Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Baubazz @ 2007 10 08, 21:59)

su statyvu fotkinai?
butu smagiau jei butu is arciau.
mazinsi islaikyma bus tamsiau, didinsi bus susilieje:)
reiskia reikia bandyti zaisti su ISO, EV...

Aciu, Babauzz uz komentara. Su statyvu.. Vos fotika isinesiau, su statyvu but mane is ten "iseme":))). Be to ,manau, kad judancius fotkint statyvas ne ka tepagelbes. Iso buvau 800 nustacius. O va EV -uzmirsau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 10 08, 21:20)
Aciu, Babauzz uz komentara. Su statyvu.. Vos fotika isinesiau, su statyvu but mane is ten "iseme":))). Be to ,manau, kad judancius fotkint statyvas ne ka tepagelbes. Iso buvau 800 nustacius. O va EV -uzmirsau... ax.gif

na del statyvo galbut. bet vistiek imi platu vaizda, tai gali pastatyt ant statyvo ir pliauskint i viena taska:))
Atsakyti
Prasau pasakyti, kas ne taip.Stai toks triuksmas!!!! (ar kas cia...?) doh.gif
user posted image
http://public.fotki....as/dsc0059.html
vaizdelis padidintas 100%

Tamsokoje patalpoje ISO 800, f 5.6, s1/8
Atsakyti
sveiki sveiki,
oi, valanda, gerai, kad priminei apie teatrą....aš kaip tik jūsų klausiau kaip geriau nufotografuoti šokėjus.
didelis dėkui narajanai už visus patarimus 4u.gif 4u.gif
bet dar noriu pasakyt, jog labai patiko silwio gervės, o medis man asmeniškai spalvotasis labiau prie širdies.

o dabar rodau, kaip man sekėsi šokėjus po sceną gaudyti wink.gif

user posted image
f 3.5; e 1/30; iso 800

user posted image
f 3.5; e 1/30; iso 400

user posted image
f 3.5; e 1/40; iso 800

user posted image
f 3.5; E 1/6; iso 800

Atsakyti
Inc,neziurint kur fotografavai,tai nuotraukos dar palyginus geros mirksiukas.gif
ZverisKLP sveikas prisijunges 4u.gif
Imetu ir as viena savo nuotrauka rolleyes.gif net neissivaizduojat,kaip man sunku cia det jas rodyt blush2.gif jei pakomentuosit butu labai thumbup.gif ,jei nepastebesit nepyksiu tongue.gif man paciai visko daug joj,bet tas momentas man patiko rolleyes.gif
Pasivaiksciojimas
user posted image
duomenu nepaziurejau,tik zinau kad fotografuota su 16-35mm,ISO 100,ir karpyta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 08 spalio 2007 - 23:40
QUOTE(valanda @ 2007 10 08, 21:51)
Prasau pasakyti, kas ne taip.Stai toks triuksmas!!!! (ar kas cia...?) doh.gif
user posted image
vaizdelis padidintas 100%

Tamsokoje patalpoje ISO 800, f 5.6, s1/8

as manau, kad triuksmas. ar nuotrauka nebuvo sviesinta po to su PS?

fotografija is teatro nebloga, bandziau as fotografuoti koncerta - nieko nesigavo, o po to dar apsauga fotoaparata pamate, tai gavau slept doh.gif
inc is visu nuotrauku trecioji visai gera smile.gif

noriu jusu nuomones - taip, ar ne smile.gif
user posted image
Atsakyti
wyshnia

(mano dar visiskai neissivyscius nuomone sioj srity), bet jei verta kiek, tai man grazu, thumbup.gif , bet krito i aki kad tecio galvos virsus "nuimtas" ir per mazylio veida dryzuotas seselis.

gus labai wub.gif foto. Labai efektinga kad nutaikei (o gal ant netyciu) tu senuku porele tolumoj...gerai cia rudeni ir gyvenimo permainas simbolizuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 09 spalio 2007 - 04:12
QUOTE(sillwio @ 2007 10 08, 19:44)
Pasirodo mano AŽ vietos nebuvo. Pakartok žinutę.

Matyta nuotrauka, jb variantas. Kaip ši?

man labiau patinka spalvota. dabar kažkaip dingo tas paslaptingumas.

QUOTE(valanda @ 2007 10 08, 22:20)
Be to ,manau, kad judancius fotkint statyvas ne ka tepagelbes.

manau, kaip tik turėtų būt įdomiai - scena būtų pilna vaiduoklių biggrin.gif

QUOTE(inc @ 2007 10 08, 23:00)
o dabar rodau, kaip man sekėsi šokėjus po sceną gaudyti wink.gif

šiaip visai nieko. tik ryškumo trūksta. ir kai kuriose nuotraukose veidai išdegę.

QUOTE(gus @ 2007 10 09, 00:40)

Imetu ir as viena savo nuotrauka rolleyes.gif net neissivaizduojat,kaip man sunku cia det jas rodyt blush2.gif jei pakomentuosit butu labai thumbup.gif ,jei nepastebesit nepyksiu tongue.gif man paciai visko daug joj,bet tas momentas man patiko rolleyes.gif
Pasivaiksciojimas

man labai patinka thumbup.gif . tik gal norisi daugiau to spalvoto medžio su suoliuku ir mažiau dangaus gal g.gif .

QUOTE(wyshnia @ 2007 10 09, 00:42)

man kliūna tos kaip ir padegusios vietos ant veidų. ir gal dar trukdo šiek tiek nukirstas pakaušis. bet šiaip patinka. tokie abu labai susirūpinę biggrin.gif
Atsakyti
guslabai gražu wub.gif Tik aš gal truputėlį dangaus nukirpčiau ax.gif Bet tai smulkmena mirksiukas.gif
wyshniai sakau taip, nes man patinka 4u.gif Yra prie ko prikibti, bet tą jau pasakė bite maja, todėl nesikartosiu smile.gif Šilta saulėta nuotraukytė ir labai natūralios veido išraiškos thumbup.gif Man jau nebepavyksta tokios savo mergaitės pagauti blush2.gif Fotoaparatą greitai pastebi ir arba nusisuka nuo jo, arba išmeta dirbtinę šypseną doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 09 spalio 2007 - 07:37
Sveiki,

Sillwio, man spalvotas vaiduokliu var mielesnis g.gif

QUOTE(gus @ 2007 10 09, 00:40)
user posted image
duomenu nepaziurejau,tik zinau kad fotografuota su 16-35mm,ISO 100,ir karpyta ax.gif

super, lb grazhu, man patinka toks minkshtumas (ka darei??? rolleyes.gif ) tik rema kitoki dechiau wink.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 10 09, 00:42)
user posted image

taip, tik tatuko galvos gaila. tongue.gif o Vyshniukas koks paugejes wub.gif

Zhverie, sveikas prisijunges wink.gif
Papildyta:
Savaitgali fotkinau dvi drauguzhes. Patiko shelmishkos ishraishkos bigsmile.gif

user posted image
Sorry, jei vel spalvos nugrybavo wacko.gif ir fokusas nevietoj doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 09 spalio 2007 - 10:39
Sveiki visi:) radau sian fotke kuri daryta pries keleta metu paprastu veidrodiniu fotoaparatu Canon EOS. Man labai patiko, deja neberandu ir jau neberasiu negatyvo. Todel nuskanavau, truputi pashopinau smile.gif Ziurekit kas gavos smile.gif(mano dukryte)
user posted image
Atsakyti
Gal aš ne į temą čia, bet noriu ŽvėrisKLP paklausti, kaip uždėjote tokį rėmelį? 4u.gif
Atsakyti