Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 04, 00:02)

user posted image
paziurekit , kokios jo akys  bigsmile.gif , cia jokiu ps  schmoll.gif

Ar nera per melsva. Net balta spalva atsalo;)
Atsakyti
Elinaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! as nesuprantu kurios tu vietos nesupranti doh.gif doh.gif doh.gif M rezimas yra manual (rankinis) pasukus ratuka ant M islaikyma ir diafragmos atsidaryma gali nusistatyti pati (negali buti jis tamsesnis ir neryskesnis nei kti rezimai) cia priklauso tik nuo taves! diafragma atidaryta kai mazesnis f, pridaryta kai didesnis. kas dar?islaikymas kuo mazesnis tuo tamsesnis vaizdas buna, kuo ilgesnis tuo sviesesnis...sita visa jau turejai zinot 4u.gif pagal tavo postus man pasirode kad nezinai...tavo fotiko nepazistu, bet manau pas visus vienodai. gal jau aiskiau?

QUOTE(Extremadura @ 2007 10 04, 12:48)
O yra fotoaparatu kurie fotografuoja tif formatu? Nezinojau  g.gif

yra.
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 04, 00:18)

Man patinka.bet noretusi kiek sviesiau. Grazus portretas;)
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2007 10 03, 23:24)
baisiai daug per tas dienas prirašėt, nepasiveju. Bet užmačiau, kad ši savaitė portretams. tad aš savo macro portretukus įmesiu (idėja ne nauja, bet norėjosi pačiai išbandyti)
Lašiukai:
user posted image

Labai!!!! Tik man siek tiek kliuna apacios kreivumas. Kaip atrodo, jei apacia tiesi?
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 04, 11:56)
Aš juokais group.gif . Tiesiog taip pykstu ant savęs, kad klupinėju kaip višta po grūdus, laužau fotiką ir tingiu rusiškai skaityti instrukciją. Vis klausinėju kvailų klauimų, kad pamaniau, jog asmeniškai man tą sakynį parašei. Bet aš tą velniuką nepiktai schmoll.gif  biggrin.gif , jis- aš. Naivuolė, vis dar tikinti išmoksianti fotkinti doh.gif
Nepyk ir užeik drinks_cheers.gif , čia aš vienintelė blondinė sad.gif

Elina, gali pykt ir ant manęs ir ant savęs. Bet aš noriu tavęs paklausti kartais, kam tu pirkai tokį fotiką g.gif Be instrukcijos čia niekaip schmoll.gif Jei nori perprasti visus mygtukus ir t.t. ,būtinai turi nagrinėtis instrukciją. Ir sugrižti prie jos vėl ir vėl... Čia, žinok, amžinas mokymasis.
Atsakyti

QUOTE(latoya @ 2007 10 04, 12:59)
gal jau aiskiau?
yra.

cry.gif Grįšiu, kai bus aiškiau. Sakau, kad F mažiau 5,6 prie M režimo nenusistato. Skaitysiu jus, bet laikinai traukiuosi iš čia su savo suknistom fotkėm. O gal eisiu į "Fotografuojame viską" temą, fotkinsiu gėlytes Auto režimu su blykste ir būsiu labai savim patenkinta cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2007 10 04, 13:03)
Elina, gali pykt ir ant manęs ir ant savęs. Bet aš noriu tavęs paklausti kartais, kam tu pirkai tokį fotiką g.gif 

Aš dar ir objektyvo geresnio ieškau nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 04, 12:05)

Aš dar ir objektyvo geresnio ieškau nail.gif

fainiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 04, 11:59)

Gal galima placiau? Labai idomu. Noreciau daugiau apie tokius fotoaparatus fotografuojancius tif formatu paskaityti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extremadura: 04 spalio 2007 - 12:09
QUOTE(Puriena6 @ 2007 10 04, 13:06)

Puriena, nesijuok. Klausi kodėl pirkau tokį fotiką. Aš jį gavau dovanų iš vyro. Turim pinigėlių ir galim sau leisti. Tikėjausi, kad bus taip paprasta kaip ir su skaitmeniniu, prieš tai visiškai nesidomėjau "geraisiais" fotikais. Dabar įkyriai bandžiau mokytis ekspromtu, t.pr. mūsų ( jūsų) skyrelyje. Nes čia tikrai daug kas aiškiau ir paprasčiau. Ir sėdėsiu čia, ir skaitysiu smile.gif . Mokysiuos. Tik nebeklausinėsiu, nebeįkyrėsiu, kad nebejuokinčiau jūsų. Atleiskit kas nuo manęs pavargot. Pažadu nebevarginti. Ir vis dėlto, manau, kad aš čia pareisiu su jau normaliom nuotraukom smile.gif bye1.gif
(galvojat man labai smagu, tokiai didelei ciocei, klausinėti jūsų jums aiškių ir juokingų klausimų? Kol aš išdrįsdavau paklaust doh.gif , net suprakaituodavau, kaip nedrįsau doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 04 spalio 2007 - 12:14
QUOTE(Elina @ 2007 10 04, 14:05)
cry.gif Grįšiu, kai bus aiškiau. Sakau, kad F mažiau 5,6 prie M režimo nenusistato. Skaitysiu jus, bet laikinai traukiuosi iš čia su savo suknistom fotkėm. O gal eisiu į "Fotografuojame viską" temą, fotkinsiu gėlytes Auto režimu su blykste ir būsiu labai savim patenkinta cool.gif

Tiksliai doh.gif gi ten labai sustrai nusistatineja, as visa diena knisausi su tuo aparatu, kol atkasiau be instrukcijos unsure.gif Pasakykit Elinai, kas turit canon400, kur ieskot diefragmos nustatyma ant M rezimo 4u.gif
Jokiu gal, net nedrysk cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 04 spalio 2007 - 12:16
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 04, 12:10)
Tiksliai doh.gif gi ten labai sustrai nusistatineja, as visa diena knisausi su tuo aparatu, kol atkasiau be instrukcijos unsure.gif Pasakykit Elinai, kad turit canon400, kur ieskot diefragmos nustatyma ant M rezimo 4u.gif

Na, nežinau, Canono rankose nelaikiau. Pas mane diafragma prie M režimo nusistato tuo pačiu ratuku, kaip ir prie kt. režimų. O išlaikymą susireguliuoju pagal skalę su išlaikymo reguliavimo ratuku. ir visas biznis..
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 04, 12:10)
Puriena, nesijuok. Klausi kodėl pirkau tokį fotiką. Aš jį gavau dovanų iš vyro. Turim pinigėlių ir galim sau leisti. Tikėjausi, kad bus taip paprasta kaip ir su skaitmeniniu, prieš tai visiškai nesidomėjau "geraisiais" fotikais. Dabar įkyriai bandžiau mokytis ekspromtu, t.pr. mūsų ( jūsų) skyrelyje. Nes čia tikrai daug kas aiškiau ir paprasčiau. Ir sėdėsiu čia, ir skaitysiu smile.gif . Mokysiuos. Tik nebeklausinėsiu, nebeįkyrėsiu, kad nebejuokinčiau jūsų. Atleiskit kas nuo manęs pavargot. Pažadu nebevarginti. Ir vis dėlto, manau, kad aš čia pareisiu su jau normaliom nuotraukom smile.gif  bye1.gif
(galvojat man labai smagu, tokiai didelei ciocei, klausinėti jūsų jums aiškių ir juokingų klausimų? Kol aš išdrįsdavau paklaust doh.gif , net suprakaituodavau, kaip nedrįsau doh.gif )

Elina, baik cia bajerius. o jei iseisi i ta kur fotografuojam viska, ka matom, tai niekad cia nebegrisi schmoll.gif
Klausyk, o tu neturi galimybes nueiti i pradedanciuju kursus? nu bliamba, manau tu esi tiesiog zmogus, kuris tingi instrukcijas skaityt. tai jei kas gyvai paaiskintu, aiskiau iskart pasidarytu... gaila, as ne Lt - risciau tave i raga tongue.gif
o ant M bandyk paspausti Av +/- mygtuka ir tada ratuka sukti, turetu reguliuotis diafragma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 04 spalio 2007 - 12:19
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 04, 13:10)
Tiksliai doh.gif gi ten labai sustrai nusistatineja, as visa diena knisausi su tuo aparatu, kol atkasiau be instrukcijos unsure.gif Pasakykit Elinai, kad turit canon400, kur ieskot diefragmos nustatyma ant M rezimo 4u.gif

M rėžime : ten yra toks mažas mygtukėlis ekrano dešinėj pusėj prie pat visai, jį reikia nuspaudus laikyt, tada galėsi pakeisti diafragmą... išlaikymas kaitaliojasi tik sukiojant ratuką... Elina, ar aiškiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 04 spalio 2007 - 12:21