Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Baubazz @ 2007 10 06, 00:43)
tikekimes toli nenuvaziuos smile.gif))

lotuliukas.gif as tai nematau kad vaziuotu lens.gif lens.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 05, 23:41)
voveraite - nakti be statyvo fotografuojant rizikuoji, kad nuotrauka ispalukus bus mirksiukas.gif na o antra... g.gif nelabai suprantu ka ten norejau parodyti g.gif

Žinau, kad rizikuoju, bet kol kas, kol jo neturim, fotkinam ant tilto borto biggrin.gif
Antrojoje smilgų siena ir aukso jūra su didele erdve... Nors šiaip tai, čia galima sakyti beveik atsitiktinis kadras ax.gif Tiesiog per petį vyrui pažvelgiau 4u.gif
Atsakyti
user posted image va.. voveraite.. g.gif
Atsakyti
voveraite, pirma kai fotografavai, reikejo fotika padet ant tilto, nes dabar liejasi vaizdas.
antros nesuprantu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 05, 23:30)
o kita .. wub.gif  tik tuoj ,jei galima ,pabandysiu pataisyt,  kai man atrodo kitaip  bigsmile.gif  idesiu,

Hmm.. na gal, tik kažkaip spalvos dabar per daug rėžiančios... Nors visa nuotrauka geriau atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveraite1302: 05 spalio 2007 - 22:50
voveraite.. ir dar.. objektyvas nesvarus?? 4u.gif kazkokios demeles.. g.gif
jooo stovo reiketu naktiniam vilniuj.. thumbup.gif
stebukle, sakei vaikus ner kam paziuret, kai vln naktinio nori pafotografuot, mes netoli balto tilto gyvenam, gal uzsuk kada, tongue.gif bigsmile.gif cool.gif pazesim vaikiukus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 05, 23:50)
voveraite.. ir dar.. objektyvas nesvarus??  4u.gif kazkokios demeles..  g.gif
jooo stovo reiketu naktiniam vilniuj..  thumbup.gif
stebukle, sakei vaikus ner kam paziuret, kai vln naktinio nori pafotografuot, mes netoli  balto tilto gyvenam, gal uzsuk kada,  tongue.gif  bigsmile.gif  cool.gif  pazesim vaikiukus  tongue.gif

Nea, ten suvalkiečių vadinamosios "moškės" , mažos musytės. Kai fotošopą vyras pabaigs instaliuoti, sutvarkysiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 05, 23:47)
voveraite, pirma kai fotografavai, reikejo fotika padet ant tilto, nes dabar liejasi vaizdas.
antros nesuprantu mastau.gif

Buvau padėjusi, tik žinai, tą naktį didelis judėjimas, tai tie žibintai tolumoj į viršų kyla, tai žmonės pirmyn atgal vaikštinėja, laužo liepsnos veržiasi aukštyn...
Na, bet su laiku tobulėsiu. Ačiū už pastabas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 06, 00:50)

stebukle, sakei vaikus ner kam paziuret, kai vln naktinio nori pafotografuot, mes netoli  balto tilto gyvenam, gal uzsuk kada,  tongue.gif  bigsmile.gif  cool.gif  pazesim vaikiukus  tongue.gif

Mano vaikai be 1 val. adaptacijos nepasilieka lotuliukas.gif
O baltas tiltas pabodes, ko tai visi ten vaziuoja ir ta pati fotkina mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(voveraite1302 @ 2007 10 06, 00:54)

Buvau padėjusi, tik žinai, tą naktį didelis judėjimas, tai tie žibintai tolumoj į viršų kyla, tai žmonės pirmyn atgal vaikštinėja, laužo liepsnos veržiasi aukštyn...
Na, bet su laiku tobulėsiu. Ačiū už pastabas.  mirksiukas.gif

Reik netik padet, bet ir nejudint mirksiukas.gif padedi, prispaudi, o su kita ranka paspaudi mygtuka. nuo judejimo- pastatai nejuda mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, jei leisit, dar įkelsiu smile.gif

Mano sūnėnas. Prie jūros. Tada buvo toks susikaupęs ir čiulpdamas saldainį mąstė, kaip čia bus, kad reikės važiuoti namo... Buvo toks natūralus...

user posted image
Atsakyti
viskas, einu miegot cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 05 spalio 2007 - 23:09
QUOTE(voveraite1302 @ 2007 10 05, 23:01)
Na, jei leisit, dar įkelsiu  smile.gif

Mano sūnėnas. Prie jūros. Tada buvo toks susikaupęs ir čiulpdamas saldainį mąstė, kaip čia bus, kad reikės važiuoti namo... Buvo toks natūralus...

sakyciau ta ranka kliuna. siaip gana idomiai ziurisi.
Atsakyti
Čia taip turėjo būt lotuliukas.gif , ech išpeikėt mano "meną" lotuliukas.gif

Šiaip nespalvotą ėmiau todėl, kad tie uodų įgėlimai mažiau matytųsi ir nuo alergijos iki kraujo pleiskanojančios rankelės...

Originalas:

user posted image
Papildyta:
Mano zuikis jau kriuksi. doh.gif Na ko jis negali ramiai miegot - ne, vis jam tos mamos šalia reikia... smile.gif Ateinu, pumpure tu mano mažas... wub.gif

Visiems labos. O komentarus rašykit rašykit, aš ryt perskaitysiu ir tobulėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti