori pabandyti j/b padaryti?  g.gif

ir kaip?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 02, 15:32)

šitam variante išryškėjo lapai pirmam plane taip stebuklingai atrodo, kad aš tik čia norėčiau viso veiksmo, bet reiktų žymiai žymiai daugiau tų lapų ir viską sulig medžiais tolyn nukirpčiau (pasvajojau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 02, 16:32)

As buciau darius taip. Nes akcentas tavo nuotraukoj atsirado i lapus ir tas vaikiukas kaip ir nebereikalingas, blasko demesi. todel biski apkarpiau.. kad akcentas butu vaikas.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 02 spalio 2007 - 15:14
QUOTE(Elina @ 2007 10 01, 22:42)

manau kad geriausias variantas sis. taisyklingas kirpimas.
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 02, 09:19)

Kaip jums toks portetukas g.gif  seseliuotas biggrin.gif  Man paciai patinka, bet nezinau ar del to kad mano vaikas, ar visai gerai tokie seseliai g.gif  biggrin.gif Sakykit tiesa mirksiukas.gif
user posted image

Flash used: No
Focal length: 50.0mm (35mm equivalent: 449mm)
Exposure time: 0.0020 s (1/500)
Aperture: f/2.0
ISO equiv.: 100
Whitebalance: Auto
Exposure: aperture priority (semi-auto)

tavo vaiko zavesys viska nuperka tongue.gif bet man kadravimas, kazkaip neproporcingai g.gif daug geriau ziurisi, jei nukirpta ties peciais unsure.gif O del seseliu, man labai patinka, tokios naturalios, nes tos be seseliu, jau man yra kaip ir pabode blush2.gif
O graziai nufotkint su seseliais, jau menas tongue.gif

QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 02, 14:38)
rudens truputeli  g.gif
user posted image
iso- auto
F stop: F/4.0 Exposure: 1/320 sec.
Focal length: 5.7 mm Flash: flash did not fire, compulsory flash mode (16) Metering mode: pattern (5) Dimensions: 1807x2400 Shutter speed (Tv): 8,3
PS  biggrin.gif

ka norejai pavaizduot? nes cia matau daug visko unsure.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 02, 16:03)

user posted image

man patinka thumbup.gif: kokie nustatymai?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
O mano dukros abu portretai nevykę? unsure.gif ( aš pataisiau, kas matėt nespavotą, reikia nuspausti Ctrl plius F5)
Papildyta:
QUOTE(Mintibutė @ 2007 10 02, 17:07)

Vėl nėr taisyklės biggrin.gif : nedalyt nuotraukos horizontu tolygiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 02 spalio 2007 - 16:13