Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Įmesiu skraiduolį ax.gif
user posted image

Turbūt vėl negerai akytės šešėliuotos? O kas dar negero?
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 04, 20:44)
Elina tokia atlapasirde, tai ir pasakojasi ko nesupranta, kai tuo tarpu kiti nesupranta gal ir tyli nes gedijasi klausti...kitiems gal juokinga ir darzeli primena.

dėkui, californiagirl 4u.gif . Nuo šiol tikrai mažiau klausinėsiu. Nors nesmagu, aišku, kuomet dėl domėjimosi ar nesupratimo tave pavadina dura smile.gif , bet aš nė kiek nepykstu ( man nepikta, kad kažkam mano klausimai durni atrodo ar pati aš kažkuo juokinga, nesvarbu man, svarbiau kiek daug paaiškinimų, informacijos gaunu, nors ir pažviegiat iš manęs smile.gif ). Aš forume, apskritai, nepykstu ant nieko. Jei pykstu, tai tik ant savęs, kad niekaip neperprantu fotiko. Bet čia man rodos irgi priklauso nuo smegenų kiekio. Matematiką netgi reikia išmanyti biggrin.gif , ir atmintį gerą turėti 4u.gif, kompozicijos pojūtį, netgi meno gyslelę ir nemenką) . Ir nesistebėkit, kad pirkau fotkiką, kuriame nesigaudau, čia buvo mano unoras, tokio norėjau, tokį gavau rolleyes.gif. Tik su objektyvu dar kiek palauksiu.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 10 04, 19:53)
Įmesiu skraiduolį  ax.gif

Viskas puiku thumbup.gif Šešėliuotas akis gali pašviesinti vos vos.
Atsakyti
Degute, aš smarkiai kirpčiau apačią ( apie du pilnus cm). Ir, kadangi, nuotrauka tokia linksma, truputį žmones( veidus) pašviesinčiau. Vos vos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 04 spalio 2007 - 20:02
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 04, 14:39)
O dabar... pasakykit, ar pazeidziau taisykles taip apkarpius ar ne? Nes dabar jau nesuprantu, kiek iki ko ir kaip galima, leistina parpyt.

Nieko daugiau daryt nereikia, mano nuomone. Gali parduot Canon'ui smile.gif

QUOTE(AVEDA @ 2007 10 04, 15:17)
si ryta po zole basa pasivaiksciojau ir stai kas mane sutiko

Šalta rytais basomis vaikščioti smile.gif Kliūna fono spalva ir kadravimas.

QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 04, 16:10)
aveda, ziogo akys sufokusuotos  bigsmile.gif  biggrin.gif  thumbup.gif
o va mano..  doh.gif

Kam ūsą, uodegą ir koją jam nukirpai? smile.gif Šiaip neblogai.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 04, 21:04)

kaip gerai, kad neišėjai 4u.gif . Šilti tavo komentarai ir informatyvūs, konkretūs 4u.gif . Trūkdavo jų
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 04, 14:58)

nu labai fainiai bigsmile.gif

QUOTE(Degutė @ 2007 10 04, 20:53)

Teisingai pati pastebėjai šešėlius, o šiaip man labai patinka thumbup.gif

Niūri nuotrauka niūriai nuotaikai blink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 04, 09:10)
aveda, ziogo akys sufokusuotos  bigsmile.gif  biggrin.gif  thumbup.gif
o va mano..  doh.gif
user posted image
Stebukles dukryte  wub.gif ir pritariu kad plaukucius gal gale reikejo paimti i kardra  bigsmile.gif

man patinka kompozicija, o ir spalvos ryskios zalios gerai atrodo.
Mano pacios toks isblyskes verysad.gif bet PS nepaliestas, ant greituju gavosi netgi rankom laikiau tai 4 kadrai visai nefokusuoti sis vienintelis normalus.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 04, 21:44)
O kaip nekarpyta atrodo? Jei jau kirpai tiek, tai gal dar daugiau kirpciau g.gif  Pabandyciau nukirpti virsaus, kad tik beveik grifkute liktu, kad nusikirptu tas tuscias kampukas desineje virsuje.

Brangute, o kur pacios efix'as? biggrin.gif (tu vis primeni visiems, tai as tau primenu, nes sutinku, kad reiketu mirksiukas.gif )

Kad vepla, issaugojau ant virsaus doh.gif Matai, kai kiti nededa, tai ir as... bet labai nuosirdus aciu uz vakarykste islaikymo diskusija wub.gif wub.gif nuotrauka man pati kalba uz save, kur 1/60 kur 1/100 ir daugiau rolleyes.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 10 04, 22:04)
Nieko daugiau daryt nereikia, mano nuomone. Gali parduot Canon'ui smile.gif

4u.gif bigsmile.gif

Elina, o as tikrai nesigedinciau klaust, ko nerandi, nesupranti ir t.t. jei nedrasu viesai, tada klausk ko nors per AZ 4u.gif

O siaip, galetume sioje temoje isivest "vidaus taisykles", kad butu produktyviau mokintis. Nes silwio kol stovi ant rankinio... eismas issireguliavo tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2007 10 04, 21:53)
user posted image

man seselis nekliuna, kliuna nuotraukos forma.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 04, 13:58)
Parėjau ( negaliu be jūsų)

Mėlynas skėtis pasakiška nuotrauka. Tikrai. Privalo likti spalvota thumbup.gif
Papildyta:
Aš šiandien anksčiau pasiplovęs iš darbo irgi braidžiau po laukus. Laukiu nuomonių.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 04, 21:55)
Laukiu nuomonių.

Rudens peizažas- nerealus wub.gif , atvirukinis ( man labai įdomu kokie nustatymai, kad ji išėjo beveik akvarelinė. Anksčiau nustatymai nedomino biggrin.gif ).
Boružė- faina, man lyg norėtųsi šviesesnės nuotraukos, o gal boružės ryškesnės, raudonesnės g.gif ( nu aš šiandien sau kad leidžiu komentuot blush2.gif , pati dar geros pusės instrukcijos neperskaičiusi doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 04 spalio 2007 - 21:02
QUOTE(sillwio @ 2007 10 04, 21:55)

Mano nuomone viskas labai puiku.
Atsakyti