QUOTE(Elina @ 2007 10 04, 12:10)
Puriena, nesijuok. Klausi kodėl pirkau tokį fotiką. Aš jį gavau dovanų iš vyro. Turim pinigėlių ir galim sau leisti. Tikėjausi, kad bus taip paprasta kaip ir su skaitmeniniu, prieš tai visiškai nesidomėjau "geraisiais" fotikais. Dabar įkyriai bandžiau mokytis ekspromtu, t.pr. mūsų ( jūsų) skyrelyje. Nes čia tikrai daug kas aiškiau ir paprasčiau. Ir sėdėsiu čia, ir skaitysiu
. Mokysiuos. Tik nebeklausinėsiu, nebeįkyrėsiu, kad nebejuokinčiau jūsų. Atleiskit kas nuo manęs pavargot. Pažadu nebevarginti. Ir vis dėlto, manau, kad aš čia pareisiu su jau normaliom nuotraukom
(galvojat man labai smagu, tokiai didelei ciocei, klausinėti jūsų jums aiškių ir juokingų klausimų? Kol aš išdrįsdavau paklaust
, net suprakaituodavau, kaip nedrįsau
)
Elina, baik cia bajerius. o jei iseisi i ta kur fotografuojam viska, ka matom, tai niekad cia nebegrisi
Klausyk, o tu neturi galimybes nueiti i pradedanciuju kursus? nu bliamba, manau tu esi tiesiog zmogus, kuris tingi instrukcijas skaityt. tai jei kas gyvai paaiskintu, aiskiau iskart pasidarytu... gaila, as ne Lt - risciau tave i raga
o ant M bandyk paspausti Av +/- mygtuka ir tada ratuka sukti, turetu reguliuotis diafragma