Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Ten- ne boružė swoon.gif , vabalas- kažkoks šūstras help.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 04, 22:05)
Ten- ne boružė swoon.gif , vabalas- kažkoks šūstras help.gif

Elina, pati tikriausia boružė ten ax.gif

Silwio, abi nuotraukos nuostabios. Nei vienai, mano požiūriu, nieko netrūksta. O jau ruduo... Liuks.

Elina, gera tavo nuotraukytė su skėčiu. Ryški. Kokybiška thumbup.gif

Jaunamamyte, pritariu komentavusiems, kad nereikėjo apkarpyti.

Naktine`, nesukelia tavo fotkė niūrios nuotaikos. Gal kaip tik ramią ax.gif

Latoya su lašiuku labai faina. Skani tokia rolleyes.gif

Stebuklės portretukas liuks, nėr prie ko prikibti.

Aveda, o čia žiogo tokia natūrali spalva? Nesu tokio mačiusi. Ir dar tokio ornamentuoto rolleyes.gif

Ačiū komentavusiems mano fotkę. Akis bandžiau šviesinti, bet kažkaip neįprastai atrodė, tai palikau tokias. Elina, apačios nenoriu kirpti, nes mėtytojas liks kabėti ore.
Apie formatą kažkaip net nepagalvojau ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 04 spalio 2007 - 21:22
Elina, puiki nuotrauka bigsmile.gif ir jokiu jb! spalvota pats tas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 04, 13:55)
Aš šiandien anksčiau pasiplovęs iš darbo irgi braidžiau po laukus. Laukiu nuomonių.

pirmoji tai man nelabai... gal kad tamsi.... gal kad boruze lyg ir nevisa fokuse... g.gif bet kazko tai ne... schmoll.gif bet va uz tai rudenelio nuotrauka bigsmile.gif wow thumbup.gif net gaila, kad pas mus beveik +30, ir rudens praktiskai dar nematyt, bent jau ne mieste kol kas..... schmoll.gif

Atsakyti
Mano skėtis gavo tik daug pagyrimų, širdis džiaugiasi. Dėkui 4u.gif . Vėl pagavau azartą mokytis clap.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 04, 21:55)

Nors ir ne tavo nuopelnas taip medzius nudazyti, bet super vaizdas wub.gif wub.gif wub.gif noreciau ten pasivaiksciot.

Boruze man labai patinka, gal kaip nuotrauka ji ir nevisai-pagal kitu komentarus, bet bendras vaizdas liux , noreciau kazko panasaus ant savo sienos.. wub.gif

reiktu papeikt, bet nezinau ka peikt, labai patinka smile.gif

Elina- tavo sketis thumbup.gif saunuole.. 4u.gif

Atsakyti
Aveda, o čia žiogo tokia natūrali spalva? Nesu tokio mačiusi. Ir dar tokio ornamentuoto rolleyes.gif

galbut kad tai amerikoniskas ziogas...zinai kaip tie amerikonai toki per daug ornamentuoti laugh.gif lotuliukas.gif
O as per daug nenusimanau apie ziogus. Sis netipiskas zoles ziogas, as juos dazniausiai medziuose matau ir jis labai didelis, mano mazo pirsciuko dydzio, labai sviesios spalvos.

Papildyta:
user posted image
Cia labai lauziu Anne Geddes foto stiliu, bet sugunde uztektinai pabandyti su savo suneliu.
sita daryta rusyje pries juoda aksomine uzuolaida ir "Alien Bee 800 Studio Light su sidabriniu skeciu". Mac kompas turi, iPhoto programa tai naudojau "Soft edge" blurr ir pakeiciau spalva i tokia antikvarine labiau geltona.
user posted image
tetis ir sunelis --rankytes.

O tiesa! as kazkaip ir neprisiregistravau jusu klubeliui cia, tik isibroviau su savo ziogu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 04 spalio 2007 - 22:43
Sillwio boruze ir as ant sienos kabinciau bigsmile.gif superine nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 10 04, 19:53)
Įmesiu skraiduolį
user posted image

Na man akytes nekliuna, bet kaip jau kazkas pastebejo kliuna nuotraukos formatas, kas nesunkiai pataisomas mirksiukas.gif Manau apacios siek tiek per daug. Bet siaip nuotrauka liuks thumbup.gif

QUOTE(Elina @ 2007 10 04, 19:57)
dėkui, californiagirl.. Nuo šiol tikrai mažiau klausinėsiu.

Net nesugalvok maziau klausineti, tam ir yra sis skyrelis mirksiukas.gif O tavo nuotrauka su skeciu(spalvota) man tokia super, kad paciai kyla noras toki rakursa pabandyti su vaikais(aisku jie nepasirasys lotuliukas.gif ). Nuotrauka verta remeliu tikrai mirksiukas.gif Vis sugriztu paziuret ax.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 10 04, 20:41)
... bet labai nuosirdus aciu uz vakarykste islaikymo diskusija wub.gif nuotrauka man pati kalba uz save, kur 1/60 kur 1/100 ir daugiau rolleyes.gif

4u.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 10 04, 20:55)
Aš šiandien anksčiau pasiplovęs iš darbo irgi braidžiau po laukus. Laukiu nuomonių.

user posted image

user posted image

Pirmoji su boruze SUPER thumbup.gif Patinka man tas "minkstumas" aplink boruze, apsvietimas toks irgi patinka thumbup.gif As irgi mielu noru tokia ant sienos kabinciau thumbup.gif
Antra grazi, ner kur prikibti thumbup.gif , bet kaip daznai yra sakoma "matytas vaizdelis" todel, taip stipriai nekabina 4u.gif

Sillwio, prasom rankini nuimti ir kuo greiciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 04 spalio 2007 - 23:44
noriu jusu nuomones pora klausimu del sitos nuotraukos..... visu pirma, ar is tikruju fokusas ne vietoj? ir ar labai trukdo tas isdeges plotas uz vaiko (jis ten itariu, del sauletos dienos)? g.gif del stulpo "negrozio" nieko negalejau padaryt... klonuot dar nemoku blush2.gif nuotrauka tik apkarpiau, pasharpinau ir su levels pazaidziau.... (su iPhoto programa.... turiu nauja - Pixelmator programa Mac'ui, bet be MB pagalbos jo kompe as jos nerandu kol kas, pats turbut nezino kur ja nukrove.... hihihi.gif)

user posted image
Flash used: No
Focal length: 47.0mm (35mm equivalent: 369mm)
CCD width: 4.58mm
Exposure time: 0.0100 s (1/100)
Aperture: f/5.6
ISO equiv.: 100
Whitebalance: Auto
Metering Mode: matrix
Exposure: Manual
Exposure Mode: Auto bracketing

silwio, po ilgo ziurejimo i tavo boruzele.... zinau, kas joje man siek tiek kliuna - pagaliukas kairej pusej, virsuj, per daug demesi atitraukia.. g.gif man kazkodel akis pirma ji pamato, paskui tik vabaliuka ax.gif

dar karta paklausiu, nes kazkada klausiau.... gal kas turit Nicon coolpix8700 lietuviska instrukcija??? g.gif labai labai reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 05 spalio 2007 - 04:03
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 05, 00:18)
O tavo nuotrauka su skeciu(spalvota) man tokia super, kad paciai kyla noras toki rakursa pabandyti su vaikais(aisku jie nepasirasys lotuliukas.gif ).

O aš vaiką ant palangės svajoju užsodinti smile.gif , su vilnonėm kojinėm ( tiesą sakant vaikus fotkinti tu mane užkrėtei 4u.gif )

QUOTE(wicked @ 2007 10 05, 04:55)
noriu jusu nuomones pora klausimu del sitos nuotraukos..... [i]visu pirma, ar is tikruju fokusas ne vietoj?

Koks gražus berniukas. Man atrodo, kad tikrai fokusas ne vietoj g.gif , tas stulpas tai neblogai gadina nuotrauką- labai jau jo daug verysad.gif
Ate, kolegos, grįšiu sekmadienį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 05 spalio 2007 - 04:58
kadangi šiandien sėdžiu namie, tai reikia pakomentuot ....
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 04, 15:39)
O dabar... pasakykit, ar pazeidziau taisykles taip apkarpius ar ne? Nes dabar jau nesuprantu, kiek iki ko ir kaip galima, leistina parpyt.

pritariu Calfornijos komentarui dėl apkarpymo. ir man dar šiek tiek aštrumo trūksta. bet šiaip patinka thumbup.gif

QUOTE(AVEDA @ 2007 10 04, 16:17)
si ryta po zole basa pasivaiksciojau ir stai kas mane sutiko

nepatinka kadravimas, bet prajuokino žvairos akys lotuliukas.gif

QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 04, 17:10)
aveda, ziogo akys sufokusuotos  bigsmile.gif  biggrin.gif  thumbup.gif
o va mano..  doh.gif

spalvos smagiai žiūrisi. bet kadravimas nelabai.

QUOTE(Degutė @ 2007 10 04, 20:53)
Įmesiu skraiduolį  ax.gif

kažkodėl matau tik pusę nuotraukos unsure.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 10 04, 21:55)

man boružė nereali thumbup.gif tik norisi šiek tiek didesnės ryškumo zonos ir pačią nuotrauką šiek tiek pašviesink. bet šiaip puikiai thumbup.gif
o peizažas - aš be žodžių thumbup.gif . primena tapytą paveikslą.

QUOTE(Elina @ 2007 10 04, 22:32)
Mano skėtis gavo tik daug pagyrimų, širdis džiaugiasi. Dėkui 4u.gif . Vėl pagavau azartą mokytis clap.gif

o va prie skėčio pagyrų ir aš prisijungiu mirksiukas.gif labai patiko. tik j/b variantas nepatiko.
Papildyta:
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 04, 23:39)
Cia labai lauziu Anne Geddes foto stiliu, bet sugunde uztektinai pabandyti su savo suneliu.

hmm...pirmoj nuotraukoj man trūksta aštrumo. o antroj nuotraukoj.... sorry, bet tie plaukuoti pirštai man nepatinka ax.gif

QUOTE(wicked @ 2007 10 05, 04:55)
noriu jusu nuomones pora klausimu del sitos nuotraukos..... visu pirma, ar is tikruju fokusas ne vietoj? ir ar labai trukdo tas isdeges plotas uz vaiko (jis ten itariu, del sauletos dienos)?  g.gif del stulpo "negrozio" nieko negalejau padaryt... klonuot dar nemoku  blush2.gif nuotrauka tik apkarpiau, pasharpinau ir su levels pazaidziau.... (su iPhoto programa.... turiu nauja - Pixelmator programa Mac'ui, bet be MB pagalbos jo kompe as jos nerandu kol kas, pats turbut nezino kur ja nukrove.... hihihi.gif)

man atrodo, kad fokusas į stulpą g.gif kažkaip akys tiesiai į tą stulpą ir nukrypsta
Atsakyti