Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(voveraite1302 @ 2007 10 06, 01:16)
Čia taip turėjo būt  lotuliukas.gif , ech išpeikėt  mano "meną"  lotuliukas.gif

Šiaip nespalvotą ėmiau todėl, kad tie uodų įgėlimai mažiau matytųsi ir nuo alergijos iki kraujo pleiskanojančios rankelės... 

Originalas:

user posted image
Papildyta:
Mano zuikis jau kriuksi.  doh.gif  Na ko jis negali ramiai miegot - ne, vis jam tos mamos šalia reikia...  smile.gif Ateinu, pumpure tu mano mažas...  wub.gif

Visiems labos. O komentarus rašykit rašykit, aš ryt perskaitysiu ir tobulėsiu mirksiukas.gif

jei ant pirstu yra nagai, tai jie ir turi but, todel ju nepanaikink.
Va mazdaug taip...
user posted image
viskas, dabar tikrai labos nakties.
Atsakyti
na dar idesiu viena tokia "vaikiska" nuotrauka:))
user posted image
labanakt
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2007 10 05, 23:16)

Kas atsitiko? Vaikas neitilpo? bigsmile.gif Man visai nepatinka toks kadravimas schmoll.gif Na bent jau burnyte visa matytusi, o tai dabar per viduri lupu kirpta doh.gif Viskas apkapota, ausis, rankute...nepyk smile.gif

Baubazz, siamtas metu bigsmile.gif Sveikas sugrizes 4u.gif

O man Sillwio buruzes nuotraukoje labai patinkas tas minkstumas, visai neturi buti visa saka (ant kurios boruze) fokuse. Na gal siek tiek didesnes ryskumo zonos noretusi, tis siek tiek, kad boruzes kojos fokuse butu. O siaip man patinka, taip kaip yra. Cia gal skonio reikalas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 05 spalio 2007 - 23:52
voveraite, berniuko nuotraukoj fokusas nelabai ten, kur turetu buti (ryshkiausias megztinis, o turetu but akyte), jb variantas persviesintas, bet visumoj idomus kadras smile.gif
Baubazzz, butu grazu, jei nebutu makalynes smile.gif zodziu technine puse tenkina, o va su kompozicija tai netvarka g.gif

grieztai as cia biggrin.gif

ale ziuriu ir californiagirl nepagyre smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 05 spalio 2007 - 23:35
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 05, 23:32)
grieztai as cia biggrin.gif

Tu griezta? biggrin.gif Ka apie mane tada sakyti blush2.gif biggrin.gif

Baubazz, sutinku su Wyshnia del tavo paskutines foto mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 05, 23:32)
ale ziuriu ir californiagirl nepagyre  smile.gif

blush2.gif
Nu nereikia taip ziauriai vaikuciu apkapoti..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 05, 23:37)
Nu nereikia taip ziauriai vaikuciu apkapoti..... blush2.gif

zinai, kai man su kompozicija sunku susibendraut, tai as kazkaip nedrisau rasyt - tik technine puse pakomentavau... bet po to tai jo - bent jau burnyte ir smakriukas butu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 05, 23:42)
zinai, kai man su kompozicija sunku susibendraut, tai as kazkaip nedrisau rasyt - tik technine puse pakomentavau... bet po to tai jo - bent jau burnyte ir smakriukas butu unsure.gif

Normaliai viskas su tavo kompozicijom buna mirksiukas.gif
Labiausiai voveraites nuotraukoje man kliuna kirpimas per viduri lupyciu...Ryskiai reikia erdves apacioj, visu lupyciu ir smakriuko...arba blogiausiu atveju geriau isvis burnytes nesimatytu... Bet kas tada isvis lieka?
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2007 10 05, 16:01)
Na, jei leisit, dar įkelsiu  smile.gif

Mano sūnėnas. Prie jūros. Tada buvo toks susikaupęs ir čiulpdamas saldainį mąstė, kaip čia bus, kad reikės važiuoti namo... Buvo toks natūralus...

user posted image

o kodel apatine lupa pusiau nukirpta? man tai krenta i aki per daug. O ranka man visai nekliudo smile.gif
user posted image
labanakt

Baubazz: labai grazu thumbup.gif bet man noretusi matyt visa namuka desinej kampe, o lyg ten zeme nukirsta ir atrodo kad be pamatu jis tuoj pakils plaukiot su debeseliais.
Papildyta:
user posted image
cia sunelio akyte miegancia pritraukiau pries langa naturali sviesa. Nzn jokiu parametru kadangi uztruko virs valandos ji guldyti ant sofos ir lovos kol jis uzmigs pries ta langa. nuotrauka neliesta PS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 06 spalio 2007 - 04:31
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 06, 01:25)
user posted image
labanakt

Man sita tavo vaikiska geriausia tongue.gif Tik buciau kirpus desinej pusej pirmus namukus, palikus tik tuos tolumoj.
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 05, 21:59)
laba vakara,
na ir prirasete jus cia, labai senai skaiciau sia tema, tikiuosi priimsit dar mane atgal:)))
matau atsirado daug nauju fotografu, bet didzioji dalis isliko tie patys lotuliukas.gif
matosi kaip visi patobulejo...
as tai kazkaip "ant vietos" pastovejau.....

Sveikas sugrįžęs.

QUOTE(Baubazz @ 2007 10 05, 22:04)
na pradziai saulelydis is sios vasaros pabaigos:)
na dar. audringa jura

Žoles galėjai išravėt.
Jūra nuostabi, bet ne nuotrauka. Reikėjo paiškot kito rakurso.

QUOTE(voveraite1302 @ 2007 10 05, 22:25)
Aš irgi įsiveržiu su savo nuotraukom, noriu dalyvauti fotografų ir dar tik fotografiukų gyvenime  4u.gif
Štai čia per šventę "Tebūnie naktis!"
Na, o čia tiesiog aukso jūra smile.gif

Naktį fotografuok su pridaryta diafragma. Nuotraukos bus ryškesnės.
Jūra man nelabai. Būč apsiribojęs kokiom 3 smilgom.

QUOTE(voveraite1302 @ 2007 10 05, 23:01)
Na, jei leisit, dar įkelsiu  smile.gif
Mano sūnėnas. Prie jūros. Tada buvo toks susikaupęs ir čiulpdamas saldainį mąstė, kaip čia bus, kad reikės važiuoti namo... Buvo toks natūralus...

Vos vos kirpčiau dešinės. Išraiška puiki. Nuotaika stipri.

QUOTE(Baubazz @ 2007 10 05, 23:25)

Trobelės trukdo. Manau reikėjo rodyti arba upę, arba namukus.

QUOTE(AVEDA @ 2007 10 06, 04:26)
cia sunelio akyte miegancia pritraukiau pries langa naturali sviesa. Nzn jokiu parametru kadangi uztruko virs valandos ji guldyti ant sofos ir lovos kol jis uzmigs pries ta langa. nuotrauka neliesta PS.

Nežinau g.gif
Atsakyti
Bitemaja, man labai nepopuliariai labiausiai patiko pirmoji, mirgu margu, bet patinka ax.gif antroj norisi ryškumo zonos didesnės, o trečioj nepatinka kad uogos dvi, ir abi dėmesiu konkuruojančios tarpusavyje.. ta prasme noris vienos ryškios kitos mažiau, o labiausiai tai norisi daugiau uogų arba vienos vienintelės ax.gif

Voveraite, nelabai man kažkaip ir ta naktinė, ir jūros nuotrauka.. apie naktinę pasakytas viskas, o jūros nuotraukoj nelabai supratau, kad ten jūra - tiesiog smilgos ir kažkoks ryškus vienodai geltonas brūkšnys.. o berniuko portretas - prisidedu prie kitų komentarų, kad neaptinka toks veiduko "apkapojimas"

Sillwio boružė.. hmm net nežinau, man norisi kiek šviesiau, bet aš čia taip nepopuliariai sakau, tai jaučiu tik man vienai tongue.gif

Baubazz, jūra man visai nieko - spalvos geros, dangus geras, bet tas nuotraukos dalinimas pusiau schmoll.gif su namukais, pritariu kitiem, kad jei nukirptum artimesnius namukus, viskas atrodytų kur kas geriau wink.gif šiaip man patinka tokios nuotraukos rolleyes.gif

Aveda - apie leliuką ant rankšluosčių pasakyta viskas, idėja nelabai nustebino, man erdvės aplink per daug; su rankyte nuotrauka, kažkas pasakė, kad šalta vaikiukui, na mano zuikio tokia oda būdavo, net ir tada kai jis būdavo šiltutėlis, tiesiog tokia mažo kūdikėlio odos kraujotakos anatomija (kuri būna ne visiems), nieko čia nepadarysi. Aš bandžiau tai pataisyti klonuodama su PS, ilgas ir kruopštus darbas, bet biški pagerina vaizdą.. bet ir šiaip tos nuotraukos rakursas man nelabai patinka ax.gif ir paskutinės nuotraukos su blakstienom, pati bandžiau daryti tokias nuotraukas, nelabai patiko pačiai rezultatas ir rakursas, kažko trūksta, bet negaliu pasakyti ko, bet kokybė tai labai thumbup.gif

Nebežinau ką norėjau dar pasakyt.. bet tai prikritikavau tai olialia blink.gif tarsi pati ką geriau sugebėčiau doh.gif
Atsakyti
Atsisveikinimas

user posted image
Atsakyti