Bitemaja, man labai nepopuliariai labiausiai patiko pirmoji, mirgu margu, bet patinka

antroj norisi ryškumo zonos didesnės, o trečioj nepatinka kad uogos dvi, ir abi dėmesiu konkuruojančios tarpusavyje.. ta prasme noris vienos ryškios kitos mažiau, o labiausiai tai norisi daugiau uogų arba vienos vienintelės
Voveraite, nelabai man kažkaip ir ta naktinė, ir jūros nuotrauka.. apie naktinę pasakytas viskas, o jūros nuotraukoj nelabai supratau, kad ten jūra - tiesiog smilgos ir kažkoks ryškus vienodai geltonas brūkšnys.. o berniuko portretas - prisidedu prie kitų komentarų, kad neaptinka toks veiduko "apkapojimas"
Sillwio boružė.. hmm net nežinau, man norisi kiek šviesiau, bet aš čia taip nepopuliariai sakau, tai jaučiu tik man vienai

Baubazz, jūra man visai nieko - spalvos geros, dangus geras, bet tas nuotraukos dalinimas pusiau

su namukais, pritariu kitiem, kad jei nukirptum artimesnius namukus, viskas atrodytų kur kas geriau

šiaip man patinka tokios nuotraukos
Aveda - apie leliuką ant rankšluosčių pasakyta viskas, idėja nelabai nustebino, man erdvės aplink per daug; su rankyte nuotrauka, kažkas pasakė, kad šalta vaikiukui, na mano zuikio tokia oda būdavo, net ir tada kai jis būdavo šiltutėlis, tiesiog tokia mažo kūdikėlio odos kraujotakos anatomija (kuri būna ne visiems), nieko čia nepadarysi. Aš bandžiau tai pataisyti klonuodama su PS, ilgas ir kruopštus darbas, bet biški pagerina vaizdą.. bet ir šiaip tos nuotraukos rakursas man nelabai patinka

ir paskutinės nuotraukos su blakstienom, pati bandžiau daryti tokias nuotraukas, nelabai patiko pačiai rezultatas ir rakursas, kažko trūksta, bet negaliu pasakyti ko, bet kokybė tai labai

Nebežinau ką norėjau dar pasakyt.. bet tai prikritikavau tai olialia

tarsi pati ką geriau sugebėčiau