Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Aciu visiem pastebejusiems ir pakomentavusiems 4u.gif

QUOTE(AVEDA @ 2007 10 09, 04:09)
gus labai  wub.gif foto. Labai efektinga kad nutaikei (o gal ant netyciu) tu senuku porele tolumoj...gerai cia rudeni ir gyvenimo permainas simbolizuoja.

senuku porele,ka tik iejus i parka gaudziau biggrin.gif jie sedejo ant suoliuko,mementas buvo thumbup.gif bet kol issitraukiau fotoaparata,atsisuko ir nebuvo jau kaip juos fotografuot blush2.gif bet vistiek is toli as juos pagavau biggrin.gif kadravau butent i juos.
QUOTE(bite maja @ 2007 10 09, 07:17)
man labai patinka  thumbup.gif . tik gal norisi daugiau to spalvoto medžio su suoliuku ir mažiau dangaus gal  g.gif .

Ka tik bandziau ta padaryt,nu niekaip neiseina,jei kerpu dangu-zoles daug lieka,jei kerpu maziau medzio,zoles vel daug doh.gif bet dar bandysiu.

QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 09, 10:05)
Sveiki,

super, lb grazhu, man patinka toks minkshtumas (ka darei??? rolleyes.gif ) tik rema kitoki dechiau wink.gif

kad as nieko nedariau ax.gif dejau Fotolamos remeli,ten tik su juo pasarpinau,ai,tiesa,buvo filtras naudotas,bet kazink ar jis ka pridejo prie to minkstumo g.gif o koki remeli detum?as vis su remeliais prasaunu pro sali doh.gif
O mergaiciu israiska thumbup.gif matosi kad kazka iskrest nori biggrin.gif pagal mane spalvos nenusigrybavo tongue.gif
Wyshnia,as tau jau sakiau kad sita nuotrauka man labai wub.gif o del tecio galvos irgi isgirdai komentarus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 09 spalio 2007 - 10:41
QUOTE(Letenėlė @ 2007 10 09, 11:31)
Gal aš ne į temą čia, bet noriu ŽvėrisKLP paklausti, kaip uždėjote tokį rėmelį? 4u.gif

kurį?
Atsakyti
Gus, man taip labiau patinka;) Nuotaika shviesesne sukuria bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 09 spalio 2007 - 10:53
sveiki 4u.gif
aciu uz nuomones smile.gif klaidas - isdegima, nukirpta pakausi - as matau, bet vat kazkaip man vistiek ta nuotrauka limpa ax.gif tai galvojau ar cia tik mamiski jausmai ar tikrai truputi daugiau ax.gif su jusu pagalba pasilieku sia nuotrauka bigsmile.gif

gus, man labai 4u.gif ne patareja as del kompozicijos, bet man gerai. ir dangaus gerai ir zemes biggrin.gif parodyk dar, ka turi mirksiukas.gif
*Nendria* - spalvos nenugrybavo schmoll.gif fokusas, blicas, bet as tai vistiek uz - labai pamaiviska nuotrauka drinks_cheers.gif
zverisKLP - grazuole dukryte wub.gif na del remeliu as pasigincyciau ( blush2.gif ), gal but daryciau vertikalia nuotrauka, kad to zmogucio nesimatytu, bet israiska 4u.gif parodyk nuotrauka be PS ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 10 08, 23:40)

Imetu ir as viena savo nuotrauka

siaip faina nuotrauka, tik dar fainesne butu jei to medzio desineje nebutu isvis,
atsivertu daugiau erdves.
bet jo nukirpti irgi negalima, nebeliks isvis erdves...
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 08, 23:42)
noriu jusu nuomones - taip, ar ne smile.gif

nei taip nei ne.
veidai gan stipriai pereksponuoti, per daug margas fonas, blasko demesi.
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2007 10 08, 22:00)
o dabar rodau, kaip man sekėsi šokėjus po sceną gaudyti wink.gif

na pagalvojus kaip yra sunku fotkinti tamsoje tai manau visai neblogai gavosi, tik gal kiek sharpo truksta.

QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 09, 10:05)

Savaitgali fotkinau dvi drauguzhes. Patiko shelmishkos ishraishkos bigsmile.gif

he he, jau kazka per Tv ziuri, pultus bent 3 pasidejusios.
o ta kairioji mergaiciuke musmere valgo? smile.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 09, 10:27)
Sveiki visi:) radau sian  fotke kuri daryta pries keleta metu paprastu veidrodiniu  fotoaparatu Canon EOS. Man labai patiko, deja neberandu ir jau neberasiu negatyvo. Todel nuskanavau, truputi pashopinau smile.gif Ziurekit kas gavos smile.gif(mano dukryte)

emmm, cia vinjietes efekta bandei?
mano nuomone be ju butu geriausia:)
Atsakyti
Sveiki. Nepasivaidenau kelias dienas, tai dabar skaitymėlio doh.gif

Įmetu savo pabandymą pagauti lietų. Fotkinau prieš saulę beveik, tai atspindys padegęs.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 08, 13:45)
su kuo tu mažini? jei su PS, tai darau taip -
file > save for WEB > sumažinu kokybę iki fine > ir tada padarau nuotraukos plotį 700 arba 800. ir man susimažina. ai, ten dar viena fintas yr. reikia nustatyt, kad būtų bicubic sharp (berods taip vadinas mastau.gif namie galėsiu pažiūrėt)

QUOTE(sillwio @ 2007 10 08, 13:47)
Zmones smile.gif

Jei darysi tai su PS, tai daryk taip: pasirink image size ir sumazink tasku skaiciu iki norimo (as renkuosi, kad ilgesne krastine butu 800 taslu), dpi sumazink iki 70. Tada pasididink iki 100% ir uzdek smart sharpen filtra su parametrais mazdaug 100 ir 0.7. Gali pareguliuoti pagal skoni. Kartais, dar po viso sito smagiai padeda unsharp mask filtras su parametrais 20 ir 20 (galima pastumdyt i sonus ir paziuret, kartais nekenkia ir daugiau). Viskas. Tada, jeigu kudrai, save for web, nes sitas budas nuotrauka dar paspaudzia (ten galima pasirinkti spaudimo laipsni, as palieku tarp 60-80%).

aciu...labai padejot 4u.gif viska supratau ir taip padariau 4u.gif
nemazai nuotrauku sugadinau mazindama procentais doh.gif

gus man labai grazu thumbup.gif tik ar sharpo ne per daug? g.gif tokie ratilai aplink medzius matosi.

degute truputi padege...bet spalvos thumbup.gif tokios auksines.
Atsakyti
Gus, labai liuksiška nuotrauka, tokia su mintim thumbup.gif Ir su rėmeliais pagal *Nendria* dar geriau žiūrisi.

ZverisKLP, toj nuotraukoj su mergaite maišo kitas vaikas. Ir pagal mane, visai nereikalingi tie efektai.
Gėlė atrodo kaip aksominė. Bet gal ji tokia ir yra? Ar čia tikra ir su efektais?
Klaipėdos vaizdelis spalvingas, bet per daug apkarpytas ir nelabai ryškus.

*Nendria* labai nuotaikinga nuotraukėlė thumbup.gif Spalvos tai geros. Gal kiek ryškumo...

wyshnia - taip ax.gif

inc - įdomiai. Gal tik paskutinei labiau ryškumo trūksta.

Valanda scenos bandymas per toli, mano manymu.Sunku įžiūrėti veidus.

AVEDA, man iš dviratukininko visų trečia nuotraukytė geriausiai žiūrisi. Dar akytės nuotraukėlė man labai liuksiška.

Elina, toj kur su vynu ir taure, dangus kažkoks tuščias. Ir dingę spalvos ax.gif
O kitose rudeninėse fotkėse kažkaip per pilka, gyvesnių spalvų norėtusi.

Silwio - iš trijų renginio nuotraukų labiausiai patiko dvi pirmos. Antroje pagal mane nereikėjo trupučio tos juodos apačios. O šiaip malonus kadras. Ir dangus prisidėjo prie šventės. Pirmoji - smagiau žiūrisi spalvota. Ir žmogeliai-vaiduokliai tinka ax.gif
Dar labai įspūdinga "Atsisveikinimas" thumbup.gif

Bamboooocha lašiuko man nerodo unsure.gif

off topic "šlapia" taip pat unsure.gif

Vilika, irgi nematau nuotraukos.

Bite maja suoliukai ax.gif Visos tinka. Pirmoj gal tą stulpą gale būčiau nuklonavus ax.gif Gal labiausiai antra kabina.

Apie voveraite1302 nuotraukas jau viską pasakėt.
Man paskutinėje irgi kliūna, kad pusė lūpų.

Baubazz patiko audringa jūra. Ir spalvos audringos. Tik dangaus gal pakirpčiau.

Tai gal jau ir viskas...

Atsakyti
NIKONISTAI ar matet skelbima, gal kam aktualu.
http://www.supermama...howtopic=237322
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 09, 16:28)
NIKONISTAI ar matet skelbima, gal kam aktualu.
http://www.supermama...howtopic=237322

eee... aš tą pirmą kaip tik žiūrinėjau g.gif jaučiuos kaip višta dabar doh.gif imt, neimt, imt, neimt ....
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 10 09, 15:13)
Vilika, irgi nematau nuotraukos.

Mano buvo šita, tik sepia variantas ax.gif Kadangi jis sulaukė nepalankių pasisakymų, parodau spalvotą 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 09, 17:44)
eee... aš tą pirmą kaip tik žiūrinėjau  g.gif jaučiuos kaip višta dabar  doh.gif imt, neimt, imt, neimt ....

uzsirezervuok ir lauk patarimu, ka kiti galvoja apie ta objektyva 4u.gif issiklausinek, ar su garantija ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Vilika @ 2007 10 09, 17:46)
Mano buvo šita, tik sepia variantas  ax.gif Kadangi jis sulaukė nepalankių pasisakymų, parodau spalvotą  4u.gif
user posted image

mokinkis fotografuot be blykstes 4u.gif
Atsakyti