Valanda, kiek suprantu namu darbams skiriame po 2-vi savaites
Kaip jums toks portetukas seseliuotas Man paciai patinka, bet nezinau ar del to kad mano vaikas, ar visai gerai tokie seseliai Sakykit tiesa
Flash used: No
Focal length: 50.0mm (35mm equivalent: 449mm)
Exposure time: 0.0020 s (1/500)
Aperture: f/2.0
ISO equiv.: 100
Whitebalance: Auto
Exposure: aperture priority (semi-auto)
Einu skaityti ka priraset
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 02, 08:19)
Kaip jums toks portetukas seseliuotas Man paciai patinka, bet nezinau ar del to kad mano vaikas, ar visai gerai tokie seseliai Sakykit tiesa
ai, Californiagirl, aš neturiu, ką pasakyt. man taip patinka . eina sau, kokios spalvos, nuotraukos švarumas . niu toks jau saulytė
dėl ND aš ir supratau, kad turim dvi savaites. aš vakar buvau išlėkus daryt ND į miestą. tik vėlai grįžom, tai nespėjau pažiūrėt, kas išėjo. man patinka, kai yra 2 savaitės.
ai, dėkui tam, kas įdėjot webshots blogą . man patiko.
Valanda, kiek suprantu namu darbams skiriame po 2-vi savaites
Nepyk, bet man kazkaip proporcijos (kunelio su galva) nesueina. Gal cia tik mano akys zvairos
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 02, 09:22)
Nepyk, bet man kazkaip proporcijos (kunelio su galva) nesueina. Gal cia tik mano akys zvairos
lieknas berniukas. Užtat manosios proporcijos atvirkščiai nesueina
Taisiau taisiau mergaitės spalvas, kol visai į lankas nusitaisiau ( tuoj ištrinsiu, dar kitur esu įkėlusi )
QUOTE(Elina @ 2007 10 02, 09:24)
lieknas berniukas. Užtat manosios proporcijos atvirkščiai nesueina
Taisiau taisiau mergaitės spalvas, kol visai į lankas nusitaisiau ( tuoj ištrinsiu, dar kitur esu įkėlusi )
Spalvas biski nutaisei. Ir desine puse kirpciau (man kirpimo "faze" dabar) Ir ryskumo akytese daugiau noreciau, nes kiek is fono matau, ne su 1,8 fotografuota.
C-girl, labai grazu Tavo vaikas siaip labai graziu veido bruozu, o dar tokios nuotraukos Man gal noretusi, kad galvytes maziau butu nukirsta
Elina, su spalvom tikrai kazkas ne taip... Zali plaukai gavosi (ar man taip rodo?) Ir rankyte issiliejus...
Man patiko nuotrauka su smeliu ir rankom.
Elina, su spalvom tikrai kazkas ne taip... Zali plaukai gavosi (ar man taip rodo?) Ir rankyte issiliejus...
Man patiko nuotrauka su smeliu ir rankom.
Labas rytas
Labai gražu Spalvos, ryškumas, modeliukas
Spalvos tikrai nepavyko
Labai gražu Spalvos, ryškumas, modeliukas
QUOTE(Elina @ 2007 10 02, 09:00)
O va čia mano rubuilė ( gaila, bet fono ji man pasirinkt neleido ) ( džiaugiausi, kad davėsi fotkinama, nes švarkelį naują nupirkau . Galvos dalį teko nukirpt, nes virš jos- stovas vėliavai )
Spalvos tikrai nepavyko
QUOTE(Elina @ 2007 10 02, 10:34)
Pataisiau portretą . Bet kas jau buvo
Spalvos dabar ok. Visa kita hm. Tai kokiais tu ten menais su tom spalvom uzsiimi?
Gal sitaip kirpti?
Rytoj einu i vaiku gimtadieni. Fotografuosiu Bet jeigu taip apsiniauke bus, kaip paskutienem dienom, tai nieko doro neiseis. Isbandysiu bent jau blykste.
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 02, 09:48)
Rytoj einu i vaiku gimtadieni. Fotografuosiu Bet jeigu taip apsiniauke bus, kaip paskutienem dienom, tai nieko doro neiseis. Isbandysiu bent jau blykste.
Kalk i lubas ir viskas bus OK. Svarbu tik baterijom apsirupint is anksto, nes pastebejau, kad ilgiau pasaudzius ilgeja uzkrovimo laikas, o tai trukdo fotografuot. Tuo labiau vaikus, kur veiksmas vyksta kiekviena sekunde
QUOTE(sillwio @ 2007 10 02, 11:00)
Kalk i lubas ir viskas bus OK. Svarbu tik baterijom apsirupint is anksto, nes pastebejau, kad ilgiau pasaudzius ilgeja uzkrovimo laikas, o tai trukdo fotografuot. Tuo labiau vaikus, kur veiksmas vyksta kiekviena sekunde
Zinok as ir namie taip jau isbandziau. Problema, kad ir pas juos, ir pas mus lubos kazkur 6 metrai (jeigu pagrindiniame kambaryje bus balius). Dar su difuzorium, a ne? Ar tau nebuna nuotraukos siek tiek pagelte? As spec. net WB ant blykstes uzstacius buvau, bet vistiek. Pataisyti viska imanona, bet as labai nemegstu PSe kuistis. Nuotrauku, bent jau daugumos, apart "apipjaustymo" netvarkau.
Tiesa, kokias baterijas naudoji? Paprastas ar licio (pakraunamas) ir ar antrosios laiko ilgiau? Paprastuju uzsipirkau IKEA po pigiajai .