QUOTE(dejavu @ 2007 10 08, 09:15)
ir rooly kūdroj radau. Suoleliai tie patys, medis tas pats. O fotografai skirtingi ir vaizdas skiriasi
fotografavimo kampas tavo įdomesnis, ir tas vaiduoklis - dūmas kažkoks mistikos suteikia, bet roolio foto mažiau išdegimų ir šviesa malonesnė
antroji kiek perkrauta, manau čia jau dvi atskiros nuotraukos. Kirpčiau per pusę, palikčiau tik atspindį ir apsukčiau
Medi taupau juodai balta jums
Vakare imesiu.
Pameginsiu palikt tik atspindi
QUOTE(Elina @ 2007 10 08, 09:19)
Man šita nuotrauka labai graži, bet dūmelis ir kažkas užkabintas ant medžio- blaško. Tų dviejų dėl manęs
visai nereikėtų
Ten zmones, dumeliu nera. Nespolvota man asmeniskai ziurisi dar geriau.
QUOTE(latoya @ 2007 10 08, 11:30)
kad cia ne dumeliai o zmones man rodos
ar klystu...
dabar man paaiskinkit fotografai kaip teisingai sumazint nuotrauka kad i fotokudra ideti...as kelinta karta kaip mazinu, tai gaunasi lyg su telefonu fotkinta, kokybe prasta..
Zmones
Jei darysi tai su PS, tai daryk taip: pasirink image size ir sumazink tasku skaiciu iki norimo (as renkuosi, kad ilgesne krastine butu 800 taslu), dpi sumazink iki 70. Tada pasididink iki 100% ir uzdek smart sharpen filtra su parametrais mazdaug 100 ir 0.7. Gali pareguliuoti pagal skoni. Kartais, dar po viso sito smagiai padeda unsharp mask filtras su parametrais 20 ir 20 (galima pastumdyt i sonus ir paziuret, kartais nekenkia ir daugiau). Viskas. Tada, jeigu kudrai, save for web, nes sitas budas nuotrauka dar paspaudzia (ten galima pasirinkti spaudimo laipsni, as palieku tarp 60-80%).
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso