Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Man Degutes foto kaip i juosta fotografuota atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 10 03, 21:36)

p.s. aciu uz mano nuotraukos komentarus;)

supratom užuominą blush2.gif
tai va, man labai patinka pavadinimas, vaizdas kaip ir tvarkoj, bet kažkas ne taip g.gif kažkaip nesižiūri. tik perskaičius pavadinimą, atkreipiau dėmesį kame ten reikalas smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 03, 21:33)
Vilika, tau nėr ko mokytis, tobula tavo mergaitės nuotrauka 4u.gif

Ačiū tau, bet man dar daug daug daug reikia mokintis. Fotografijoje aš dar žalia beveik blush2.gif Mėgstu fotografuoti, todėl čia stengsiuos išmokti tą daryti geriau, nors čia perskaitau tokių dalykų, kurių net nesuprantu. Atrodo, kad lietuviškai parašyta, bet vis tik nedaeina lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 03 spalio 2007 - 20:45
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 03, 20:34)
c-girl, del iso 400 ir islaikymo 60... tai va islaikymas kompensuoja iso ir gaunasi tavo iso 800 ir islaikymas 200 lygus apie g.gif iso640 ir islaikymas apie 60. Kazkur esu nukisus uzrasus, kiek kas ko kempensuoja. Todel su ilgesniu islaikymu sulauki maziau grudo jei fotografuoji jpg unsure.gif Gal kas supratot ka parasiau unsure.gif

Stebukle, suprantu, BET....1/60s islaikymas na netinka vaikus fotografuojant, nes jie kipsiukai juk juda biggrin.gif Todel keliu ISO, kad trumpesnis islaikymas butu.

Valanda, sutinku, bet neturejau jau kur trauktis, su fiksu fotografuota smile.gif Aisku cia nepasiteisinimas biggrin.gif Bet as niekur nepretenduoju su ta foto, tik parodziau koks triuksmas gaunasi prie ISO 1600, ne toks ir baisus man pasirode ax.gif
Atsakyti
uch .. uzhtrukau tik kelias valandeles kol grizhau ish darbo ir uzhkandau, o vytis oj kiek teko
Stebukle, gal galetum (jei rasi zhinoma) pakopijuoti ka ten turi apie kompensacijas ISO, uzhlaikymu ir tt. Labai butu didelis achiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 03, 21:45)
tik parodziau koks triuksmas gaunasi prie ISO 1600, ne toks ir baisus man pasirode ax.gif

Tikrai nebaisus).O maniskis fotoaparatas kazkodel jau prie 800 baisingiausiai triuksmauja:)
Atsakyti
Triuksmas dar ir nuo fotiko labai priklauso. Mano 350 d jau prie 800 patriukshmaudavo, 30 d prie to paties beveik shvariai dirba.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 03, 21:42)
supratom užuominą  blush2.gif
tai va, man labai patinka pavadinimas, vaizdas kaip ir tvarkoj, bet kažkas ne taip  g.gif kažkaip nesižiūri. tik perskaičius pavadinimą, atkreipiau dėmesį kame ten reikalas  smile.gif .

Dekui!!!
O nesiziuri,manyciau,nes kompoziciskai betvarke. Tiesiog kitaip neisejo i kadra ipaisyt. Fonas problematiskas, apsvietimas nedekingas, atstumas abejotinas,objekyvas tamsus ir t.t. zodziu vienos bedos. Tai va ir emiau "ant pavadinimo":))), nes pats siuzetas pasirode idomus.
Atsakyti
Valanda, ash galvoju kad PAMATYTI ir yra svarbiausia. To sunkiausia ishmokti. Visa kita - patirties ir pinigu klausimas 4u.gif
Atsakyti
Nu ką, komentarai 4u.gif

QUOTE(astaxa @ 2007 10 03, 18:05)
cia is serijos "nekenciu voru"
user posted image

Man šita labai graži. Nors vorai ir nėr baisiai mylimi, bet nufotografuota labai maloniai.
Žuvėdros taip pat liuksiškai atrodo. Ir kaip čia jos taip susirikiavo keistai bigsmile.gif

QUOTE(valanda @ 2007 10 03, 20:37)
vadinasi "pavojingi rysiai" hihihi.gif

Nelabai tas fonas ir tetrukdo. Pavadinimas užtai labai tinka thumbup.gif

QUOTE(Vilika @ 2007 10 03, 21:12)

Gerai thumbup.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 10 03, 21:22)
vasarą prisiminus...[/b]
user posted image

Oooo, aguonų laukas... fantastika...
Elina, paskutinės mergaitės nuotraukytės gerai žiūrisi 4u.gif
Dar wyshnia nuostabi nuotrauka. Labai labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 03, 21:35)
Jėzus, mes gi nepiktai  console.gif
mane prajuokino tavo reakcija. bet šiaip aš tikrai žaviuos tavo užsispyrimu. pasikartosiu, aš jau seniai būčiau metus visą šitą reikalą.

console.gif

Oi, mergos, aš gi iš savęs šaipausi wink.gif . Juokites juokites beee.gif, o aš dar nepaklausiau kokie fotikai jums triukšmą leidžia ir kokį unsure.gif . Vėl žvygausit? gun_smilie.gif

Papildyta:
Kol negavau LT instrukcijos pasakykit jūs man: tas 1/60, 1/100. Koks ir kada jis turi turi būti. Ką fotkinant? Ir ta M "išmiera ";) - ji tinka tik patamsyje fotkinti? O dieną pakanka AV, TV? Ar jūs M ir dieną fotkinat?
Atsakyti
Elina .. zhinok respektas tau didelis .. tikrai .. kad visko nemeti ir taip domiesi ir klausineji ir bandai .. shaunuole smile.gif
P.S. lietuvishka instrukscija ishkeliavo pas tave jau priesh 20min wink.gif jei nepavyks daliu sujungt - sakyk ..siusiu per skype smile.gif
Atsakyti