Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Merginos,aciu uz pastabas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 01, 13:29)
as tai jau sedziu ir tyliu doh.gif nes jau igrisau turbut su tuo WB biggrin.gif  4u.gif nors pasakyt knietejo ax.gif

Sakyk, tik kaip jau rasiau tokios spalvos ten buvo. Ant drabuziu l abai man gerai matosi, kad spalvos tokios, kokios buvo (o ir fotografuodama spec. ziurejau, kokios spalvos realybeje). Idomumo delei kita karta pasidyrysiu Custom WB, nors nelabai tikiu, kad kazkaip kitaip atrodys.
Atsakyti
QUOTE(lorelei215 @ 2007 10 01, 13:11)
Gal galima tą žydrumą kaip nors nugesinti?

taigi, kad bliuzonėlis akinančiai baltas doh.gif , jis ne žydras ( pats krūčiausias- su kaukolytėm biggrin.gif . Vaiko pasididžiavimas doh.gif )

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 01, 13:20)

Elina,pirmoje man asmeniskai  spalvos ne patinka. Bet cia skonio reikalas. Antroje ir vel centras smile.gif As gal buciau siek tiek kitaip kadravus. Judesiui parodyti gal visai nieko butu istrizaine, o berniukas profiliu.

Del morkavos spalvos laukiau pastabos is wyshnios:). Taisyta RAW faile.

Užuolaida, dėkui, kad pastebėjai. Žinai kaip sunku vaiką nufotkint doh.gif , 30 kadrų padariau, vos nepravirkdžiau vaiko: nusibodo jam mėtyti lapus. Numeta ir bėga kitur biggrin.gif

Aš taisiau tavo berniuką, turbūt nevykusiai: per šviesu, ir be reikalo blurą dėjau, bet paskui jau tingėjau nuimti blink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 01 spalio 2007 - 12:39
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 01, 12:34)
Sakyk, tik kaip jau rasiau tokios spalvos ten buvo. Ant drabuziu l abai man gerai matosi, kad spalvos tokios, kokios buvo (o ir fotografuodama spec. ziurejau, kokios spalvos realybeje). Idomumo delei kita karta pasidyrysiu Custom WB, nors nelabai tikiu, kad kazkaip kitaip atrodys.

paziurejau dabar dar karta dienos sviesoj, per normalu monitoriu - gerai, kad nieko ir nesakiau, juk antram plane balta spalva beveik balta, buciau neteisi kritikuodama biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 01, 13:40)
paziurejau dabar dar karta dienos sviesoj, per normalu monitoriu - gerai, kad nieko ir nesakiau, juk antram plane balta spalva beveik balta, buciau neteisi kritikuodama biggrin.gif  4u.gif

nu kodel man nerodo??? lens.gif
Atsakyti
cia as apie portreta moters. nuotraukos su tavo suneliu nemaciau iki kol elina neparode smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 01 spalio 2007 - 12:43
Elina, dzekavoju smile.gif Nu, mano galvai senai, per sviesu, nes tokios sviesos ten net nebuvo, kad taip sviesiai apsviestas veidukas butu g.gif Ir zandai buvo labai randoni (alergiskas ir ryskiai raudonai buvo isbertas nuo sokolado).

Zinau, ka reiskia vaikus fotografuoti, kurie nepozuoja. Vyras mane jau bara, nes savo vaiki arba verkianti ir pikta, arba valganti pleskinu. Kitaip ne pro kur.
Va eisiu kaimynes dukrytei sesija daryti. 4,5 metuku, o taip megsta pozuoti. Kiti kaimynai pire 5 savaites leliuko susilauke. Gal prasysiuos, kad ir ji leistu pafotografuoti biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 01, 13:42)
cia as apie portreta moters. nuotraukos su tavo suneliu nemaciau iki kol elina neparode smile.gif

Zinok nezinau. O tie popieriniai ranksluosciai fone lyg ir tokos spalvos, kokios turi buti g.gif
Atsakyti
Pirmu dvieju nerodo ir man g.gif

aciu uz kritika mano lapui, uzuolaida kaip kirptum ta lapa?turi laiko parodyt?idomu pasidare smile.gif

elina, man pirmoj visdelto norisi naturaliu spalvu, ir truputi virsaus nukirpciau
antroj nepatinka rankos susilieje, reikia islaikyma trumpesni daryt kad taip nebutu, bet gal cia tokia ideja buvo unsure.gif tada atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 01, 13:49)

elina, man pirmoj visdelto norisi naturaliu spalvu, ir truputi virsaus nukirpciau
antroj nepatinka rankos susilieje, reikia islaikyma trumpesni daryt kad taip nebutu, bet gal cia tokia ideja buvo unsure.gif tada atsiprasau 4u.gif

Norėjau pažaisti su PS, per daug spalvota nuotrauka buvo. O su lapais, tai ne jokia neidėja unsure.gif , nemoku aš išlaikymo nustatyt blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 01, 13:51)
Norėjau pažaisti su PS, per daug spalvota nuotrauka buvo. O su lapais, tai ne jokia neidėja unsure.gif , nemoku aš išlaikymo nustatyt blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Instrukcija skaityt reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (cia jau etatinis anekdotas).
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 01, 13:53)
Instrukcija skaityt reikia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  (cia jau etatinis anekdotas).

nu neturiu instrukcijos lietuvių kalba doh.gif , o angliškai skaitydama užmiegu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 01, 13:58)
nu neturiu instrukcijos lietuvių kalba doh.gif , o angliškai skaitydama užmiegu blink.gif

koks pas tave fotikas?
Atsakyti