Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 08, 16:00)
o taip neatsidaro?

Atsidaro, bet taip smagiau žiūrisi mirksiukas.gif Taip man irgi buvo kaip naujokei paaiškinta smile.gif
Miela nuotrauka, man patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 08 spalio 2007 - 15:26
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 08, 12:57)
Pabandysiu trumpai apie save : man 46 metai, fotografuoju nuo 11 metu, vedes, pora vaikuciu, pagrindinis uzsiemimas statybiniai spec.darbai. Gal uzteks. O jei kam idomudar kas nors klauskit - atsakysiu:)

sveikas prisijunges. Fotografijoje kaip musu bitute ir minejo truksta astrumo [sharpo].Tiesa,man dar truksta tu kranu virsuniu.

Ei,kas kursit nauja tema pataisymu padarom.
zuvialia - Canon 400D+ kitinis+50mm f1.8,+70-300APO DG,Fujifilm FinePix F30,
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 10 08, 15:58)
as irgi noriu paklausti taves, koki naudoji objektyva? Pati irgi fotografuoju su nikon d80, tai pati kol kas iki galo jo neperkandu  blush2.gif

naudoju ta kur buvo kartu su fotoaparatu, man jis visai n ieko

http://img364.images.../dsc0194sz7.jpg
Papildyta:
velnias, dirbu su kompu nuo 1993 m. bet kazko as cia neikertu, kaip per ta img ikelti fotke.
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 08, 16:37)

Papildyta:
velnias, dirbu su kompu nuo 1993 m. bet kazko as cia neikertu, kaip per ta img ikelti fotke.

Idejus nuotrauka i koki nors internetini psl (kad ir sita, kur dabar naudojat), uzlipus ant foto reiktu paspausti desini peles mygtuka ir nukopijuoti adresa (ten ismes tokia lentele smile.gif )
Ikelti i tema labai paprasta. Rasant bet kokia zinute, virsuj yra keli langeliai (sriftas, dydis, http, IMG ir t..t) Tai reikia paspausti IMG ir ikelti ta nukopijuota adresa.
Va ir viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 08 spalio 2007 - 15:46

user posted image
Papildyta:

paprasta, tik nuorodos pradžioje įrašyti reikia "img" o gale " /img" . Vietoj kabučių skliaustai []

ir dar draugiškas patarimas, nors patirtis fotografavime pakakamai ilga, praverstų perskaityti pagrindines kompozicijos taisykles mirksiukas.gif
Atsakyti
o ta roze tokia velvetine...norisi net atsikasti jos thumbup.gif . O del spalvu paryskinimo ar naudojai PS ar cia nepaliesta foto?
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 08, 15:37)

Man nelabai patinka, kad su blykste.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 10 08, 13:26)
aš rimtai dėl foto atsiuntimo  blush2.gif , ar gavai asmeninę žinutę su mano el. pašto adresu

Pasirodo mano AŽ vietos nebuvo. Pakartok žinutę.

Matyta nuotrauka, jb variantas. Kaip ši?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 08, 19:44)

Man labiau patiko spalvota ax.gif Man labai gražios šios nuotraukos spalvos ir jas nuėmus nuotrauka praranda savo žavesį.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 08, 19:44)

user posted image

Man juoda balta- mistiškesnė. Geriau žiūrisi. Bet....tie dūmai-žmonės wacko.gif, nu man jie į senius šalčius ar babaužius blush2.gif panašūs. Visaip žiūriu, niekaip nesuprantu kur veidas, kur plaukai, kur barzda doh.gif blush2.gif
O kas ten ant medžio užkabinta? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 08 spalio 2007 - 19:41
QUOTE(sillwio @ 2007 10 07, 21:14)
Sveiki, fotografai smile.gif Noriu parodyti jums keletą savaitgalio foto. Kasmetinis renginys Lights in Alingsås.

Pirmoji man geriau spalvota nei nespalvota. Noretusi akcento i "smeklas":). Man kliuna centrinis medzio komponavimas. Gal uztektu vieno suolelio su soniau ipaisytu medziu.
Antroji nuostabiai spalviskai ispildyta. Bet graziau ziurisi be atspindzio. Apacia atima daug demesio ir nieko prabangaus(palyginti su virsumi) neparodo.
recioji man per sunki apkrovimu.

Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 10 08, 12:32)
Mano rudens priešpiečiai smile.gif

Labiau patiko tai, kas tuno namu darbuose. sioje isbales dangus atoma jauku ruduma:). Elina, tavo mergaite su skeciu ir namu darbu vynas SUPER!
Papildyta:
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 08, 14:41)
aha...musu miesto ivairiausius tiltus taip apsviete. Noreciau vakare nuvaziuoti fotkinti, ale kad bomzu bijau  lotuliukas.gif
O sios trys...nzn, ar nemoku apsispresti kuri geriausia...patarimu?

Grazus vaikis. man kliuna daug apkarpytu detaliu, netelpantis i trecdaliu taisykle veikucio veidukas, bei gausa spalvu ir detaliu ,kurios tik blasko nieko nepasakydamos. Manau, kad sios nuotraukos graziau ziuretusi nespalvotos. man geriausia pirmoji;)
Papildyta:

Papildyta:

Sveikas prisijunges.
Naktyje truksta ryskumo ir akcento akei. net nezinau ko gaila ar netilpusiu kranu, arper mazo atspindziu ploto 4u.gif .

Rozyte kokybiska, bet tiesmuka. Gal kitokio kampo.... mirksiukas.gif
Papildyta:
Bandymas fotografuot scena. Pavyko geriau nei anksciau, taciau padidinus nuotrauka matosi neryskumas. Vadinasi islaikyma reikejo dar mazinti. Bet pamazinus islaikyma nebebuvo jokio vaizdzialio .... doh.gif
user posted image
http://public.fotki....es/dsc0010.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 08 spalio 2007 - 20:18
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 08, 14:32)
o kodel taip sudetingai?

sveiki, malonu kad daugeja nikonistu
del nuotraukos ikelimo as naudoju photobucket.com
ten po nuotrauka iskart duoda IMG koda kuri reikia tik ikopinti i rasoma zinute...
del kranu tai kaip jau ir sake truksta ryskumo
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 10 08, 18:44)

JB labiau meniskesne:) tai net ir nzn kuri graziau ziurisi:))
o tie zmones tai tokio mistiskumo prideda.
Papildyta:
QUOTE(valanda @ 2007 10 08, 20:17)

Bandymas fotografuot scena. Pavyko geriau nei anksciau, taciau padidinus nuotrauka matosi neryskumas. Vadinasi islaikyma reikejo dar mazinti. Bet pamazinus islaikyma nebebuvo jokio vaizdzialio .... doh.gif

su statyvu fotkinai?
butu smagiau jei butu is arciau.
mazinsi islaikyma bus tamsiau, didinsi bus susilieje:)
reiskia reikia bandyti zaisti su ISO, EV...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 08 spalio 2007 - 20:53