Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2007 10 04, 14:29)
Nesukam smile.gif

A4 lapo formatas 297mm x 210mm. Manau tavo monitorius didesnis arba panasaus dydzio. Didink iki monitoriaus dydzio, nors tikro vaizdo nematysi. Ant popieriaus mes spausdinam 300dpi (didesnems nuotraukoms uztenka ir 150dpi). Monitorius nerodo 300 dpi. Pavazdys: pas mane darbe 17 coliu LCD = mazdaug 335x270 mm arba 13x10 coliu. Maksimali jo kiriamoji geba 1280x1024 tasku. 1280tasku / 13 coliu = apie 100 dpi (Dots Per Inch = tasku i coli).

notworthy.gif
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 10 04, 14:29)

Esu cia ir busiu, tik siek tiek rankini uztraukiau smile.gif
Gerai. Kol nesala gali pabut su rankiniu. Bet prie minusines temperaturos ilgai utraukes nelaikyk. mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 04, 14:03)
Galvojau ir as apie lempa, bet ji man netrukdo. Atvirksciai, ji prisideda prie bendros nuotraukos nuotaikos. Be jos viskas per daug tuscia.

šiaip tai pagalvojus tikrai be lempos būtų tuštoka, bet dabar ji kažkaip maišo. man rodos, sodink mergaitę į krėslą su knyga ir perfotografuok lotuliukas.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2007 10 04, 14:09)
Na, ši nuotrauka daryta dar tada, kai apie kompozicijos taisykles nedaug išmaniau biggrin.gif  Niekur aš su ja nepretenduoju, tiesiog prisijungiau prie lašiukų ax.gif

na, bet dabar tai nieks netrukdė apkarpyt mirksiukas.gif

QUOTE(fanda @ 2007 10 04, 14:11)
kažkaip rodosi kad šis skyrelis iš mokyklinės klasės ir jau toli nebe pradinės persikėlė į vaikų darželį, na ką ... darosi nebe įdomu blink.gif  ( jeigu suprantat apie ką aš čia verysad.gif ),

aš nesupratau unsure.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 10 04, 14:15)
Esu tik dirginantis faktorius su savo kabinejimaisis.

nu čia dabar unsure.gif man tavo komentarai patinka, kad ir kokie jie bebūtų.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 04, 13:33)

na, bet dabar tai nieks netrukdė apkarpyt  mirksiukas.gif

Teisingai paakinai drinks_cheers.gif Bet čia yra nekarpomas originalas - istorija, kurios nesuklastosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 10 04, 13:32)
Gerai. Kol nesala gali pabut su rankiniu. Bet prie minusines temperaturos ilgai utraukes nelaikyk.  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kaip tik kolega, kuris nesenai pradejo vazinet, klause ka daryt su rankiniu ziema, as jam pasakiau ta pati lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 10 04, 13:33)
šiaip tai pagalvojus tikrai be lempos būtų tuštoka, bet dabar ji kažkaip maišo. man rodos, sodink mergaitę į krėslą su knyga ir perfotografuok  lotuliukas.gif

Matau, kad teks dar pazaist. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 04 spalio 2007 - 13:45
QUOTE(Puriena6 @ 2007 10 04, 14:41)
Teisingai paakinai drinks_cheers.gif  Bet čia yra nekarpomas originalas - istorija, kurios nesuklastosi biggrin.gif

tai tu originalą palik ramybėj. pasidaryk kopiją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 04, 13:42)
tai tu originalą palik ramybėj. pasidaryk kopiją  biggrin.gif

Tu žinai, kiek man reiktų pasidaryti kopijų doh.gif biggrin.gif Pilnas kompas tokių originalų biggrin.gif

na gerai jau gerai, bite 4u.gif

Geriau žiūrisi g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 04 spalio 2007 - 13:59
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 10 04, 13:57)
Paskaicius jusu paskutines diskusijas, pasakysiu viena dalyka apie nemedziotojus, kurie perka medzioklinius sunis, nes turi pinigu.  4u.gif  Ta pati galima pritaikyt ir fotoparatams.

Aš dar bandysiu mokytis "medžioti" smile.gif

QUOTE(fanda @ 2007 10 04, 14:11)
kaip rusai sako dlia asoba tupih

Ačiū, fanda. Aš vistiek išmoksiu tongue.gif

Parėjau ( negaliu be jūsų) user posted image. Perskaičiau pusę instrukcijos, vis dar bandau

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 04 spalio 2007 - 14:01
o elina 4u.gif man patinka...tai jau ne ant auto fotkinai?parasyk nustatymus mirksiukas.gif saunuole jei pati viska nustatinejai 4u.gif

puriena - nu jau tokie pazistami vaizdai ax.gif

dejavu lasiukai fantastika thumbup.gif

mano pirmasis lasiukas (fotografuota irgi seniai)
user posted image

silwio komentarai man labai patinka tik kazkodel dabar labai asmeniskai sureagavau unsure.gif vis dar jauciuosi naujoke, daabr atrodo kad visus uzknius su savo fotkem, gal cia ruduo mane taip veikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 04, 14:12)

puriena - nu jau tokie pazistami vaizdai ax.gif

Švarus tavo lašiukas thumbup.gif
Ar mes irgi pažįstamos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 04, 14:12)
silwio komentarai man labai patinka tik kazkodel dabar labai asmeniskai sureagavau unsure.gif vis dar jauciuosi naujoke, daabr atrodo kad visus uzknius su savo fotkem, gal cia ruduo mane taip veikia unsure.gif

Nepriimk asmeniskai. As norejau pasakyti, kad kai kas mykia, jog tapo neidomu, o kad butu idomu nieko nepadare.
Atsakyti
Puriena dabar tavo foto su lašeliu man tikrai graži thumbup.gif
Dar noriu pagirti Elinos bandymus thumbup.gif Spalvota man labai graži wub.gif
latoya lašiukai labai gražūs, tik kažko kompozicija klūva. Nors gal ir viskas gerai, be reikalo kabinėjuosi biggrin.gif Gražu ir tiek smile.gif
O mano paskutinis portretas atrodo visai nevertas dėmesio g.gif net kritikos g.gif
Ar jau atsibodau aš su savo portretais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 04 spalio 2007 - 14:34
puriena nezinau ar mes pazistamos, taves nemaciau 4u.gif tiesiog ten gyvenau netoli ir mokiausi mirksiukas.gif

vilika tavo portrete man kliuna seseliai kazkokie aplink kepure ir pirstines 4u.gif o lasiukas mano jau gerokai apkarpytas is kaires ir virsaus (nes irgi buvo centre) nebenorejau daugiau kirpti kad visai kokybe nedingtu.
Atsakyti