Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 08, 13:23)
Sveiki, kaip cia man i jusu tarpa pakliuvus?

Paprastai. Prisistatyk, paskaityk kitas temas ir pirmyn su nuotraukom smile.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 10 08, 13:26)
aš rimtai dėl foto atsiuntimo  blush2.gif , ar gavai asmeninę žinutę su mano el. pašto adresu

As irgi rimtai. Vakare galiu atsiusti, nes originalas namie. AZ negavau.
Atsakyti
Medziai ten apsviesti skirtingu spalvu prozektoriais.

aha...musu miesto ivairiausius tiltus taip apsviete. Noreciau vakare nuvaziuoti fotkinti, ale kad bomzu bijau lotuliukas.gif
O sios trys...nzn, ar nemoku apsispresti kuri geriausia...patarimu?
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 08 spalio 2007 - 13:52
Pabandysiu trumpai apie save : man 46 metai, fotografuoju nuo 11 metu, vedes, pora vaikuciu, pagrindinis uzsiemimas statybiniai spec.darbai. Gal uzteks. O jei kam idomudar kas nors klauskit - atsakysiu:)
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 08, 06:57)
Pabandysiu trumpai apie save : man 46 metai, fotografuoju nuo 11 metu, vedes, pora vaikuciu, pagrindinis uzsiemimas statybiniai spec.darbai. Gal uzteks. O jei kam idomudar kas nors klauskit - atsakysiu:)

sveikas 4u.gif jai pasiruoses klausimus atsakyti tai kokiu aparatu fotografuoji ir imesk kelias nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 08, 14:41)
aha...musu miesto ivairiausius tiltus taip apsviete. Noreciau vakare nuvaziuoti fotkinti, ale kad bomzu bijau  lotuliukas.gif

paskutinė geriausia, bet visoms kiek erdvės trūksta
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 08, 14:57)
fotografuoju nuo 11 metu,

Tai, atrodo, tu mus mokysi biggrin.gif
Atsakyti
pradejau nuo FED'o, paskui buvo zenit, saliut, armijoj teko fotkinti ir studijinais aparatais, atsiradus skaitmeniniams isigijau Olympusus kelis, na o dabar nusipirkau NIKON D80. Geras daiktas:)
Atsakyti
Man AVEDA irgi paskutinė geriausia nuotrauka. Bet kokios gražios spalvos, kokios ryškios thumbup.gif
Atsakyti
NIKON D80. Geras daiktas:)

Labai geras thumbup.gif as kaip tik rinkausi tarp Canon ir Nikon, bet kazkodel (nepamenu kodel) paskaicius daugel internetiniu ivertinimu ir atsiliepimu nutariau del Canon 20D.

Del mano nuotrauku, man paciai krenta i akis kad viso rato neparodziau ir kad sedynes atlosas irgi nukirptas, bet mokausi...aciu del komentaru 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 08 spalio 2007 - 14:13
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 08, 15:12)
Labai geras  thumbup.gif as kaip tik rinkausi tarp Canon ir Nikon, bet kazkodel (nepamenu kodel) paskaicius daugel internetiniu ivertinimu ir atsiliepimu nutariau del Canon 20D.

Del mano nuotrauku, man paciai krenta i akis kad viso rato neparodziau ir kad sedynes atlosas irgi nukirptas, bet mokausi...aciu del komentaru  4u.gif

jmj nerandu per kur imest nuotraukas, greit pasakykit, nes turiu isvaziuot ir ner kada knistis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 08, 14:41)

Man irgi labiausiai patinka trečia.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 08, 13:41)

3. Viskas jau pasakyta smile.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 08, 13:57)

Malonu susipazinti 4u.gif Laukiam nuotrauku.
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 08, 14:22)
jmj nerandu per kur imest nuotraukas, greit pasakykit, nes turiu isvaziuot ir ner kada knistis biggrin.gif

Nuotraukas reikia kelt per kokia nors nemokama galerija. As nesenai radau ipix.lt. Veikia gerai. Veliau cia ikelti linkus, skirtus forumui.
Atsakyti