Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Wicked, tas stulpas labai negerai schmoll.gif visas demesys stulpui...kad dar koks medis butu, tai geriau ziuretusi ax.gif
As karpyciau mazdaug taip...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 05, 00:26)
Wicked, tas stulpas labai negerai schmoll.gif  visas demesys stulpui...kad dar koks medis butu, tai geriau ziuretusi ax.gif

man nedashilo taip apkarpyt.... blush2.gif ech...... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 04, 21:55)
Aš šiandien anksčiau pasiplovęs iš darbo irgi braidžiau po laukus. Laukiu nuomonių.

Kadangi jos jau daug pagyrimų ir taip gavo, ir kad skyrelis nevirstų į fotografuojame viską kas gražu, įmesiu savo šaukštą deguto 4u.gif Prašau nesupykti, kad kabinėjuos prie smulkmenų, bet...

Foto su boružėle:
Mano nuomone, tokio tipo foto reikia didesnės ryškumo zonos, kad ryškios būtų boružės kojos, ir galva. Norėtųsi ir viso pagalio, ant kurio boružėle lipa, ryškaus. Ir tas palūžęs pagaliukas viršuje šiek tiek maišo, na ir fonas galėtų būti vienodesnis, kad spalvos palaipsniui pereitų į tą tamsų juodą foną (kairėje), kadangi PS esi įvaldęs tai turėtų būti lengvai pataisoma. Iš mano gautų patarimų - (Do you have photoshop or any other software tools, choose crop funtion in photoshop and highlight those area that you want to retain and then click your button. Easy surgery, good luck.......)

Rudeninė
medžių spalvos labai gražios, ir tas toks lengvas pasiliejimas labai tinka bet...
baisiai nesižiūri tas baltas plotas, kur dangus turėtų būti. Kompozicija nelabai patinka ax.gif Manau būtų gražiau jei būtum paėjęs kelis žingsnius arčiau, ir fotografavęs nuo ten, kur prasideda žolė (prie beržo). Nors nuotraukoje labai puikus tas spalvotas medžių tuneliukas, už apšviesto takelio. Va jei nuotrauką būtų tik su juo, be kitų pašalinių detalių...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 05 spalio 2007 - 07:52
QUOTE(Degutė @ 2007 10 04, 22:09)
Naktine`, nesukelia tavo fotkė niūrios nuotaikos. Gal kaip tik ramią  ax.gif

sakai rami? biggrin.gif
O kaiop dėl pačios foto? Gerai? Negerai? KAs negerai? Pakomentuokite prašau blush2.gif
Atsakyti
Uztikau vyra ir nebandyk atimti doh.gif Cia mano juostinis, issitraukiau patikrinti, bet baterijos nusedusios, tai kol kas patapes mano maziaus megstamiausiu zaislu tongue.gif
"Jaunoji karta" biggrin.gif
user posted image
Flash used: No
Focal length: 50.0mm (35mm equivalent: 449mm)
Exposure time: 0.013 s (1/80)
Aperture: f/2.5
ISO equiv.: 400
Whitebalance: Auto
Exposure: aperture priority (semi-auto)
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 04, 23:39)

[Cia labai lauziu Anne Geddes foto stiliu, bet sugunde uztektinai pabandyti su savo suneliu.
sita daryta rusyje pries juoda aksomine uzuolaida ir  "Alien Bee 800 Studio Light su sidabriniu skeciu". Mac kompas turi, iPhoto programa tai naudojau "Soft edge" blurr ir pakeiciau spalva i tokia antikvarine labiau geltona.
tetis ir sunelis --rankytes.

1. mano akimis per daug juodo fono, ir kažkokia švytinti aura aplink vaikutį.
2. ryškumo trūksta ir gal galima šiek tiek pakirpti apačia iki tėvelio delno

QUOTE(californiagirl @ 2007 10 05, 08:26)
Wicked, tas stulpas labai negerai schmoll.gif  visas demesys stulpui...kad dar koks medis butu, tai geriau ziuretusi ax.gif

apkarpimas geresnis, bet ir antrasis planas per daug aktyvus ax.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 10 05, 08:57)
Uztikau vyra ir nebandyk atimti doh.gif Cia mano juostinis, issitraukiau patikrinti, bet baterijos nusedusios, tai kol kas patapes mano maziaus megstamiausiu zaislu tongue.gif
"Jaunoji karta" biggrin.gif

jei pataisius foną (nuklonavus tas tamsesnes linijas) būtų puiki
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 10 05, 08:06)
jei pataisius foną (nuklonavus tas tamsesnes linijas) būtų puiki

Nemokesiu as to graziai padaryti biggrin.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 10 05, 07:44)
Kadangi jos jau daug pagyrimų ir taip gavo, ir kad skyrelis nevirstų į fotografuojame viską kas gražu, įmesiu savo šaukštą deguto  4u.gif Prašau nesupykti, kad kabinėjuos prie smulkmenų, bet...

Foto su boružėle:
Mano nuomone, tokio tipo foto reikia didesnės ryškumo zonos,  kad ryškios būtų boružės kojos, ir galva. Norėtųsi ir viso pagalio, ant kurio boružėle lipa, ryškaus. Ir tas palūžęs pagaliukas viršuje šiek tiek maišo, na ir fonas galėtų būti vienodesnis, kad spalvos palaipsniui pereitų į tą tamsų juodą foną (kairėje), kadangi PS esi įvaldęs tai turėtų būti lengvai pataisoma. Iš mano gautų patarimų - (Do you have photoshop or any other software tools, choose crop funtion in photoshop and highlight those area that you want to retain and then click your button. Easy surgery, good luck.......)

Rudeninė
medžių spalvos labai gražios, ir tas toks lengvas pasiliejimas labai tinka bet...
baisiai nesižiūri tas baltas plotas, kur dangus turėtų būti. Kompozicija nelabai patinka  ax.gif Manau būtų gražiau jei būtum paėjęs kelis žingsnius arčiau, ir fotografavęs nuo ten, kur prasideda žolė (prie beržo). Nors nuotraukoje labai puikus tas spalvotas medžių tuneliukas, už apšviesto takelio. Va jei nuotrauką būtų tik su juo, be kitų pašalinių detalių...

Aciu, dejavu 4u.gif Smagu tai girdeti. Tavo isvardintus trukumus matau. Boruze ant sakos jau matyt ruosesi ziemos miegui. Buvo beveik tamsu, taigi kaliau su blykste. Diafragma uzdaryta iki 16 , o gal dar daugiau. Pridarius dar daugiau labai smarkiai lenda lauk fonas. Su fono vienodumu pameginsiu pazaist dar. Fotografuota prie 300mm, kadangi priejus arciau arba fotografuojant placiu kampu keiciasi perspektyva ir tunelio jausmo perduoti neimanoma. Galvojau crop'inti ir palikti tik tuneliuka su takeliu, bet tada dingsta nuotraukos gylis. Esu gaves viena pastaba, kad nuotrauka atrodytu geriau, jeigu takelis pasibaigtu per viduri kadro. Ka apie tai manai?
Del dangaus tu teisi. Kadangi turiu galimybe perfotografuot, lauksiu ruko smile.gif
Atsakyti
silwio boruze man patinka, tyik noretusi truputi gilesnio ryskumo.
Ruduo... viskas ok, tik pas mane monitoriuj labai spalvos rezia aki.

AVEDA
, lelius ant ranksluosciu grazu, bet "pavogta" ideja, todel nenustebino. Plius antto fono atrodo kaip iklijuotas vaikas, dirbtinai.
Kur rankytes, nepatinka, kad vaikiuko susalusi rankyte matosi, plius tevelio ranka ziauriai apkarpyta, plius truksta erdves.

wicked, truputi su programa pakeitus, pabandzius pasarpint, manau vaikiuikui dirbtina fokusagalima padaryt butu. Geresnis karpymas, kur c-girl padare.

c-girl
, man patinka, patinka ryskumas, patinka spalvos ir tos durys kad matosi irgi patinka, gi mazasis paparacius o ne modelis.
P.S. ar kazka darei su programa nuotraukai?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 05, 09:22)
Esu gaves viena pastaba, kad nuotrauka atrodytu geriau, jeigu takelis pasibaigtu per viduri kadro. Ka apie tai manai?
Del dangaus tu teisi. Kadangi turiu galimybe perfotografuot, lauksiu ruko smile.gif

nelabai supratau su tuo takelio pasibaigimu. blush2.gif
Bet jei yra galimybė perfotografuoti, gal reiktų bandyti su skirtingais objektyvais ir iš skirtingų padėčių. PVz. kaip atrodytų jei takelis įstrižai eitų, prasidėtų kairiąjame kampe?
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 04, 23:39)

uzkliuvo;
1. isdege ranksluosciai, objektas iskrenta is konteksto.
2. vaiko rankos atrodo pamle, labai nejaukiai, savo zmogiuka kitoj sviesoj galetum pateikt smile.gif ir su erdve netvarkoj.
Atsakyti
Ikeliu dar viena nuotraukele jusu teismui .. tikriausiai daugelis tokiu esat pridare .. nieko labai naujo .. tiesiog atkasiau ish senu kazhka idomesnio .. buvo laiptai per viduri, bet truputi apkirpau ir palikau juos deshinej pusej smile.gif ir shtai kas gavosi
Into Nowhere
user posted image
Atsakyti