Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2007 10 01, 13:58)
nu neturiu instrukcijos lietuvių kalba doh.gif , o angliškai skaitydama užmiegu blink.gif

lotuliukas.gif

Latoya, nieko geresnio as tavo nuotrakai negaliu padaryti. Graziausia tokia, kaokia yra. Gavau tik velniu nuo vyro, kad karpau grazia nuotrauka. Vsio tyliu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lorelei215 @ 2007 10 01, 13:11)
Va čia tai bent thumbup.gif Fantastinė nuotrauka, net šaltukas per nugarą eina nuo to žvilgsnio smile.gif Neįsižeisk, katinas turbūt realybėj labai mielas 4u.gif , bet jei reiktų pavaizduoti Šėtoną, tai rinkčiausi šią nuotrauką smile.gif

tai, kad jis man pačiai velnią primena lotuliukas.gif atsimenu, kai nuvažiavom pirkt, jau tada jis man šiurpokas pasirodė, bet mano diedui labai patiko doh.gif toks mažas velniukas didelėm ausim buvo. kadangi mūsų nuomonės išsiskyrė, tai nusipirkom du katinus doh.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 01, 13:20)
Latoya, Elina, aciu uz komentarus. Nuotraukos atsitiktines, padarytos per kelias sekundes (pamatymas, fotiko sureguliavimas ir mygtuko nuspaudimas). I didi mena su jomis nepretenduoju. Tiesiog linksmos tokios.

aš nematau tavo pirmų dviejų nuotraukų unsure.gif o taip smalsu paliko blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Mintibutė @ 2007 10 01, 13:30)
Merginos,aciu uz pastabas 4u.gif

nukirpčiau apačią ir tas lempas kairėj.
Atsakyti
thumbup.gif Bite Maja, tavo katino nuotrauka (tik dabar paziurejau).Demonas.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 01, 13:05)

nukirpčiau apačią ir tas lempas kairėj.

ir man ta mintis sove drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki fotografai smile.gif
seniai cia berasiau, nors perskaityti visada speju. Tiesiog uzgriuvo remonto darbu lavina ir neliko laiko savo mylimiausiam uzsiemimui. Na, bet keleta nuotraukyciu parodysiu, tiesiog tam kad manes nepamirstumete blush2.gif
Idomu butu suzinoti Jusu nuomone 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Drumbacele,man antra labai grazi foto wub.gif o pirma,kazkaip jauciasi kad tuscia,vaikucio akyciu truksta biggrin.gif mano galva,jei butu tik rankytese kankorezis nufotografuota,tada man super atrodytu ax.gif bet cia mano pamastymas blush2.gif
Elina,tavo postai,tai griuk negyvas lotuliukas.gif moki priverst nusisypsot,nors ir nuotaika nekokia biggrin.gif
Latoya,lapelis super 4u.gif
Uzuolaida,man trecia irgi geriausia is triju rolleyes.gif
Bite maja,o tavo katino grozis bigsmile.gif tos akys wub.gif paziurejus tavo foto,labai mazai truksta kad as isigyciau blush2.gif
Pas mus toks grazus savaitgalis buvo,bet per darbus,net fotiko nepaemiau,siandien vel lija kaip is kibiro unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Mintibutė @ 2007 10 01, 12:30)
Merginos,aciu uz pastabas 4u.gif
user posted image

sita foto geresne mano akim uz pirma,bet velgi padalinus nuotrauka per puse(paskaityk pirmam puslapi taisykles mirksiukas.gif ),nukirpk daugiau apacios,ir tie zibintai kliuna man uz akiu,tarsi nukerpa nuotraukos krasta,o jei juos visai nukirpus,nebutu geriau? g.gif
nerekomenduojama horizonto ar vandens paviršiaus liniją patalpinti į kadro vidurį - tokia struktūra stengiasi kadrą padalinti į dvi nepriklausomas dalis ir trukdo žiūrovui suprasti, kuri gi dalis yra svarbesnė. Taip pat kadrą gali dalinti: medžiai, stulpai, ryškumo pasikeitimo linijos, spalvos ir namo kampai. Na aišku išimtis - jei tokia yra idėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 01 spalio 2007 - 14:09
Gus, aciu uz pasisakyma 4u.gif
bet man kazkaip nekyla ranka, karpyti savo vaiko ax.gif o ir siaip nenukirpus, bent jau man, akys krypsta ne kur kitur o tiesisi i rankytes lakancias kakorezi.

p.s. Gaila, kad nera laiko pakomentuoti kitu nuotrauku sad.gif tiesiog fiziskai neimanoma siuo metu. Butinai pasitaisysiu kai tik atsiras daugiau laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 01, 14:02)
koks pas tave fotikas?

canon 400 D
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 10 01, 14:06)

sita foto geresne mano akim uz pirma,bet velgi padalinus nuotrauka per puse(paskaityk pirmam puslapi taisykles mirksiukas.gif ),nukirpk daugiau apacios,ir tie  zibintai kliuna man uz akiu,tarsi nukerpa nuotraukos krasta,o jei juos visai nukirpus,nebutu geriau? g.gif
nerekomenduojama horizonto ar vandens paviršiaus liniją patalpinti į kadro vidurį - tokia struktūra stengiasi kadrą padalinti į dvi nepriklausomas dalis ir trukdo žiūrovui suprasti, kuri gi dalis yra svarbesnė. Taip pat kadrą gali dalinti: medžiai, stulpai, ryškumo pasikeitimo linijos, spalvos ir namo kampai. Na aišku išimtis - jei tokia yra idėja.

taisykles skaiciau mirksiukas.gif beda tame,kad nemoku nukirpti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2007 10 01, 15:12)

Sveika prisijungus mirksiukas.gif nukirpti galima bet kokia nuotraukų tvarkymo programa: tuo pačiu microsoft picture manager, picasa, acdsee, ifranview, photoshop ir dar begalė kitų wink.gif crop funkcija wink.gif o tiesinti horizontą labai paprasta su picasa, susirask kokią nors paprastą nuotraukų tvarkymo programą, išmok ja naudotis ir pamatysi, kaip bus geriau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2007 10 01, 15:12)

Jei neturi photoshopo.paprasciausias budas su Microsoft picture manager. Eini i pictures, ten yra crop ir nukerpi.
Nepyk, bet man tavo nuotraukos sitos nepatiko...
Beje, is ND, tai man graziausia C-girl berniuko su tecio marskiniais ir Stebukles su didele ir maza kojom wub.gif
Drumbacele, antroji labai labai miela smile.gif

O as bandziau siandien uzsirasyti i kursus, tai ka jus manot - nera vietu... blink.gif nei spalio pradziai, nei viduriui... Tik po pusantro menesio... O kada tiksliai bus formuojamos grupes - dar neaisku. Reikia gaudyti. Dabar kasdien lisiu i ta psl ir seksiu, kad nepraziopsociau smile.gif Is anksto rezervuoti negalima... Beda, zodziu smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
ilgai skaitinejau jusu postus ir niekaip neisdrisau prisijungti - man iki tokio fotografavimo kaip JUSU ojjj kaip toli... ir fotoaparatas mano su jusu palyginti muiline, taciau dairausi naujo. Fotografuoti beprotiskai megstu, tad skaitineju jusu pamkymus, pasisakymus, foto komentarus, pati bandau pakritikuoti "mintyse" ir sudeti pliusus - mokausi.
savo foto deti tikrai nedristu - joms toli iki gero meistriskumo. nors po to pergalvoju, kad tema "Mokomes fotografuoti", kodel ir ne, bet vistiek - kritikos nebijau, bet geda tersti jusu skyreli biggrin.gif
visdelto noreciau jungtis prie jusu - mokytis mokytis ir dar karta mokytis blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti