Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Laava @ 2007 10 01, 16:13)
visdelto noreciau jungtis prie jusu  - mokytis mokytis ir dar karta mokytis  blush2.gif  mirksiukas.gif

niu, tai pasirodom tada su nuotraukom mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas skaitot angliškai - Webshots blog'e yra keli paprasti patarimai kaip fotografuoti rudenį: http://blog.webshots.com/?p=732
Atsakyti
Nuotraukytė blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 01, 20:24)
Nuotraukytė blush2.gif

Kairė pusė man sunkoka. Rėžk manau iki kvadrato.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 01, 20:24)
Nuotraukytė blush2.gif

Man patinka smile.gif Primena atostogas, net smėlio skonį ant lūpų jaučiu smile.gif Nežinau kaip kitiems, man čia iš tokių nuotraukų, kurios "pasakoja istoriją". Jei būtinai reiktų prie ko nors prisikabinti, kabinčiaus prie smėlio kauburiuko pirmam plane, kuris nesufokusuotas - truputį atitraukia dėmesį 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 01, 20:42)

Kam dabar akmenį nukirpai?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 01, 21:58)
Kam dabar akmenį nukirpai?

Pamaniau, kad per daug tobula- du gražūs skylėti akmenukai. Tai vieną pabjaurinau unsure.gif . O jei rimtai nesupratau iki kokio kvadrato liepei rėžt blush2.gif , tai rėžiau iš peties
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 01, 21:18)
Pamaniau, kad per daug tobula- du gražūs skylėti akmenukai. Tai vieną pabjaurinau unsure.gif . O jei rimtai nesupratau iki kokio kvadrato liepei rėžt blush2.gif , tai rėžiau iš peties

Kairė per sunki, taigi aš turėjau omeny, kad rėžt reikia dešinę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 01, 22:18)

Siaip teisingai nukirpta, nors kairys krastas liko sunkus, bet ne tiek smile.gif be to labiau akmenu tekstura labiu isryskejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 01, 22:51)
Kairė per sunki, taigi aš turėjau omeny, kad rėžt reikia dešinę smile.gif

doh.gif
user posted image
Atsakyti
ND siandien baigiasi ar dar savaite turim? Jei siandien reikia suskubti nuotraukas kelti:)
Atsakyti