Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

labas vakarėlis 4u.gif galėčiau įsiterpti čia pas jus? tiesiog labai mėgstu fotografiją ir patyliukais skaitydama mokausi blush2.gif turbūt dar ilgai neteršiu eterio savo darbais...
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 10 07, 13:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
super klausimas apie fotografija..  thumbup.gif

atsiprasau, turbut ne ten pataikiau blink.gif
Atsakyti
Sveiki, fotografai smile.gif Noriu parodyti jums keletą savaitgalio foto. Kasmetinis renginys Lights in Alingsås.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 07, 21:14)
Sveiki, fotografai smile.gif Noriu parodyti jums keletą savaitgalio foto. Kasmetinis renginys Lights in Alingsås.

wow thumbup.gif
Su gervem irgi buvo nereali ir nieko su ja daryti nereikia smile.gif
Atsakyti
O jetau, nu koks grozhis, kokios spalvos, Sillwio wub.gif

Baubo Vaikishka liuks, o juros foto tokia gili, man net tas horizontas nekliuna thumbup.gif

Dar BitesMajos rudeniniai suoliukai zhavingi.

Kazhkodel daugelio nuotrauku nematau unsure.gif
Atsakyti
Suoliukai atrodo tikrai rudeniškai... labiausiai antra 4u.gif
sillwio visos trys man patinka thumbup.gif Antroji labiausiai ax.gif
Atsakyti

man tai pirmoji geriausia, idomiausiai ziurisi.
antroji atvirukui pats tas:)
trecia nesiziuri visiskai, matau tik daug lapu, tarp ju kazkas melyno, na man ji schmoll.gif

doh.gif cia vel Baubazz
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _agnute_: 08 spalio 2007 - 06:27

labiausiai patinka antroji (čia kartais ne Roolio medis? g.gif ). neturiu prie ko prikibt. pirma įdomi, o dėl trečios nežinau. tokia savotiška. iš pradžių visai nepatiko, bet ilgiau pažiūrėjus visai nieko g.gif
Atsakyti

Labai labai gražios nuotraukos thumbup.gif Ypač pirma ir antra ax.gif wub.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

labai sita man patinka.. wub.gif

antroje spalvos ne mano skonio, trecioje perdaug mirgu marga- sunku suprast kas tai do daikts
tu man papasakok- ar pas jumi gamtoj tokios spalvos naturaliai (turiu uomeni ir rudens vaizdus) ar jas gerokai sutirstini.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 10 06, 12:14)
Atsisveikinimas

user posted image

sita labai labai superine nuotrauka, nieko keisti cia nereikia, labai puikiai perteiktas atsisveikinimas smile.gif 10 balu smile.gif galejai det i namu darbus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 10 06, 15:45)

Gera serija. manpa sita, nes labai graziai suzaidzia ryskus slapias bet apsvietas suoliukas su fonu.. patinka isdestymas ir pateikimas.

trecioj nuotraukoj pirmieji sulieti lapeliai truputeli maiso vaizda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 08 spalio 2007 - 07:51
QUOTE(bite maja @ 2007 10 08, 07:16)
labiausiai patinka antroji (čia kartais ne Roolio medis?  g.gif ). neturiu prie ko prikibt.  pirma įdomi, o dėl trečios nežinau. tokia savotiška. iš pradžių visai nepatiko, bet ilgiau pažiūrėjus visai nieko  g.gif

Roolio smile.gif Jis pats ji kudroj maciau rodo smile.gif

QUOTE(astaxa @ 2007 10 08, 07:50)
tu man papasakok- ar pas jumi gamtoj tokios spalvos naturaliai (turiu uomeni ir rudens vaizdus) ar jas gerokai sutirstini..  g.gif

Priklauso nuo nuotraukos. Gerviu spalvom nedaryta nieko, rudeninis takas patirstintas (ir uz tai gavau velniu), nes norejosi parodyti auksini rudeni. Be spalvu nuotrauka eiline. Medziai ten apsviesti skirtingu spalvu prozektoriais. Vienisas medis is apacios pasviestas zaliai, o dangus toks naturaliai. Laukem su Rooliu to momento valanda ar pusantros. Pirmiausia apziurejom galimas fotografavimo vietas, o sulaukus momento (kuris truko ne ilgiau negu 10 minuciu) beliko tik tas vietas apibegti smile.gif
Atsakyti
Man netyčia Druskinikuose kaip bitės Majos idėja su suoliuku toptelėjo smile.gif

user posted image

Papildyta:
O čia ryte radom už mašinos lango smile.gif

user posted image
Papildyta:
Rudeninis Nemunas

user posted image
Atsakyti