Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2007 10 06, 12:14)
Atsisveikinimas

Gerai! mėgstu tokias nuotraukas! rolleyes.gif tik jei norėčiau labai labai prisikabinti, tai prisikabinčiau prie vieno gandro su poza "ne į temą" bet čia tik norint prisikabint... nieko čia nepakeisi su ta jo poza biggrin.gif
Atsakyti
Atsisveikinimas

šita mano skoniui labai liuks, j/b gal labiau žiūrėtus, arba kokį atspalvį užmetus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 06, 11:20)
Gerai! mėgstu tokias nuotraukas! rolleyes.gif tik jei norėčiau labai labai prisikabinti, tai prisikabinčiau prie vieno gandro su poza "ne į temą" bet čia tik norint prisikabint... nieko čia nepakeisi su ta jo poza biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Prie gandrų pozų gali kabintis lotuliukas.gif Čia gervės.
Atsakyti
sillwio atsisveikinimas ax.gif bliamba ikisiu savo trigrasi (gali but ir be rysio) man norisi truputi maziau dangaus ir zemes smile.gif bet siaip nuotaika... verysad.gif negi arteja ziema... unsure.gif
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 06, 12:25)
Ačiū 4u.gif
Prie gandrų pozų gali kabintis  lotuliukas.gif Čia gervės.

Otaitau biggrin.gif kad per rūką, tai gerai neįžiūrėjau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 06, 11:25)
Ačiū 4u.gif
Prie gandrų pozų gali kabintis  lotuliukas.gif Čia gervės.

doh.gif as irgi pagalvojau kad gandrai blush2.gif labai grazus atsisveikinimas thumbup.gif bet man kaip Wyshniai dangaus per daug,o zemes gal normaliai g.gif
Aveda,pamirsau paminet tavo foto,nors jos man is karto i aki krito,tu turi irgi kazka savito,nuotraukos thumbup.gif man niekas nekliuna mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsisveikinimas

na man tai truksta kontrasto, kazkaip blankiai ziurisi
ir kirpciau didziaja dali dangaus.

oops, cia Baubazz ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _agnute_: 06 spalio 2007 - 13:21
Atsisveikinimas

oho, labai liuks.... tik vat man formatas nelabai g.gif . mažiau dangaus ir daugiau vietos iš dešinės pusės norėčiau. bet šiaip labai labai thumbup.gif

aš ką tik parsivilkau iš Sereikiškių parko (net nesitikėjau, kad ten tiek alkoholikų lankosi mastau.gif ir dar šeštadienį iš ryto).
atrodo, lauke gražu, bet ką nors gražaus nufotkint neišeina. iš 50 kadrų tik keli tokie visai nieko. įmetu savo variacijas su suoliukais hihihi.gif tik nesakykit, kad antras planas vėl maišo rolleyes.gif
Ruduo - parkų tuštėjimo metas
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 06, 14:45)
atrodo, lauke gražu, bet ką nors gražaus nufotkint neišeina. iš 50 kadrų tik keli tokie visai nieko. įmetu savo variacijas su suoliukais hihihi.gif tik nesakykit, kad antras planas  vėl maišo  rolleyes.gif
Ruduo - parkų tuštėjimo metas

tai pas jus bent ruduo. pas mus kazkaip lapai ne geltonuoja-raudonuoja, o dziuna puna ir isvis jokio auksinio rudens doh.gif o taip noriu fotografuoti biggrin.gif

man patinka. jei jau labai kabinetis - baltas pastatas biski ne i tema, nu nes kaip parkas, tai jokiu pastatu nesinori doh.gif , bet visumoj man grazu... toks tikrai tustejimas...

dar apie sillwio nuotrauka galvoju g.gif o jei taip panoramine su maziau dangaus ir zemes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 06, 14:45)
aš ką tik parsivilkau iš Sereikiškių parko

reikejo tuos alkoholikus fotkinti, gerai atrodo ju veido israiskos, sedejimo pozos ir t.t.
o is nuotrauku man antra ir trecia labiau patinka. pirmoje su fonu kazkas negerai....
Atsakyti
Bilite maja Ruduo - parku tustejimo metas.
Man sakyciau pirmoji labiausiai nes fokusas i lapa, o kitos kazkodel man ta erdve trugdo ax.gif gal tikrai del to balto namo? blink.gif

Silwio Atsisveikinimas - laaabai super!
bet man truksta truputelio spalvos g.gif gal silumos ar truputi ryskumo..
dabar nuotrauka tiesiog saukia kaip salta dregna ir liudna.. verysad.gif
Atsakyti
Kadangi labai daug nuotraukų ir daug komentarų, tad nenoriu kartotis, tad paminėsiu tik tai, kas man labiausiai patiko. Iš ankstesnių nuotraukų man labai patiko Stebukles j/b portretukas ir Californiagirl mažasis fotografas thumbup.gif Iš naujų įstrigo Silwio Atsisveikinimas. Gal kiek norėtųsi aštrumo, bet nuotaika tai super thumbup.gif Tokia rudeniška nuostalgija ax.gif Iš bite maja parkų tuštėjimo meto labiausiai patiko trečia foto.
O čia mano dar vienas potretukas, nes kol kas neturiu laiko ištrūkti į gamtą ir pagaudyti rudeniškų vaizdelių.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 06 spalio 2007 - 21:00