Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2007 10 07, 21:14)
Sveiki, fotografai smile.gif Noriu parodyti jums keletą savaitgalio foto. Kasmetinis renginys Lights in Alingsås.

user posted image

ir rooly kūdroj radau. Suoleliai tie patys, medis tas pats. O fotografai skirtingi ir vaizdas skiriasi smile.gif
fotografavimo kampas tavo įdomesnis, ir tas vaiduoklis - dūmas kažkoks mistikos suteikia, bet roolio foto mažiau išdegimų ir šviesa malonesnė

antroji kiek perkrauta, manau čia jau dvi atskiros nuotraukos. Kirpčiau per pusę, palikčiau tik atspindį ir apsukčiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 08 spalio 2007 - 09:29
user posted image

Man šita nuotrauka labai graži, bet dūmelis ir kažkas užkabintas ant medžio- blaško. Tų dviejų dėl manęs smile.gif visai nereikėtų
Atsakyti
kad cia ne dumeliai o zmones man rodos g.gif ar klystu...

dabar man paaiskinkit fotografai kaip teisingai sumazint nuotrauka kad i fotokudra ideti...as kelinta karta kaip mazinu, tai gaunasi lyg su telefonu fotkinta, kokybe prasta..
Atsakyti
Mano rudens priešpiečiai smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 08, 12:30)
dabar man paaiskinkit fotografai kaip teisingai sumazint nuotrauka kad i fotokudra ideti...as kelinta karta kaip mazinu, tai gaunasi lyg su telefonu fotkinta, kokybe prasta..

su kuo tu mažini? jei su PS, tai darau taip -
file > save for WEB > sumažinu kokybę iki fine > ir tada padarau nuotraukos plotį 700 arba 800. ir man susimažina. ai, ten dar viena fintas yr. reikia nustatyt, kad būtų bicubic sharp (berods taip vadinas mastau.gif namie galėsiu pažiūrėt)

QUOTE(Elina @ 2007 10 08, 12:32)

nu Elina....priešpiečiams vynelis mastau.gif
šiaip dangus išdegęs ir man kažkaip spalvų trūksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 10 08, 09:15)
ir rooly kūdroj radau. Suoleliai tie patys, medis tas pats. O fotografai skirtingi ir vaizdas skiriasi smile.gif
fotografavimo kampas tavo įdomesnis, ir tas vaiduoklis - dūmas kažkoks mistikos suteikia, bet roolio foto mažiau išdegimų ir šviesa malonesnė
antroji kiek perkrauta, manau čia jau dvi atskiros nuotraukos. Kirpčiau per pusę, palikčiau tik atspindį ir apsukčiau  blush2.gif

Medi taupau juodai balta jums smile.gif Vakare imesiu.
Pameginsiu palikt tik atspindi smile.gif

QUOTE(Elina @ 2007 10 08, 09:19)
Man šita nuotrauka labai graži, bet dūmelis ir kažkas užkabintas ant medžio- blaško. Tų dviejų dėl manęs smile.gif  visai nereikėtų

Ten zmones, dumeliu nera. Nespolvota man asmeniskai ziurisi dar geriau.

QUOTE(latoya @ 2007 10 08, 11:30)
kad cia ne dumeliai o zmones man rodos g.gif ar klystu...

Zmones smile.gif

Jei darysi tai su PS, tai daryk taip: pasirink image size ir sumazink tasku skaiciu iki norimo (as renkuosi, kad ilgesne krastine butu 800 taslu), dpi sumazink iki 70. Tada pasididink iki 100% ir uzdek smart sharpen filtra su parametrais mazdaug 100 ir 0.7. Gali pareguliuoti pagal skoni. Kartais, dar po viso sito smagiai padeda unsharp mask filtras su parametrais 20 ir 20 (galima pastumdyt i sonus ir paziuret, kartais nekenkia ir daugiau). Viskas. Tada, jeigu kudrai, save for web, nes sitas budas nuotrauka dar paspaudzia (ten galima pasirinkti spaudimo laipsni, as palieku tarp 60-80%).
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 08, 09:05)
Roolio smile.gif Jis pats ji kudroj maciau rodo smile.gif

kažkaip atkreipiau dėmesį, kad paskutiniu metu tavo nuotraukos kvadratinės. kaip čia taip dabar mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 08, 11:32)

Man ziurisi, tik noretusi buteli pastatyti tiksliai vertikaliai (kadangi tai produkto foto) ir kiek pablurinti fona.
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 10 08, 12:48)
kažkaip atkreipiau dėmesį, kad paskutiniu metu tavo nuotraukos kvadratinės. kaip čia taip dabar  mastau.gif

Pats nezinau blush2.gif Tiesiog paskutiniu metu man toks formatas smagiausiai ziurisi. Gal as fotografuoti taip pradejau (t.y. kompozicija deliot). Pats pastebejau, kad taip graziausiai iseina, nors prie vidutinio formato pereit tikrai dar nenoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 08, 13:52)
Man ziurisi, tik noretusi buteli pastatyti tiksliai vertikaliai

user posted image
Atsakyti
Sveiki, kaip cia man i jusu tarpa pakliuvus?
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 08, 14:23)

paprasta - prisistatom, parodom nuotraukas, išgirstam kritiką ir nepabėgam 4u.gif

sillwio , aš rimtai dėl foto atsiuntimo blush2.gif , ar gavai asmeninę žinutę su mano el. pašto adresu
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 08, 14:23)

Dėk nuotraukytes. Parodyk ką moki biggrin.gif . Nors....viena čia yra ir nemokanti, vistiek neišvaro ax.gif
Atsakyti