QUOTE(Stebukle @ 2007 10 03, 21:17)
Na, man destytuvas sake, kad vaikus galima pradet fotografuot nuo 1/60. Tai manau ismokus 1/60, su 1/200 bus nuotraukos labai kokybiskos
Nu blyn, tada mano vaikai makalynes tikri, nes man su 1/60s islaikymu nesigauna "sharp" nuotraukos. Nebet pataikau, kai vaikas nesujuda tuo momentu, arba miega
QUOTE(sillwio @ 2007 10 03, 21:50)
Nematyt nuotraukoj triukšmo. Gal išdidinus iki 100% ir galima būtų kažką įžiūrėt, bet spausdinant nedidelio formato nuotraukas neprityrus akis nekreips į tai dėmesio.
Bandžiau fotografuoti vaikus, taigi su 90mm fiksu, išlaikymu 1/60 sekundės (mano fotikas su blykste sinchronizuojasi prie tokio išlaikymo standartiškai, o aš nieko ir nekeičiau) nei vienos nuotraukos nebuvo neryškios.
Bandžiau fotografuoti vaikus, taigi su 90mm fiksu, išlaikymu 1/60 sekundės (mano fotikas su blykste sinchronizuojasi prie tokio išlaikymo standartiškai, o aš nieko ir nekeičiau) nei vienos nuotraukos nebuvo neryškios.
Tai va, as ir nebijau stipriai to triuksmo Geriau renkuosi trumpesni islaikyma ir triuksmingesnes nuotraukas, nei atvirksciai O triuksma sioje foto, jau sakiau, truputi sumazinau ir visai OK ziurisi.
Gal ramiakai vaikuciai buvo? Pozuoti sutiko truputi? Bet gal ir blykse kazka keicia truputi
QUOTE(sillwio @ 2007 10 03, 22:14)
Labai graziai Tik...prie kadravimo prikibciau gal, noretusi arba daugiau erdves, arba maziau Kirpti kaire nuotraukos puse? Cia su blykse?