Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Degutė @ 2007 10 03, 19:59)
blink.gif rimtai? Tiek keli ISO?
O tai kodėl man fotkinant ryte rūką, su ISO 200 gavosi toks didelis triukšmas?

user posted image
ISO 200, F-10, išl 1/200 sek.

Ir kažin, kaip gautusi su dar didesniu ISO?

O tu nuo statyvo fotografavai? Man panasu greiciau, kad ne...ir rankyte sudrebejo g.gif Ar as teisi? Nes nuo ISO 200 triuksmo neturetu buti g.gif
Bet siaip, kazkuo idomus kadras thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 03, 20:02)
Californios nuotraukas tiesiog apstojau komentuoti tongue.gif nu neturiu ką daugiau pasakyti apie tokį grožį ir nebenoriu kartotis..

Irgi paskaičiau kaip tu vaikus fotografuodama kokią exp statai, tai gi supratau kodėl man visos nuotraukos paplaukusios doh.gif o aš gi durnė bandau ant 1/100 besimalantį vaiką nufotografuot. Bet su aukštu iso triukšmai labai nervina unsure.gif bet anyway pastebėjau, kad su 50mm žymiai geriau nei su kit'u thumbup.gif

Aciu Pupeliuk, malionu 4u.gif

Kas del triuksmo, tai man geriau siek tiek triuksmo, nei issiliejes kadras ax.gif Triuksma gali sumazinti su "reduse noise" filtru PS arba PS elements ax.gif
Atsakyti
Įkvėpta Elinos kantrybe ir noru išmokti pakankinau ir aš savo mažąją biggrin.gif Kadangi prieš tai užsimanė spalvingai pasipuošti, todėl padariau sepija variantą ir keliu jūsų teismui mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 03, 21:03)
O tu nuo statyvo fotografavai? Man panasu greiciau, kad ne...ir rankyte sudrebejo g.gif  Ar as teisi? Nes nuo ISO 200 triuksmo neturetu buti g.gif
Bet siaip, kazkuo idomus kadras thumbup.gif

Ne, be štatyvo. Bet tą judesį aš pridaviau su Motion Blur.

O va toks gaunasi, jei nieko papildomai nedarai

user posted image

BW tai dar nieko, bet spalvotam variante tokia marga- raudonai žali taškeliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 10 03, 20:13)
Bet tą judesį aš pridaviau su Motion Blur.

Geras, tikrai biggrin.gif Galvoju, kaip sudrebejus ranka irgi gana keistai atrodo, jau norejau klausti gal "paninga" darei biggrin.gif O cia motion blur uzdejai biggrin.gif
O j/b tikrai grudeta...Idomu kodel g.gif

Vilika, man grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 10 03, 21:13)
Ne, be štatyvo. Bet tą judesį aš pridaviau su Motion Blur.

O va toks gaunasi, jei nieko papildomai nedarai

įdomiai gavosi thumbup.gif

vasarą prisiminus...

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 10 03, 19:54)
Oi, Elina.... Nuotaika pakelei lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

QUOTE(bite maja @ 2007 10 03, 20:53)

QUOTE(Abo @ 2007 10 03, 20:58)
Nu Elina  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 03, 21:02)
lotuliukas.gif Elina, tu nereali, seniai tiek juokiausi  lotuliukas.gif

verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Bitemaja, neerzink tongue.gif jau pasiilgau vasaros rolleyes.gif pirmoji labai labai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 03, 21:30)

Neliudek, Elinele.Viskas bus gerai.Jau ir dabar geriau wink.gif. Tu malacius!
Atsakyti
Vilika, tau nėr ko mokytis, tobula tavo mergaitės nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
valanda, niu sorry, jei perskaiciau tavo postus ne tuo tonu 4u.gif bet man po vienu ND pasirodei tokia rusti rusti asmenybe unsure.gif

c-girl, del iso 400 ir islaikymo 60... tai va islaikymas kompensuoja iso ir gaunasi tavo iso 800 ir islaikymas 200 lygus apie g.gif iso640 ir islaikymas apie 60. Kazkur esu nukisus uzrasus, kiek kas ko kempensuoja. Todel su ilgesniu islaikymu sulauki maziau grudo jei fotografuoji jpg unsure.gif Gal kas supratot ka parasiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 03, 21:30)

Jėzus, mes gi nepiktai console.gif
mane prajuokino tavo reakcija. bet šiaip aš tikrai žaviuos tavo užsispyrimu. pasikartosiu, aš jau seniai būčiau metus visą šitą reikalą.

console.gif
Atsakyti
Bitemaja-super.
C_G, berniukai kompoziciskai nesiziuri. mazius lyg ir vietoj,o dickis iskrites.
Vilika, man mergytes portretas patinka, akys nerealios.Galsiek tiek erdves truksta. bet cia tik "gal"
Degutė. Su tuo ruku. Gal rukas kazkaip itakoja nesvarima nuotraukoje.Beje, man jis tokioje nuotraukoje visai tinka:)

p.s. aciu uz mano nuotraukos komentarus;)
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 03, 21:34)
valanda, niu sorry, jei perskaiciau tavo postus ne tuo tonu 4u.gif bet man po vienu ND pasirodei tokia rusti rusti asmenybe unsure.gif

Neatsiprasinek:). Gal priekabi, tiesi, kritiska ir bunu, bet tik tam, kad reik kazka pasakyt ar tai vandenuka pajudint. O va rusti tai lyg ir ne. Jei busiu dar kada-duok man per snapa, ok? drinks_cheers.gif
Atsakyti