Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 03, 23:37)

pas Saules vyra mokais, jis desto? wink.gif  Mindaugas atrodo  g.gif
idomus "dedas" laugh.gif

Gi jau nebesimokau smartass.gif deste ir moteris ir 2 vyrai(Mindaugo nebuvo ju tarpe). Ar turejo jie zmonas, kazkaip manes nedomino, nes ejau mokintis fotografuot ir pinigus uz info apie fotografija mokejau mirksiukas.gif
Atsakyti
Portretai šiomis dienomis populiarūs, taigi skubu ir aš smile.gif Ką manot?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 03, 23:11)
Gi jau nebesimokau smartass.gif deste ir moteris ir 2 vyrai(Mindaugo nebuvo ju tarpe). Ar turejo jie zmonas, kazkaip manes nedomino, nes ejau mokintis fotografuot ir pinigus uz info apie fotografija mokejau mirksiukas.gif

aisku.. o saule ir mindaugas mano pazistami, cia ju firma, delto klausiu blush2.gif
galvojau jie desto itt mirksiukas.gif
Papildyta:
sillwio, labai suspausta man atrodo.. g.gif kazkaip erdves norisi labiau, o del kokybes foto, nenoriu plestis, dar ne.. blush2.gif
cia PS naudojei del sviesu, na seseliu , cia tamsiau , cia sviesiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaunamamyte: 03 spalio 2007 - 22:18
baisiai daug per tas dienas prirašėt, nepasiveju. Bet užmačiau, kad ši savaitė portretams. tad aš savo macro portretukus įmesiu (idėja ne nauja, bet norėjosi pačiai išbandyti)
Lašiukai:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 03, 22:16)
sillwio, labai suspausta man atrodo..  g.gif kazkaip erdves norisi labiau, o del kokybes foto, nenoriu plestis, dar ne..  blush2.gif
cia PS naudojei del sviesu, na seseliu , cia tamsiau , cia sviesiau  g.gif

Šviesiau, tamsiau vadinama vinjete. Kas su kokybe? Labiau domina kas kliūna.
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2007 10 03, 22:24)
baisiai daug per tas dienas prirašėt, nepasiveju. Bet užmačiau, kad ši savaitė portretams. tad aš savo macro portretukus įmesiu (idėja ne nauja, bet norėjosi pačiai išbandyti)

biggrin.gif linksma
Atsakyti
stebukle man tavo paskutine foto gera mirksiukas.gif nesimato "shumu" g.gif
foto kur aguonos superine, graziai gelytes issidesciusios thumbup.gif spalvos wub.gif
Dejavu oho , lasiukai kaip zmogiukai su mazom akytemis wub.gif
cia mano lasiukai , fokusuota buvo i tris vidurinius burbuliukus 4u.gif
user posted image
sillwio, aciu zinosiu , vinjete biggrin.gif mastau.gif tai ji kaip su PS daryta? ar tai naturaliai issideste 4u.gif
o del kokybes nieko nesakysiu, neturiu nuomones.. mirksiukas.gif tegu kiti , nepyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 04, 00:14)
Portretai šiomis dienomis populiarūs, taigi skubu ir aš smile.gif Ką manot?

user posted image

kirpciau kaire puse iki moters plauku. nes ranka atrodo kaip prideta, per alkune kirpta g.gif Tu cia su blykste jau zaidi bigsmile.gif kokybe kokia ohmy.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 03, 22:33)
cia mano lasiukai , fokusuota buvo i tris vidurinius burbuliukus  4u.gif

sillwio, aciu zinosiu , vinjete  biggrin.gif  mastau.gif tai ji kaip su PS daryta? ar tai naturaliai issideste  4u.gif
o del kokybes nieko nesakysiu, neturiu nuomones..  mirksiukas.gif  tegu kiti , nepyk  mirksiukas.gif

Portretų gi savaitė, ne lašiukų lotuliukas.gif Juokauju, žinoma. Nuotrauka tvarkinga. Jeigu dar taip ryškumo zona siauresnė būtų ir viršutinia lašiukai būtų išplaukę...

Pykti neturiu ko smile.gif Aš kokybei priekaištų neturiu, tiesiog paklausiau. Ačiū už nuomonę.

Kaip padaryti vinjetę PS rašiau kokiais 5 puslapiais (gal kiek daugiau) atgal.
Atsakyti
user posted image
o va si , ar tikrai blogai kad padalinau per puse .. jura/dangus, kaip jum pagautas momentas pauksciu skrydzio technikos biggrin.gif vieno nuleisti sparnai kito pakelti biggrin.gif
ir dar.. per viduriuka tie pauksciai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 03, 22:36)
kirpciau kaire puse iki moters plauku. nes ranka atrodo kaip prideta, per alkune kirpta g.gif  Tu cia su blykste jau zaidi bigsmile.gif kokybe kokia ohmy.gif bigsmile.gif

Žaidžiau. Savaitgalį turėjau nedidelę vieno vaikiuko foto sesiją, bet nenoriu rodyt. Čia bandymai ant neprieštaraujančių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 03, 22:39)
o va si , ar tikrai blogai kad padalinau per puse .. jura/dangus, kaip jum pagautas momentas pauksciu skrydzio technikos  biggrin.gif  vieno nuleisti sparnai kito pakelti  biggrin.gif
ir dar.. per viduriuka tie pauksciai  doh.gif

Kad horizontas kiek kreivas nieko, bet va paukštis jo perkirstas pusiau nelabai.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 03, 23:37)
Portretų gi savaitė, ne lašiukų  lotuliukas.gif Juokauju, žinoma
Kaip padaryti vinjetę PS rašiau kokiais 5 puslapiais (gal kiek daugiau) atgal.

aaaaaaaaaaa..ok, tai dejavu isimtis lasiukus det gali .. wink.gif biggrin.gif gerai..desiu portretukus rytoj mirksiukas.gif

atkapstysiu ryt ta info.. tai vistik su ps radei , ot vis issisuki nuo klausimo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 03, 22:42)
aaaaaaaaaaa..ok, tai dejavu isimtis lasiukus det gali .. wink.gif  biggrin.gif  gerai..desiu portretukus rytoj  mirksiukas.gif

atkapstysiu ryt ta info.. tai vistik su ps radei , ot vis issisuki nuo klausimo  tongue.gif

dejavu įdėjo besišypsančius lašiukų portretus smile.gif

Nea, nuo klausimo neišsisuku. Vinjetė padaryta su PS. Nesergu natūralumu smile.gif Man geriau kokybiškas rezultatas, negu savęs guodimas, kad taip natūraliai buvo ir kitaip nesigavo, o redaguot nenoriu smile.gif
Atsakyti