wow silwio atsisveikinimas mano skonio...labai labai
QUOTE(sillwio @ 2007 10 06, 04:14)
nuostabu man tik truksta kontrasto, kad butu kokia raudona saule kampe ar koks traktorius...nzn kazko truksta
Visiems ačiū už komentarus apie atsisveikinimą
Tarsiu žodį ir aš pats. Mano galva nuotrauka labai stipri tokia, kokia yra. Mažiau dangaus, daugiau žemės, spalvotų traktorių, spalvų ar kontrasto sujauktų tą jausmą, kurį norėjau jums parodyt. Neliktų nostalgiškos nuotaikos. Pamėginkit pakarpyt ar pridėt kontrasto, liks gervės kaip gervės
Bite, man taviškės groja
Vilika, kodėl sepija? Aš pateisinu sepiją tik ten, kur ji tinka. Mažos mergaitės šypsena ir naftalinu atsiduodanti sepija man nesiderina. Sorry.
Tarsiu žodį ir aš pats. Mano galva nuotrauka labai stipri tokia, kokia yra. Mažiau dangaus, daugiau žemės, spalvotų traktorių, spalvų ar kontrasto sujauktų tą jausmą, kurį norėjau jums parodyt. Neliktų nostalgiškos nuotaikos. Pamėginkit pakarpyt ar pridėt kontrasto, liks gervės kaip gervės
Bite, man taviškės groja
Vilika, kodėl sepija? Aš pateisinu sepiją tik ten, kur ji tinka. Mažos mergaitės šypsena ir naftalinu atsiduodanti sepija man nesiderina. Sorry.
QUOTE(sillwio @ 2007 10 06, 23:31)
Pamėginkit pakarpyt ar pridėt kontrasto, liks gervės kaip gervės
Labai patiko taip kaip yra, labai
Bites majos rudeniski suoliukai irgi tinka
Vilikos portretuko nematau
Prasysiu patarimo
pasine foto JB turetu but su tamsiasniais rubais ar sviesesniais?
gal kai sviesus rubai neissiskirs zmogus joje?
QUOTE(sillwio @ 2007 10 07, 00:31)
norėjau jau tą patį rašyt po komentaro, kad trūksta saulės ar traktoriaus nesutinku tik gal dėl karpymo
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 06, 00:25)
Kaip smagu, kad Tu vel pas mus!!!!
Onuotraukai turiu pretezija. isko daug. Nezinau kur ziuret;)
Papildyta:
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 06, 05:26)
cia sunelio akyte miegancia pritraukiau pries langa naturali sviesa. Nzn jokiu parametru kadangi uztruko virs valandos ji guldyti ant sofos ir lovos kol jis uzmigs pries ta langa. nuotrauka neliesta PS.
Man grazu. Tik pakadruociau.
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 10 06, 12:14)
Atsisveikinimas
Bravo!!!!
Jei gali parasyk "ismieras". Manau koznam pravers ruku sezono metu.
Papildyta:
QUOTE(voveraite1302 @ 2007 10 06, 00:01)
Mano sūnėnas. Prie jūros. Tada buvo toks susikaupęs ir čiulpdamas saldainį mąstė, kaip čia bus, kad reikės važiuoti namo... Buvo toks natūralus...
Man butinu butiniausiai truksta pilnos burnytes.
Papildyta:
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 05, 23:04)
Si man atrodo labai vykusi. Bet erzina, kad horizontas per viduri
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 10 06, 15:45)
atrodo, lauke gražu, bet ką nors gražaus nufotkint neišeina. iš 50 kadrų tik keli tokie visai nieko. įmetu savo variacijas su suoliukais tik nesakykit, kad antras planas vėl maišo
Kokybiskos, bet neidomios;)
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 07, 03:24)
Vilikos portretuko nematau
Nežinau kodėl, bet kai keliu nuotraukas iš fotki.com, jos po dienos dingsta. Įkeliu dar kartą
QUOTE(Žūžū @ 2007 10 07, 10:14)
Prasysiu patarimo
super klausimas apie fotografija..
QUOTE(Žūžū @ 2007 10 07, 09:14)
Prasysiu patarimo
Zuzu,geriau yra su tamsiais rubais fotografuotis pasinei foto o cia tu fotografuosi ar siaisp ruosiesi eit darytis nuotrauka?
Bite maja,man graziausia tavo 3 foto,bet beziurint i jas,toks vaizdas kad ne tu fotografavus pripratus prie katinu tavo
Vilika,pritariu Sillwio o kodel nenori idet spalvotos?
Sveiki, noriu ir as prie jusu prisijungti
kadangi fotoaparata tik vakar isigijau po ilgos pertraukos tai dar tik pazindinuosi su juo
pradziai idesiu bandyma gaudyt lasiuka
kadangi fotoaparata tik vakar isigijau po ilgos pertraukos tai dar tik pazindinuosi su juo
pradziai idesiu bandyma gaudyt lasiuka