Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

wow silwio atsisveikinimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mano skonio...labai labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 06, 04:14)
Atsisveikinimas

user posted image

nuostabu thumbup.gif man tik truksta kontrasto, kad butu kokia raudona saule kampe ar koks traktorius...nzn kazko truksta
Atsakyti
Visiems ačiū už komentarus apie atsisveikinimą 4u.gif
Tarsiu žodį ir aš pats. Mano galva nuotrauka labai stipri tokia, kokia yra. Mažiau dangaus, daugiau žemės, spalvotų traktorių, spalvų ar kontrasto sujauktų tą jausmą, kurį norėjau jums parodyt. Neliktų nostalgiškos nuotaikos. Pamėginkit pakarpyt ar pridėt kontrasto, liks gervės kaip gervės mirksiukas.gif

Bite, man taviškės groja smile.gif

Vilika, kodėl sepija? Aš pateisinu sepiją tik ten, kur ji tinka. Mažos mergaitės šypsena ir naftalinu atsiduodanti sepija man nesiderina. Sorry.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 06, 23:31)
Pamėginkit pakarpyt ar pridėt kontrasto, liks gervės kaip gervės  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Labai patiko taip kaip yra, labai thumbup.gif

Bites majos rudeniski suoliukai irgi tinka thumbup.gif

Vilikos portretuko nematau unsure.gif
Atsakyti
Prasysiu patarimo blush2.gif
pasine foto JB turetu but su tamsiasniais rubais ar sviesesniais?
gal kai sviesus rubai neissiskirs zmogus joje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 07, 00:31)
Tarsiu žodį ir aš pats. Mano galva nuotrauka labai stipri tokia, kokia yra. Mažiau dangaus, daugiau žemės, spalvotų traktorių, spalvų ar kontrasto sujauktų tą jausmą, kurį norėjau jums parodyt. Neliktų nostalgiškos nuotaikos. Pamėginkit pakarpyt ar pridėt kontrasto, liks gervės kaip gervės  mirksiukas.gif

norėjau jau tą patį rašyt po komentaro, kad trūksta saulės ar traktoriaus drinks_cheers.gif nesutinku tik gal dėl karpymo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 06, 00:25)
na dar idesiu viena tokia "vaikiska" nuotrauka:))
user posted image
labanakt

Kaip smagu, kad Tu vel pas mus!!!!

Onuotraukai turiu pretezija. isko daug. Nezinau kur ziuret;)

Papildyta:
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 06, 05:26)
cia sunelio akyte miegancia pritraukiau pries langa naturali sviesa. Nzn jokiu parametru kadangi uztruko virs valandos ji guldyti ant sofos ir lovos kol jis uzmigs pries ta langa. nuotrauka neliesta PS.

Man grazu. Tik pakadruociau.
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 10 06, 12:14)
Atsisveikinimas

Bravo!!!!
Jei gali parasyk "ismieras". Manau koznam pravers ruku sezono metu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(voveraite1302 @ 2007 10 06, 00:01)
Mano sūnėnas. Prie jūros. Tada buvo toks susikaupęs ir čiulpdamas saldainį mąstė, kaip čia bus, kad reikės važiuoti namo... Buvo toks natūralus...

Man butinu butiniausiai truksta pilnos burnytes.

Papildyta:
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 05, 23:04)

na dar. audringa jura
user posted image

Si man atrodo labai vykusi. Bet erzina, kad horizontas per viduri 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 10 06, 15:45)
atrodo, lauke gražu, bet ką nors gražaus nufotkint neišeina. iš 50 kadrų tik keli tokie visai nieko. įmetu savo variacijas su suoliukais hihihi.gif tik nesakykit, kad antras planas  vėl maišo  rolleyes.gif

Kokybiskos, bet neidomios;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 07 spalio 2007 - 09:46
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 07, 03:24)
Vilikos portretuko nematau unsure.gif

Nežinau kodėl, bet kai keliu nuotraukas iš fotki.com, jos po dienos dingsta. Įkeliu dar kartą 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2007 10 07, 10:14)
Prasysiu patarimo  blush2.gif
gal kai sviesus rubai neissiskirs zmogus joje?  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
super klausimas apie fotografija.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2007 10 07, 09:14)
Prasysiu patarimo  blush2.gif
gal kai sviesus rubai neissiskirs zmogus joje?  g.gif

Zuzu,geriau yra su tamsiais rubais fotografuotis pasinei foto mirksiukas.gif o cia tu fotografuosi g.gif ar siaisp ruosiesi eit darytis nuotrauka?
Bite maja,man graziausia tavo 3 foto,bet beziurint i jas,toks vaizdas kad ne tu fotografavus biggrin.gif pripratus prie katinu tavo ax.gif
Vilika,pritariu Sillwio drinks_cheers.gif o kodel nenori idet spalvotos? g.gif
Atsakyti
user posted image

Šlapia unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu ir as prie jusu prisijungti ax.gif
kadangi fotoaparata tik vakar isigijau po ilgos pertraukos tai dar tik pazindinuosi su juo blush2.gif
pradziai idesiu bandyma gaudyt lasiuka ax.gif
user posted image
Atsakyti