labas vakarėlis galėčiau įsiterpti čia pas jus? tiesiog labai mėgstu fotografiją ir patyliukais skaitydama mokausi turbūt dar ilgai neteršiu eterio savo darbais...
QUOTE(astaxa @ 2007 10 07, 13:13)
atsiprasau, turbut ne ten pataikiau
QUOTE(sillwio @ 2007 10 07, 21:14)
Sveiki, fotografai Noriu parodyti jums keletą savaitgalio foto. Kasmetinis renginys Lights in Alingsås.
wow
Su gervem irgi buvo nereali ir nieko su ja daryti nereikia
O jetau, nu koks grozhis, kokios spalvos, Sillwio
Baubo Vaikishka liuks, o juros foto tokia gili, man net tas horizontas nekliuna
Dar BitesMajos rudeniniai suoliukai zhavingi.
Kazhkodel daugelio nuotrauku nematau
Baubo Vaikishka liuks, o juros foto tokia gili, man net tas horizontas nekliuna
Dar BitesMajos rudeniniai suoliukai zhavingi.
Kazhkodel daugelio nuotrauku nematau
Suoliukai atrodo tikrai rudeniškai... labiausiai antra
sillwio visos trys man patinka Antroji labiausiai
sillwio visos trys man patinka Antroji labiausiai
Sveiki, fotografai Noriu parodyti jums keletą savaitgalio foto. Kasmetinis renginys Lights in Alingsås.
man tai pirmoji geriausia, idomiausiai ziurisi.
antroji atvirukui pats tas:)
trecia nesiziuri visiskai, matau tik daug lapu, tarp ju kazkas melyno, na man ji
cia vel Baubazz
labiausiai patinka antroji (čia kartais ne Roolio medis? ). neturiu prie ko prikibt. pirma įdomi, o dėl trečios nežinau. tokia savotiška. iš pradžių visai nepatiko, bet ilgiau pažiūrėjus visai nieko
Labai labai gražios nuotraukos Ypač pirma ir antra
labas rytas
labai sita man patinka..
antroje spalvos ne mano skonio, trecioje perdaug mirgu marga- sunku suprast kas tai do daikts
tu man papasakok- ar pas jumi gamtoj tokios spalvos naturaliai (turiu uomeni ir rudens vaizdus) ar jas gerokai sutirstini..
Papildyta:
sita labai labai superine nuotrauka, nieko keisti cia nereikia, labai puikiai perteiktas atsisveikinimas 10 balu galejai det i namu darbus
Papildyta:
Gera serija. manpa sita, nes labai graziai suzaidzia ryskus slapias bet apsvietas suoliukas su fonu.. patinka isdestymas ir pateikimas.
trecioj nuotraukoj pirmieji sulieti lapeliai truputeli maiso vaizda.
labai sita man patinka..
antroje spalvos ne mano skonio, trecioje perdaug mirgu marga- sunku suprast kas tai do daikts
tu man papasakok- ar pas jumi gamtoj tokios spalvos naturaliai (turiu uomeni ir rudens vaizdus) ar jas gerokai sutirstini..
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 10 06, 12:14)
sita labai labai superine nuotrauka, nieko keisti cia nereikia, labai puikiai perteiktas atsisveikinimas 10 balu galejai det i namu darbus
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 10 06, 15:45)
Gera serija. manpa sita, nes labai graziai suzaidzia ryskus slapias bet apsvietas suoliukas su fonu.. patinka isdestymas ir pateikimas.
trecioj nuotraukoj pirmieji sulieti lapeliai truputeli maiso vaizda.
QUOTE(bite maja @ 2007 10 08, 07:16)
labiausiai patinka antroji (čia kartais ne Roolio medis? ). neturiu prie ko prikibt. pirma įdomi, o dėl trečios nežinau. tokia savotiška. iš pradžių visai nepatiko, bet ilgiau pažiūrėjus visai nieko
Roolio Jis pats ji kudroj maciau rodo
QUOTE(astaxa @ 2007 10 08, 07:50)
Priklauso nuo nuotraukos. Gerviu spalvom nedaryta nieko, rudeninis takas patirstintas (ir uz tai gavau velniu), nes norejosi parodyti auksini rudeni. Be spalvu nuotrauka eiline. Medziai ten apsviesti skirtingu spalvu prozektoriais. Vienisas medis is apacios pasviestas zaliai, o dangus toks naturaliai. Laukem su Rooliu to momento valanda ar pusantros. Pirmiausia apziurejom galimas fotografavimo vietas, o sulaukus momento (kuris truko ne ilgiau negu 10 minuciu) beliko tik tas vietas apibegti