QUOTE(Elina @ 2007 10 04, 22:05)
Ten- ne boružė , vabalas- kažkoks šūstras
Elina, pati tikriausia boružė ten
Silwio, abi nuotraukos nuostabios. Nei vienai, mano požiūriu, nieko netrūksta. O jau ruduo... Liuks.
Elina, gera tavo nuotraukytė su skėčiu. Ryški. Kokybiška
Jaunamamyte, pritariu komentavusiems, kad nereikėjo apkarpyti.
Naktine`, nesukelia tavo fotkė niūrios nuotaikos. Gal kaip tik ramią
Latoya su lašiuku labai faina. Skani tokia
Stebuklės portretukas liuks, nėr prie ko prikibti.
Aveda, o čia žiogo tokia natūrali spalva? Nesu tokio mačiusi. Ir dar tokio ornamentuoto
Ačiū komentavusiems mano fotkę. Akis bandžiau šviesinti, bet kažkaip neįprastai atrodė, tai palikau tokias. Elina, apačios nenoriu kirpti, nes mėtytojas liks kabėti ore.
Apie formatą kažkaip net nepagalvojau
Elina, puiki nuotrauka ir jokiu jb! spalvota pats tas
QUOTE(sillwio @ 2007 10 04, 13:55)
Aš šiandien anksčiau pasiplovęs iš darbo irgi braidžiau po laukus. Laukiu nuomonių.
pirmoji tai man nelabai... gal kad tamsi.... gal kad boruze lyg ir nevisa fokuse... bet kazko tai ne... bet va uz tai rudenelio nuotrauka wow net gaila, kad pas mus beveik +30, ir rudens praktiskai dar nematyt, bent jau ne mieste kol kas.....
QUOTE(sillwio @ 2007 10 04, 21:55)
Nors ir ne tavo nuopelnas taip medzius nudazyti, bet super vaizdas noreciau ten pasivaiksciot.
Boruze man labai patinka, gal kaip nuotrauka ji ir nevisai-pagal kitu komentarus, bet bendras vaizdas liux , noreciau kazko panasaus ant savo sienos..
reiktu papeikt, bet nezinau ka peikt, labai patinka
Elina- tavo sketis saunuole..
Aveda, o čia žiogo tokia natūrali spalva? Nesu tokio mačiusi. Ir dar tokio ornamentuoto rolleyes.gif
galbut kad tai amerikoniskas ziogas...zinai kaip tie amerikonai toki per daug ornamentuoti
O as per daug nenusimanau apie ziogus. Sis netipiskas zoles ziogas, as juos dazniausiai medziuose matau ir jis labai didelis, mano mazo pirsciuko dydzio, labai sviesios spalvos.
Papildyta:
Cia labai lauziu Anne Geddes foto stiliu, bet sugunde uztektinai pabandyti su savo suneliu.
sita daryta rusyje pries juoda aksomine uzuolaida ir "Alien Bee 800 Studio Light su sidabriniu skeciu". Mac kompas turi, iPhoto programa tai naudojau "Soft edge" blurr ir pakeiciau spalva i tokia antikvarine labiau geltona.
tetis ir sunelis --rankytes.
O tiesa! as kazkaip ir neprisiregistravau jusu klubeliui cia, tik isibroviau su savo ziogu.
Sillwio boruze ir as ant sienos kabinciau superine nuotrauka
QUOTE(Degutė @ 2007 10 04, 19:53)
Na man akytes nekliuna, bet kaip jau kazkas pastebejo kliuna nuotraukos formatas, kas nesunkiai pataisomas Manau apacios siek tiek per daug. Bet siaip nuotrauka liuks
QUOTE(Elina @ 2007 10 04, 19:57)
dėkui, californiagirl.. Nuo šiol tikrai mažiau klausinėsiu.
Net nesugalvok maziau klausineti, tam ir yra sis skyrelis O tavo nuotrauka su skeciu(spalvota) man tokia super, kad paciai kyla noras toki rakursa pabandyti su vaikais(aisku jie nepasirasys ). Nuotrauka verta remeliu tikrai Vis sugriztu paziuret
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 04, 20:41)
... bet labai nuosirdus aciu uz vakarykste islaikymo diskusija nuotrauka man pati kalba uz save, kur 1/60 kur 1/100 ir daugiau
QUOTE(sillwio @ 2007 10 04, 20:55)
Aš šiandien anksčiau pasiplovęs iš darbo irgi braidžiau po laukus. Laukiu nuomonių.
Pirmoji su boruze SUPER Patinka man tas "minkstumas" aplink boruze, apsvietimas toks irgi patinka As irgi mielu noru tokia ant sienos kabinciau
Antra grazi, ner kur prikibti , bet kaip daznai yra sakoma "matytas vaizdelis" todel, taip stipriai nekabina
Sillwio, prasom rankini nuimti ir kuo greiciau
noriu jusu nuomones pora klausimu del sitos nuotraukos..... visu pirma, ar is tikruju fokusas ne vietoj? ir ar labai trukdo tas isdeges plotas uz vaiko (jis ten itariu, del sauletos dienos)? del stulpo "negrozio" nieko negalejau padaryt... klonuot dar nemoku nuotrauka tik apkarpiau, pasharpinau ir su levels pazaidziau.... (su iPhoto programa.... turiu nauja - Pixelmator programa Mac'ui, bet be MB pagalbos jo kompe as jos nerandu kol kas, pats turbut nezino kur ja nukrove.... )
Flash used: No
Focal length: 47.0mm (35mm equivalent: 369mm)
CCD width: 4.58mm
Exposure time: 0.0100 s (1/100)
Aperture: f/5.6
ISO equiv.: 100
Whitebalance: Auto
Metering Mode: matrix
Exposure: Manual
Exposure Mode: Auto bracketing
silwio, po ilgo ziurejimo i tavo boruzele.... zinau, kas joje man siek tiek kliuna - pagaliukas kairej pusej, virsuj, per daug demesi atitraukia.. man kazkodel akis pirma ji pamato, paskui tik vabaliuka
dar karta paklausiu, nes kazkada klausiau.... gal kas turit Nicon coolpix8700 lietuviska instrukcija??? labai labai reikia
Flash used: No
Focal length: 47.0mm (35mm equivalent: 369mm)
CCD width: 4.58mm
Exposure time: 0.0100 s (1/100)
Aperture: f/5.6
ISO equiv.: 100
Whitebalance: Auto
Metering Mode: matrix
Exposure: Manual
Exposure Mode: Auto bracketing
silwio, po ilgo ziurejimo i tavo boruzele.... zinau, kas joje man siek tiek kliuna - pagaliukas kairej pusej, virsuj, per daug demesi atitraukia.. man kazkodel akis pirma ji pamato, paskui tik vabaliuka
dar karta paklausiu, nes kazkada klausiau.... gal kas turit Nicon coolpix8700 lietuviska instrukcija??? labai labai reikia
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 05, 00:18)
O tavo nuotrauka su skeciu(spalvota) man tokia super, kad paciai kyla noras toki rakursa pabandyti su vaikais(aisku jie nepasirasys ).
O aš vaiką ant palangės svajoju užsodinti , su vilnonėm kojinėm ( tiesą sakant vaikus fotkinti tu mane užkrėtei )
QUOTE(wicked @ 2007 10 05, 04:55)
noriu jusu nuomones pora klausimu del sitos nuotraukos..... [i]visu pirma, ar is tikruju fokusas ne vietoj?
Koks gražus berniukas. Man atrodo, kad tikrai fokusas ne vietoj , tas stulpas tai neblogai gadina nuotrauką- labai jau jo daug
Ate, kolegos, grįšiu sekmadienį
kadangi šiandien sėdžiu namie, tai reikia pakomentuot ....
pritariu Calfornijos komentarui dėl apkarpymo. ir man dar šiek tiek aštrumo trūksta. bet šiaip patinka
nepatinka kadravimas, bet prajuokino žvairos akys
spalvos smagiai žiūrisi. bet kadravimas nelabai.
kažkodėl matau tik pusę nuotraukos
man boružė nereali tik norisi šiek tiek didesnės ryškumo zonos ir pačią nuotrauką šiek tiek pašviesink. bet šiaip puikiai
o peizažas - aš be žodžių . primena tapytą paveikslą.
o va prie skėčio pagyrų ir aš prisijungiu labai patiko. tik j/b variantas nepatiko.
Papildyta:
hmm...pirmoj nuotraukoj man trūksta aštrumo. o antroj nuotraukoj.... sorry, bet tie plaukuoti pirštai man nepatinka
man atrodo, kad fokusas į stulpą kažkaip akys tiesiai į tą stulpą ir nukrypsta
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 04, 15:39)
O dabar... pasakykit, ar pazeidziau taisykles taip apkarpius ar ne? Nes dabar jau nesuprantu, kiek iki ko ir kaip galima, leistina parpyt.
pritariu Calfornijos komentarui dėl apkarpymo. ir man dar šiek tiek aštrumo trūksta. bet šiaip patinka
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 04, 16:17)
nepatinka kadravimas, bet prajuokino žvairos akys
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 04, 17:10)
spalvos smagiai žiūrisi. bet kadravimas nelabai.
QUOTE(Degutė @ 2007 10 04, 20:53)
kažkodėl matau tik pusę nuotraukos
QUOTE(sillwio @ 2007 10 04, 21:55)
man boružė nereali tik norisi šiek tiek didesnės ryškumo zonos ir pačią nuotrauką šiek tiek pašviesink. bet šiaip puikiai
o peizažas - aš be žodžių . primena tapytą paveikslą.
QUOTE(Elina @ 2007 10 04, 22:32)
Mano skėtis gavo tik daug pagyrimų, širdis džiaugiasi. Dėkui . Vėl pagavau azartą mokytis
o va prie skėčio pagyrų ir aš prisijungiu labai patiko. tik j/b variantas nepatiko.
Papildyta:
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 04, 23:39)
Cia labai lauziu Anne Geddes foto stiliu, bet sugunde uztektinai pabandyti su savo suneliu.
hmm...pirmoj nuotraukoj man trūksta aštrumo. o antroj nuotraukoj.... sorry, bet tie plaukuoti pirštai man nepatinka
QUOTE(wicked @ 2007 10 05, 04:55)
noriu jusu nuomones pora klausimu del sitos nuotraukos..... visu pirma, ar is tikruju fokusas ne vietoj? ir ar labai trukdo tas isdeges plotas uz vaiko (jis ten itariu, del sauletos dienos)? del stulpo "negrozio" nieko negalejau padaryt... klonuot dar nemoku nuotrauka tik apkarpiau, pasharpinau ir su levels pazaidziau.... (su iPhoto programa.... turiu nauja - Pixelmator programa Mac'ui, bet be MB pagalbos jo kompe as jos nerandu kol kas, pats turbut nezino kur ja nukrove.... )
man atrodo, kad fokusas į stulpą kažkaip akys tiesiai į tą stulpą ir nukrypsta