Merginos,aciu uz pastabas
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 01, 13:29)
as tai jau sedziu ir tyliu nes jau igrisau turbut su tuo WB nors pasakyt knietejo
Sakyk, tik kaip jau rasiau tokios spalvos ten buvo. Ant drabuziu l abai man gerai matosi, kad spalvos tokios, kokios buvo (o ir fotografuodama spec. ziurejau, kokios spalvos realybeje). Idomumo delei kita karta pasidyrysiu Custom WB, nors nelabai tikiu, kad kazkaip kitaip atrodys.
QUOTE(lorelei215 @ 2007 10 01, 13:11)
Gal galima tą žydrumą kaip nors nugesinti?
taigi, kad bliuzonėlis akinančiai baltas , jis ne žydras ( pats krūčiausias- su kaukolytėm . Vaiko pasididžiavimas )
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 01, 13:20)
Elina,pirmoje man asmeniskai spalvos ne patinka. Bet cia skonio reikalas. Antroje ir vel centras As gal buciau siek tiek kitaip kadravus. Judesiui parodyti gal visai nieko butu istrizaine, o berniukas profiliu.
Del morkavos spalvos laukiau pastabos is wyshnios:). Taisyta RAW faile.
Užuolaida, dėkui, kad pastebėjai. Žinai kaip sunku vaiką nufotkint , 30 kadrų padariau, vos nepravirkdžiau vaiko: nusibodo jam mėtyti lapus. Numeta ir bėga kitur
Aš taisiau tavo berniuką, turbūt nevykusiai: per šviesu, ir be reikalo blurą dėjau, bet paskui jau tingėjau nuimti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 01, 12:34)
Sakyk, tik kaip jau rasiau tokios spalvos ten buvo. Ant drabuziu l abai man gerai matosi, kad spalvos tokios, kokios buvo (o ir fotografuodama spec. ziurejau, kokios spalvos realybeje). Idomumo delei kita karta pasidyrysiu Custom WB, nors nelabai tikiu, kad kazkaip kitaip atrodys.
paziurejau dabar dar karta dienos sviesoj, per normalu monitoriu - gerai, kad nieko ir nesakiau, juk antram plane balta spalva beveik balta, buciau neteisi kritikuodama
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 01, 13:40)
paziurejau dabar dar karta dienos sviesoj, per normalu monitoriu - gerai, kad nieko ir nesakiau, juk antram plane balta spalva beveik balta, buciau neteisi kritikuodama
nu kodel man nerodo???
cia as apie portreta moters. nuotraukos su tavo suneliu nemaciau iki kol elina neparode
Elina, dzekavoju Nu, mano galvai senai, per sviesu, nes tokios sviesos ten net nebuvo, kad taip sviesiai apsviestas veidukas butu Ir zandai buvo labai randoni (alergiskas ir ryskiai raudonai buvo isbertas nuo sokolado).
Zinau, ka reiskia vaikus fotografuoti, kurie nepozuoja. Vyras mane jau bara, nes savo vaiki arba verkianti ir pikta, arba valganti pleskinu. Kitaip ne pro kur.
Va eisiu kaimynes dukrytei sesija daryti. 4,5 metuku, o taip megsta pozuoti. Kiti kaimynai pire 5 savaites leliuko susilauke. Gal prasysiuos, kad ir ji leistu pafotografuoti
Papildyta:
Zinok nezinau. O tie popieriniai ranksluosciai fone lyg ir tokos spalvos, kokios turi buti
Zinau, ka reiskia vaikus fotografuoti, kurie nepozuoja. Vyras mane jau bara, nes savo vaiki arba verkianti ir pikta, arba valganti pleskinu. Kitaip ne pro kur.
Va eisiu kaimynes dukrytei sesija daryti. 4,5 metuku, o taip megsta pozuoti. Kiti kaimynai pire 5 savaites leliuko susilauke. Gal prasysiuos, kad ir ji leistu pafotografuoti
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 01, 13:42)
cia as apie portreta moters. nuotraukos su tavo suneliu nemaciau iki kol elina neparode
Zinok nezinau. O tie popieriniai ranksluosciai fone lyg ir tokos spalvos, kokios turi buti
Pirmu dvieju nerodo ir man
aciu uz kritika mano lapui, uzuolaida kaip kirptum ta lapa?turi laiko parodyt?idomu pasidare
elina, man pirmoj visdelto norisi naturaliu spalvu, ir truputi virsaus nukirpciau
antroj nepatinka rankos susilieje, reikia islaikyma trumpesni daryt kad taip nebutu, bet gal cia tokia ideja buvo tada atsiprasau
aciu uz kritika mano lapui, uzuolaida kaip kirptum ta lapa?turi laiko parodyt?idomu pasidare
elina, man pirmoj visdelto norisi naturaliu spalvu, ir truputi virsaus nukirpciau
antroj nepatinka rankos susilieje, reikia islaikyma trumpesni daryt kad taip nebutu, bet gal cia tokia ideja buvo tada atsiprasau
QUOTE(latoya @ 2007 10 01, 13:49)
Norėjau pažaisti su PS, per daug spalvota nuotrauka buvo. O su lapais, tai ne jokia neidėja , nemoku aš išlaikymo nustatyt
QUOTE(Elina @ 2007 10 01, 13:51)
Norėjau pažaisti su PS, per daug spalvota nuotrauka buvo. O su lapais, tai ne jokia neidėja , nemoku aš išlaikymo nustatyt
Instrukcija skaityt reikia (cia jau etatinis anekdotas).
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 01, 13:53)
Instrukcija skaityt reikia (cia jau etatinis anekdotas).
nu neturiu instrukcijos lietuvių kalba , o angliškai skaitydama užmiegu
QUOTE(Elina @ 2007 10 01, 13:58)
nu neturiu instrukcijos lietuvių kalba , o angliškai skaitydama užmiegu
koks pas tave fotikas?