QUOTE(Drumbacele @ 2007 10 04, 11:03)
Sveiki
turiu prasyma
zinokit nors ir turiu vadoveli su PS, bet nesigauna man klonavimas. Ten viskas aprasyta zingsnis po zingsnio, ir as jau aklai juo vadovaujuosi ir vis tiek nesigauna
. Jau manau, kad gal kokia klaida ivelta knygoje. Gal kas galite papasakoti, kaip naudotis klonavimo irankiu?
o kas konkrečiai neišeina? Tvarkingai nuklonuoti? ar iš vis klonuoti neišeina?
QUOTE(Extremadura @ 2007 10 04, 12:48)
O yra fotoaparatu kurie fotografuoja tif formatu? Nezinojau
yra tokių, buvau kažkada pasiskolinus samsung fotoaparatą, jis kaip tik turėjo TIF formatą. Tik tuo metu mano kompiuteris per silpnas buvo... Taip išbandyt ir ne teko.
Dar norėčiau paprašyti, gal kas galėtumėte atsiųsti kokį RAW failą. Norėčiau pabandyti paredaguoti ir pažiūrėti kaip kas veikia.
QUOTE(Narajana @ 2007 10 04, 12:48)
Yra tokia taisyklė žmonių karpyme arba kerpame daug arba nekerpame iš viso. Negalima nukirpti rankos pirštelio dalies. Arba kerpame daug rankos, arba ją paliekame visą. Negali rankos remtis į kadrą, arba galva ir pan.
Žinoma, visur galima rasti išimčių, bet tokia taisyklė. Be to čia rankos taip pat vaidina ne mažą vaidmenį, kadangi tai ne šiaip portretas, o portretas su daiktu.
Esu skaičius, kad karpant nuotrauką su žmonėmis svarbu nenukirpti per sąnarį (riešą, alkūnę ir pan.) reiktu palikti vos vos vietos aukščiau arba žemiau...
QUOTE(bite maja @ 2007 10 04, 12:06)
o tai kaip akis atitaikei?
man kažkokia mistika
dar .... o tie kur kūdroj yra raudoni lašiukai, iš ko ten tas atspindys. įmesk ir čia tuos raudonus.
QUOTE(valanda @ 2007 10 04, 13:03)
Man patinka.bet noretusi kiek sviesiau. Grazus portretas;)
Papildyta:
Labai!!!! Tik man siek tiek kliuna apacios kreivumas. Kaip atrodo, jei apacia tiesi?
ačiū už pagirimus lašiukams
tas akių atitaikymas labai paprastas, tiesiog padėjau piešinuką už jų
valanda, kažkodėl pamaniau kad tiesi apačia nuobodžiau atrodys, be to patingėjau tiesinti
, be to čia buvo tik pabandymas, todėl daug laiko tam neskyriau. Bet turiu galvoje viena seriją su tom akytėm. Gal išeis kada įgyvendinti
.
Va dar tos trys iš kūdros dienoraščio:
fonui naudota vaikiška dėlionė su mike pukuotuku ir co. Kadangi ten daug personažų sunku įžiūrėti kas kur.
fonui naudotos gėlės, kažkokios nei ramunės nei gerberos
vėlgi tas pats piešinukas (šiek tiek papildytas) su akytėm, tik pakreiptas į šoną šiek tiek.