Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveiki,
norėčiau kritikos ax.gif
dedu nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 01, 14:48)
Sveika prisijungus  mirksiukas.gif nukirpti galima bet kokia nuotraukų tvarkymo programa: tuo pačiu microsoft picture manager, picasa, acdsee, ifranview, photoshop ir dar begalė kitų wink.gif crop funkcija wink.gif o tiesinti horizontą labai paprasta su picasa, susirask kokią nors paprastą nuotraukų tvarkymo programą, išmok ja naudotis ir pamatysi, kaip bus geriau wink.gif

bandysiu,kai tik maze laiko duos mirksiukas.gif
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 10 01, 14:59)
Jei neturi photoshopo.paprasciausias budas su  Microsoft picture manager. Eini i pictures, ten yra crop ir nukerpi.
Nepyk, bet man tavo nuotraukos sitos nepatiko...

negaleciau pykti,atvirksciai noriu visas nuomones isgirsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 10 02, 13:15)
Sveiki,
norėčiau kritikos  ax.gif
dedu nuoroda

man per tamsi ir ta žmogysta antram plane trukdo.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 02, 10:03)
Zinok as ir namie taip jau isbandziau. Problema, kad ir pas juos, ir pas mus lubos kazkur 6 metrai (jeigu pagrindiniame kambaryje bus balius). Dar su difuzorium, a ne? Ar tau nebuna nuotraukos siek tiek pagelte? As spec. net WB ant blykstes uzstacius buvau, bet vistiek. Pataisyti viska imanona, bet as labai nemegstu PSe kuistis. Nuotrauku, bent jau daugumos, apart "apipjaustymo" netvarkau.
Tiesa, kokias baterijas naudoji? Paprastas ar licio (pakraunamas) ir ar antrosios laiko ilgiau? Paprastuju uzsipirkau IKEA po pigiajai biggrin.gif .

Bandyk nuo sienų, jei lubos aukštos. Su difuzorium šviesa tolygiau išsklaidoma, nors nuo lubų gerai gaunasi. Bandžiau į lubas be difuzoriaus, tik ištraukęs tą mažą plastikinį, po kuriuo geliniai filtrai dedami. Ištraukiau taip, kad jis ne gultų ant blykstės stiklo, o stovėtų vertikaliai. Galva beveik vertikaliai į lubas. Tada didzioji dalis sviesos išspinduliuojama į lubas ir gražiai pašviečia šešėlius kambaryje, o maža dalis, atsispindėjusi nuo difuzoriaus, apšviečia objektą. Geltona, kaip tu sakai, gavosi pora kartų. Trūko šviesos. Blykstė parodė, kad kadras nepilnai eksponuotas. Tokiu atveju pabandyk pakelt ISO.
Nusipirkau 21 komplektus nikelio-kadmio akumuliatoriu (2500 mAh). Dar nebandžiau kiek laikys, bet blykstę užkrauna per akimirką. Su paprastais elementais atpyliau maždaug 150 kadrų. Ir tai tik dėl to, kad kambarys šviesus ir žemom lubom, taigi blykstė naudojo ne pilną įkrovimą, o tik jo dalį. Manau dideliame kambaryje su tamsiomis sienomis ir lubomis elementai laikytu kokiu 50-70 kadrų.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 02, 13:30)
man per tamsi ir ta žmogysta antram plane trukdo.

tamsinau spec, kad nebūtų plokščia ir pilka...
žmogysta, sakai trukdo g.gif bandžiau iš jos kažką išspaust doh.gif
Atsakyti
rudens truputeli g.gif
user posted image
iso- auto
F stop: F/4.0 Exposure: 1/320 sec.
Focal length: 5.7 mm Flash: flash did not fire, compulsory flash mode (16) Metering mode: pattern (5) Dimensions: 1807x2400 Shutter speed (Tv): 8,3
PS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 10 02, 13:35)
tamsinau spec, kad nebūtų plokščia ir pilka...
žmogysta, sakai trukdo g.gif bandžiau iš jos kažką išspaust  doh.gif

man tai netrukdo "zmogysta". atvirksciai jis ten labai tinka, saugo mergaite, tik man spalvotos noretusi ax.gif kazkaip nelabai jb ziurisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 02, 13:43)
man tai netrukdo "zmogysta". atvirksciai jis ten labai tinka, saugo mergaite, tik man spalvotos noretusi ax.gif kazkaip nelabai jb ziurisi g.gif

gal tokia labiau sauganti gautusi...
o spalvų ten buvo per daug... mirgu margu...
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 10 02, 13:47)
gal tokia

tokia reportazine.. ax.gif pasirodykit spalvotai , o gal patiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 02, 13:49)
tokia reportazine..  ax.gif pasirodykit spalvotai , o gal patiks  biggrin.gif

įmečiau ir spalvotą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 10 02, 13:50)
įmečiau ir spalvotą  biggrin.gif

ok.gif ar cia vienintele tos situacijos foto? kad mergaites mimika butu kitokia truputi g.gif gal kad nieko nesakytu tuo metu g.gif siaip idomu .. mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai spalvu per daug, o gal sepia geriau ziuretusi? ir pritariu jaunaimamytei, noretusi labiau susimasciusios mergaites, ar besisypsancios...bet jei tik vienas kadras tai ka padarysi 4u.gif

jaunamamyte tavo rudens foto truksta akcento kazkokio, ir tas namukas trukdo mirksiukas.gif

mano rudenine, noriu kritikos, zinau kad diedas su suniu trukdo, nemaciau kai fotkinau kad ateina doh.gif
user posted image
Atsakyti