Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Valanda, kiek suprantu namu darbams skiriame po 2-vi savaites smile.gif

Kaip jums toks portetukas g.gif seseliuotas biggrin.gif Man paciai patinka, bet nezinau ar del to kad mano vaikas, ar visai gerai tokie seseliai g.gif biggrin.gif Sakykit tiesa mirksiukas.gif
user posted image

Flash used: No
Focal length: 50.0mm (35mm equivalent: 449mm)
Exposure time: 0.0020 s (1/500)
Aperture: f/2.0
ISO equiv.: 100
Whitebalance: Auto
Exposure: aperture priority (semi-auto)

Einu skaityti ka priraset ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 02, 08:19)
Kaip jums toks portetukas g.gif  seseliuotas biggrin.gif  Man paciai patinka, bet nezinau ar del to kad mano vaikas, ar visai gerai tokie seseliai g.gif  biggrin.gif Sakykit tiesa mirksiukas.gif

ai, Californiagirl, aš neturiu, ką pasakyt. man taip patinka thumbup.gif . eina sau, kokios spalvos, nuotraukos švarumas thumbup.gif . niu toks jau saulytė wub.gif

dėl ND aš ir supratau, kad turim dvi savaites. aš vakar buvau išlėkus daryt ND į miestą. tik vėlai grįžom, tai nespėjau pažiūrėt, kas išėjo. man patinka, kai yra 2 savaitės.

ai, dėkui tam, kas įdėjot webshots blogą mirksiukas.gif . man patiko.
Atsakyti
Californiagirl, nerealūs tavo portretai wub.gif

O va čia mano rubuilė smile.gif ( gaila, bet fono ji man pasirinkt neleido biggrin.gif ) ( džiaugiausi, kad davėsi fotkinama, nes švarkelį naują nupirkau biggrin.gif . Galvos dalį teko nukirpt, nes virš jos- stovas vėliavai doh.gif )

user posted image
Atsakyti
Valanda, kiek suprantu namu darbams skiriame po 2-vi savaites smile.gif

Kaip jums toks portetukas g.gif  seseliuotas biggrin.gif  Man paciai patinka, bet nezinau ar del to kad mano vaikas, ar visai gerai tokie seseliai g.gif  biggrin.gif Sakykit tiesa mirksiukas.gif
user posted image

Flash used: No
Focal length: 50.0mm (35mm equivalent: 449mm)
Exposure time: 0.0020 s (1/500)
Aperture: f/2.0
ISO equiv.: 100
Whitebalance: Auto
Exposure: aperture priority (semi-auto)

Einu skaityti ka priraset ax.gif

Nepyk, bet man kazkaip proporcijos (kunelio su galva) nesueina. Gal cia tik mano akys zvairos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 02, 09:22)
Nepyk, bet man kazkaip proporcijos (kunelio su galva) nesueina. Gal cia tik mano akys zvairos biggrin.gif

biggrin.gif lieknas berniukas. Užtat manosios proporcijos atvirkščiai nesueina biggrin.gif
Taisiau taisiau mergaitės spalvas, kol visai į lankas nusitaisiau doh.gif ( tuoj ištrinsiu, dar kitur esu įkėlusi unsure.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 02 spalio 2007 - 08:26
QUOTE(Elina @ 2007 10 02, 09:24)
biggrin.gif  lieknas berniukas. Užtat manosios proporcijos atvirkščiai nesueina biggrin.gif
Taisiau taisiau mergaitės spalvas, kol visai į lankas nusitaisiau doh.gif  ( tuoj ištrinsiu, dar kitur esu įkėlusi unsure.gif )

biggrin.gif Spalvas biski nutaisei. Ir desine puse kirpciau (man kirpimo "faze" dabar) lotuliukas.gif Ir ryskumo akytese daugiau noreciau, nes kiek is fono matau, ne su 1,8 fotografuota.
Atsakyti
C-girl, labai grazu 4u.gif Tavo vaikas siaip labai graziu veido bruozu, o dar tokios nuotraukos wub.gif Man gal noretusi, kad galvytes maziau butu nukirsta ax.gif

Elina, su spalvom tikrai kazkas ne taip... Zali plaukai gavosi (ar man taip rodo?) unsure.gif Ir rankyte issiliejus... ax.gif
Man patiko nuotrauka su smeliu ir rankom.

Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Labai gražu bigsmile.gif Spalvos, ryškumas, modeliukas thumbup.gif

QUOTE(Elina @ 2007 10 02, 09:00)
O va čia mano rubuilė smile.gif  ( gaila, bet fono ji man pasirinkt neleido biggrin.gif ) ( džiaugiausi, kad davėsi fotkinama, nes švarkelį naują nupirkau biggrin.gif . Galvos dalį teko nukirpt, nes virš jos- stovas vėliavai doh.gif )

Spalvos tikrai nepavyko unsure.gif
Atsakyti
Pataisiau portretą blush2.gif . Bet kas jau buvo įjungę senąjį, reikia paspausti Ctrl plius F5

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 02, 10:34)
Pataisiau portretą blush2.gif . Bet kas jau buvo

Spalvos dabar ok. Visa kita hm. Tai kokiais tu ten menais su tom spalvom uzsiimi? biggrin.gif
Gal sitaip kirpti? g.gif

user posted image

Rytoj einu i vaiku gimtadieni. Fotografuosiu thumbup.gif Bet jeigu taip apsiniauke bus, kaip paskutienem dienom, tai nieko doro neiseis. Isbandysiu bent jau blykste.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 02 spalio 2007 - 09:54
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 02, 09:48)
Rytoj einu i vaiku gimtadieni. Fotografuosiu thumbup.gif Bet jeigu taip apsiniauke bus, kaip paskutienem dienom, tai nieko doro neiseis. Isbandysiu bent jau blykste.

Kalk i lubas ir viskas bus OK. Svarbu tik baterijom apsirupint is anksto, nes pastebejau, kad ilgiau pasaudzius ilgeja uzkrovimo laikas, o tai trukdo fotografuot. Tuo labiau vaikus, kur veiksmas vyksta kiekviena sekunde smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 02, 11:00)
Kalk i lubas ir viskas bus OK. Svarbu tik baterijom apsirupint is anksto, nes pastebejau, kad ilgiau pasaudzius ilgeja uzkrovimo laikas, o tai trukdo fotografuot. Tuo labiau vaikus, kur veiksmas vyksta kiekviena sekunde smile.gif

Zinok as ir namie taip jau isbandziau. Problema, kad ir pas juos, ir pas mus lubos kazkur 6 metrai (jeigu pagrindiniame kambaryje bus balius). Dar su difuzorium, a ne? Ar tau nebuna nuotraukos siek tiek pagelte? As spec. net WB ant blykstes uzstacius buvau, bet vistiek. Pataisyti viska imanona, bet as labai nemegstu PSe kuistis. Nuotrauku, bent jau daugumos, apart "apipjaustymo" netvarkau.
Tiesa, kokias baterijas naudoji? Paprastas ar licio (pakraunamas) ir ar antrosios laiko ilgiau? Paprastuju uzsipirkau IKEA po pigiajai biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 02 spalio 2007 - 10:06