Sveiki
turiu 2klausimus...
1. ar photoshopas 463 MB? kakzko labai jau ilgai man ji siuncia
2. ar yra kazkur taip issamiai kaip 1psl aprasyta apie apsvietima?
QUOTE(Žūžū @ 2007 10 05, 17:23)
Sveiki
turiu 2klausimus...
turiu 2klausimus...
1. ziurint kokia versija, bet kad jis daug vietos uzima, tai tikrai
2. kazkurkalbeta apie sviesa, bet taip konkreciai ir issamiai manau kad ne
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 05, 18:43)
1. ziurint kokia versija, bet kad jis daug vietos uzima, tai tikrai
Aciuks, buciuks
QUOTE(Extremadura @ 2007 10 05, 18:55)
100 proc. vaizdas reiskia, kad monitoriaus pixeliai sutampa su su nuotraukos pixeliais - Actual pixels. Ir ilgamete patirtis sako, kad tai yra tikriausias vaizdas, parodantis ar iziures zmogiska akis triuksma spaudoje ar ne. Tai nereiskia, kad rodo toki, kokio dydzio jis ant popieriaus yra.
cia nebent tuo atveju, jei padarai nuotraukai resize A4 formato ir tada 100 procentu... kitu atveju, nesamone Nors pas mane trumpalaike patirtis
QUOTE(Žūžū @ 2007 10 05, 17:47)
Aciuks, buciuks
i sveikata o siaip tai visai pravartu butu nuo 1 temos iki dabar pasiskaityt idomiu dalyku suzinotum
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 05, 19:15)
visai pravartu butu nuo 1 temos iki dabar pasiskaityt idomiu dalyku suzinotum
pradejau skaityt, berods, praeita tema tai kol perskaiciau kaip kazkas gincijasi kokie turtu but komentarai po nd vaikas spejo guza uzsistatyt
gal su laiku...
o ka reiskia JB?
QUOTE(Žūžū @ 2007 10 05, 18:37)
pradejau skaityt, berods, praeita tema tai kol perskaiciau kaip kazkas gincijasi kokie turtu but komentarai po nd vaikas spejo guza uzsistatyt
gal su laiku...
o ka reiskia JB?
gal su laiku...
o ka reiskia JB?
vargsas vaikas juodai - balta
QUOTE(bite maja @ 2007 10 05, 17:01)
Man šita labiausiai patiko
Antra man nelabai ryški atrodo... Pirmoj irgi atrodo, kad tos šakelės, kur uogas laiko, ryškios, o pačios uogos nelabai.
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 05, 17:22)
o kaip naujagimio rankyte nufotografuoti laikoma mamos ar tecio kad neatrodytu tokia sustingus?
Pagal mane, ji nėra sustingusi, tik labai matosi "marmurinė" odelė. Tas tinklelis ant rankos.
QUOTE(bite maja @ 2007 10 05, 16:01)
ką tik parėjau iš miško šalia namų mini seriją pavadinkim "Rudens spalvos - raudona"
Atvirai, tai man visose trūksta ryškumo ir blaško antras planas. Marš miškan, palenk šaką taip, kad netrukdytų fonas ir perfotografuok Šiaip iki idealo nedaug trūksta (bent jau pagal mano skonį).
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 05, 19:19)
sutinku o ir pagaliukas ant kurio lipa ji , cia ryskus , cia bliuras
turetu buti bent jau taip
turetu buti bent jau taip
Čia skonio reikalas. Aš prikibčiau ir prie šitos Beja, su muiline fotografuoti makro žymiai paprasčiau
Aš iš naujo mokausi fotografuoti makro. Naujas objektyvas ir blykstė = lygtis su dviem nežinomaisiais
QUOTE(sillwio @ 2007 10 05, 20:54)
Atvirai, tai man visose trūksta ryškumo ir blaško antras planas. Marš miškan, palenk šaką taip, kad netrukdytų fonas ir perfotografuok Šiaip iki idealo nedaug trūksta (bent jau pagal mano skonį).
pasistengsiu, jei lietus nelis.
anksčiau visiems kliuvo, kad su šarpu persistengiu. tai dabar jau stengiausi saikingai dėt
Papildyta:
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 05, 20:36)
nu visai neblogai