Įmesiu skraiduolį
Turbūt vėl negerai akytės šešėliuotos? O kas dar negero?
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 04, 20:44)
Elina tokia atlapasirde, tai ir pasakojasi ko nesupranta, kai tuo tarpu kiti nesupranta gal ir tyli nes gedijasi klausti...kitiems gal juokinga ir darzeli primena.
dėkui, californiagirl . Nuo šiol tikrai mažiau klausinėsiu. Nors nesmagu, aišku, kuomet dėl domėjimosi ar nesupratimo tave pavadina dura , bet aš nė kiek nepykstu ( man nepikta, kad kažkam mano klausimai durni atrodo ar pati aš kažkuo juokinga, nesvarbu man, svarbiau kiek daug paaiškinimų, informacijos gaunu, nors ir pažviegiat iš manęs ). Aš forume, apskritai, nepykstu ant nieko. Jei pykstu, tai tik ant savęs, kad niekaip neperprantu fotiko. Bet čia man rodos irgi priklauso nuo smegenų kiekio. Matematiką netgi reikia išmanyti , ir atmintį gerą turėti , kompozicijos pojūtį, netgi meno gyslelę ir nemenką) . Ir nesistebėkit, kad pirkau fotkiką, kuriame nesigaudau, čia buvo mano unoras, tokio norėjau, tokį gavau . Tik su objektyvu dar kiek palauksiu.
QUOTE(Degutė @ 2007 10 04, 19:53)
Viskas puiku Šešėliuotas akis gali pašviesinti vos vos.
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 04, 14:39)
O dabar... pasakykit, ar pazeidziau taisykles taip apkarpius ar ne? Nes dabar jau nesuprantu, kiek iki ko ir kaip galima, leistina parpyt.
Nieko daugiau daryt nereikia, mano nuomone. Gali parduot Canon'ui
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 04, 15:17)
si ryta po zole basa pasivaiksciojau ir stai kas mane sutiko
Šalta rytais basomis vaikščioti Kliūna fono spalva ir kadravimas.
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 04, 16:10)
Kam ūsą, uodegą ir koją jam nukirpai? Šiaip neblogai.
QUOTE(sillwio @ 2007 10 04, 21:04)
kaip gerai, kad neišėjai . Šilti tavo komentarai ir informatyvūs, konkretūs . Trūkdavo jų
QUOTE(Elina @ 2007 10 04, 14:58)
nu labai fainiai
QUOTE(Degutė @ 2007 10 04, 20:53)
Įmesiu skraiduolį
Teisingai pati pastebėjai šešėlius, o šiaip man labai patinka
Niūri nuotrauka niūriai nuotaikai
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 04, 09:10)
aveda, ziogo akys sufokusuotos
o va mano..
Stebukles dukryte ir pritariu kad plaukucius gal gale reikejo paimti i kardra
o va mano..
Stebukles dukryte ir pritariu kad plaukucius gal gale reikejo paimti i kardra
man patinka kompozicija, o ir spalvos ryskios zalios gerai atrodo.
Mano pacios toks isblyskes bet PS nepaliestas, ant greituju gavosi netgi rankom laikiau tai 4 kadrai visai nefokusuoti sis vienintelis normalus.
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 04, 21:44)
O kaip nekarpyta atrodo? Jei jau kirpai tiek, tai gal dar daugiau kirpciau Pabandyciau nukirpti virsaus, kad tik beveik grifkute liktu, kad nusikirptu tas tuscias kampukas desineje virsuje.
Brangute, o kur pacios efix'as? (tu vis primeni visiems, tai as tau primenu, nes sutinku, kad reiketu )
Brangute, o kur pacios efix'as? (tu vis primeni visiems, tai as tau primenu, nes sutinku, kad reiketu )
Kad vepla, issaugojau ant virsaus Matai, kai kiti nededa, tai ir as... bet labai nuosirdus aciu uz vakarykste islaikymo diskusija nuotrauka man pati kalba uz save, kur 1/60 kur 1/100 ir daugiau
QUOTE(sillwio @ 2007 10 04, 22:04)
Elina, o as tikrai nesigedinciau klaust, ko nerandi, nesupranti ir t.t. jei nedrasu viesai, tada klausk ko nors per AZ
O siaip, galetume sioje temoje isivest "vidaus taisykles", kad butu produktyviau mokintis. Nes silwio kol stovi ant rankinio... eismas issireguliavo
Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2007 10 04, 21:53)
man seselis nekliuna, kliuna nuotraukos forma.
QUOTE(Elina @ 2007 10 04, 13:58)
Parėjau ( negaliu be jūsų)
Mėlynas skėtis pasakiška nuotrauka. Tikrai. Privalo likti spalvota
Papildyta:
Aš šiandien anksčiau pasiplovęs iš darbo irgi braidžiau po laukus. Laukiu nuomonių.
QUOTE(sillwio @ 2007 10 04, 21:55)
Rudens peizažas- nerealus , atvirukinis ( man labai įdomu kokie nustatymai, kad ji išėjo beveik akvarelinė. Anksčiau nustatymai nedomino ).
Boružė- faina, man lyg norėtųsi šviesesnės nuotraukos, o gal boružės ryškesnės, raudonesnės ( nu aš šiandien sau kad leidžiu komentuot , pati dar geros pusės instrukcijos neperskaičiusi )