QUOTE(sillwio @ 2007 10 04, 21:55)
Aš šiandien anksčiau pasiplovęs iš darbo irgi braidžiau po laukus. Laukiu nuomonių.
Kadangi jos jau daug pagyrimų ir taip gavo, ir kad skyrelis nevirstų į fotografuojame viską kas gražu, įmesiu savo šaukštą deguto

Prašau nesupykti, kad kabinėjuos prie smulkmenų, bet...
Foto su boružėle:
Mano nuomone, tokio tipo foto reikia didesnės ryškumo zonos, kad ryškios būtų boružės kojos, ir galva. Norėtųsi ir viso pagalio, ant kurio boružėle lipa, ryškaus. Ir tas palūžęs pagaliukas viršuje šiek tiek maišo, na ir fonas galėtų būti vienodesnis, kad spalvos palaipsniui pereitų į tą tamsų juodą foną (kairėje), kadangi PS esi įvaldęs tai turėtų būti lengvai pataisoma. Iš mano gautų patarimų - (
Do you have photoshop or any other software tools, choose crop funtion in photoshop and highlight those area that you want to retain and then click your button. Easy surgery, good luck.......)
Rudeninė
medžių spalvos labai gražios, ir tas toks lengvas pasiliejimas labai tinka bet...
baisiai nesižiūri tas baltas plotas, kur dangus turėtų būti. Kompozicija nelabai patinka

Manau būtų gražiau jei būtum paėjęs kelis žingsnius arčiau, ir fotografavęs nuo ten, kur prasideda žolė (prie beržo). Nors nuotraukoje labai puikus tas spalvotas medžių tuneliukas, už apšviesto takelio. Va jei nuotrauką būtų tik su juo, be kitų pašalinių detalių...