Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveiki 4u.gif
turiu 2klausimus... ax.gif
1. ar photoshopas 463 MB? kakzko labai jau ilgai man ji siuncia unsure.gif
2. ar yra kazkur taip issamiai kaip 1psl aprasyta apie apsvietima?
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2007 10 05, 17:23)
Sveiki  4u.gif
turiu 2klausimus...  ax.gif
1. ar photoshopas 463 MB? kakzko labai jau ilgai man ji siuncia  unsure.gif
2. ar yra kazkur taip issamiai kaip 1psl aprasyta apie apsvietima?

1. ziurint kokia versija, bet kad jis daug vietos uzima, tai tikrai g.gif
2. kazkurkalbeta apie sviesa, bet taip konkreciai ir issamiai manau kad ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 05, 18:43)
1. ziurint kokia versija, bet kad jis daug vietos uzima, tai tikrai g.gif
2. kazkurkalbeta apie sviesa, bet taip konkreciai ir issamiai manau kad ne smile.gif

Aciuks, buciuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Extremadura @ 2007 10 05, 18:55)
100 proc. vaizdas reiskia, kad monitoriaus pixeliai sutampa su su nuotraukos pixeliais - Actual pixels. Ir ilgamete patirtis sako, kad tai yra tikriausias vaizdas, parodantis ar iziures zmogiska akis triuksma spaudoje ar ne. Tai nereiskia, kad rodo toki, kokio dydzio jis ant popieriaus yra.

schmoll.gif schmoll.gif lotuliukas.gif cia nebent tuo atveju, jei padarai nuotraukai resize A4 formato ir tada 100 procentu... kitu atveju, nesamone 4u.gif Nors pas mane trumpalaike patirtis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2007 10 05, 17:47)
Aciuks, buciuks  4u.gif

i sveikata 4u.gif o siaip tai visai pravartu butu nuo 1 temos iki dabar pasiskaityt mirksiukas.gif idomiu dalyku suzinotum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 05, 19:15)
visai pravartu butu nuo 1 temos iki dabar pasiskaityt  mirksiukas.gif idomiu dalyku suzinotum 4u.gif

pradejau skaityt, berods, praeita tema tai kol perskaiciau kaip kazkas gincijasi kokie turtu but komentarai po nd vaikas spejo guza uzsistatyt doh.gif
gal su laiku... ax.gif
o ka reiskia JB?
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2007 10 05, 18:37)
pradejau skaityt, berods, praeita tema tai kol perskaiciau kaip kazkas gincijasi kokie turtu but komentarai po nd vaikas spejo guza uzsistatyt  doh.gif
gal su laiku...  ax.gif
o ka reiskia JB?

biggrin.gif vargsas vaikas 4u.gif juodai - balta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 05, 17:01)

Man šita labiausiai patiko ax.gif
Antra man nelabai ryški atrodo... Pirmoj irgi atrodo, kad tos šakelės, kur uogas laiko, ryškios, o pačios uogos nelabai.

QUOTE(AVEDA @ 2007 10 05, 17:22)
o kaip naujagimio rankyte nufotografuoti laikoma mamos ar tecio kad neatrodytu tokia sustingus?

Pagal mane, ji nėra sustingusi, tik labai matosi "marmurinė" odelė. Tas tinklelis ant rankos.

Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 10 05, 08:44)
Foto su boružėle:
Mano nuomone, tokio tipo foto reikia didesnės ryškumo zonos, 

sutinku o ir pagaliukas ant kurio lipa ji , cia ryskus , cia bliuras g.gif schmoll.gif
turetu buti bent jau taip
user posted image
Atsakyti
bitute maja
taip ant greituko gavosi man , pasharpinau , nes megstu tongue.gif ir dar kazko ax.gif g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaunamamyte: 05 spalio 2007 - 19:37
QUOTE(bite maja @ 2007 10 05, 16:01)
ką tik parėjau iš miško šalia namų  ax.gif  mini seriją pavadinkim "Rudens spalvos - raudona"

Atvirai, tai man visose trūksta ryškumo ir blaško antras planas. Marš miškan, palenk šaką taip, kad netrukdytų fonas ir perfotografuok smile.gif Šiaip iki idealo nedaug trūksta (bent jau pagal mano skonį).

QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 05, 19:19)
sutinku o ir pagaliukas ant kurio lipa ji , cia ryskus , cia bliuras  g.gif  schmoll.gif
turetu buti bent jau taip

Čia skonio reikalas. Aš prikibčiau ir prie šitos smile.gif Beja, su muiline fotografuoti makro žymiai paprasčiau mirksiukas.gif
Aš iš naujo mokausi fotografuoti makro. Naujas objektyvas ir blykstė = lygtis su dviem nežinomaisiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 05, 20:54)
Atvirai, tai man visose trūksta ryškumo ir blaško antras planas. Marš miškan, palenk šaką taip, kad netrukdytų fonas ir perfotografuok smile.gif Šiaip iki idealo nedaug trūksta (bent jau pagal mano skonį).

pioneer.gif pasistengsiu, jei lietus nelis.
anksčiau visiems kliuvo, kad su šarpu persistengiu. tai dabar jau stengiausi saikingai dėt g.gif
Papildyta:
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 05, 20:36)
bitute maja
taip ant greituko gavosi man , pasharpinau , nes megstu  tongue.gif  ir dar kazko  ax.gif  g.gif

nu visai neblogai g.gif
Atsakyti