Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Stebukle @ 2007 10 03, 19:00)
valanda, tik nesupyk. bet pirma karta matau cia tave geros nuotaikos bigsmile.gif  bigsmile.gif

o as kazkaip to niekad nepastebejau... na kad valanda blogos nuotaikos unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 03, 20:00)
valanda, tik nesupyk. bet pirma karta matau cia tave geros nuotaikos bigsmile.gif  bigsmile.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Ot tai tau... As aisku nepykstu ir net nemanau supykti, bet esu didziai nustebus. Net nepamenu, kad kada buciau cia atsirioglinus blogos nuotaikos...Stebukle- Tu tikras stebuklas 4u.gif .Atverei akis. Reik permastyt savo bendravimo buda doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 03, 19:00)

Nepastebejau as to... unsure.gif
Gal, Stebukle, pati kokia intonacija perskaitai, taip ir atrodo lotuliukas.gif Na man taip nutinka kartais irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 03, 20:28)
o as kazkaip to niekad nepastebejau... na kad valanda blogos nuotaikos unsure.gif  smile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 10 03, 20:33)
Nepastebejau as to... unsure.gif

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Suteiket vilties.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

p.s. gerai, prikalbejot. Te nuotrauka-isbarkit geriau ja.

vadinasi "pavojingi rysiai" hihihi.gif

user posted image

man nepatinka margiai netolygus fonas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 03 spalio 2007 - 19:38
Tiesa, Stebukle, maciau Elinai patarei kaip tamsiame kambaryje be blykses fotografuoti...Na man, asmeniskai, ISO 400 duoda absoliutu sh..... biggrin.gif Aisku atsizvelgti reikia ir i diafragma, bet netgi prie atidarytos, man 400 per mazai kazkaip. As prietemoj kambary maziausiai ISO 800 naudoju, o 400 naudoju lauke apsiniaukusia diena. Gal blogai darau? g.gif

Cia viena nuotrauka kambaryje ISO 1600 doh.gif biggrin.gif Gruda net nuiminejau, bet visteik matos...Taciau su ISO 400 cia isvis niekas nebutu iseje, nebent prasyti vaiku net nekvepuoti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 03, 19:40)
Na man, asmeniskai, ISO 400 duoda absoliutu sh..... biggrin.gif  Aisku atsizvelgti reikia ir i diafragma, bet netgi prie atidarytos, man 400 per mazai kazkaip. As prietemoj kambary maziausiai ISO 800 naudoju, o 400 naudoju lauke apsiniaukusia diena. Gal blogai darau? g.gif

negaliu nesutikt drinks_cheers.gif

valanda, o man fonas visai netrukdo schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 03, 19:47)
negaliu nesutikt drinks_cheers.gif

Niu va pasirodo, gal ir gerai darau biggrin.gif
Dar prie to pacio...Stebukle patare gana ilga islaikyma 1/60s, na suprantu kad tai gali suveikti su didesniu vaiku su kuriuo galima susitarti, bet man pvz. netgi 1/100 yra per ilgas su maniskiais biggrin.gif Kaip minimum darau 1/200s, o dar geriau 1/400, kad nebutu sujudejusio nuotraukos. Todel be auksto ISO man niekaip schmoll.gif

Valanda, man patinka ir fonas netrukdo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 03, 19:45)
swoon.gif  M programa? Ta prasme nuotraukos dydis? unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
iš kur pas tave tiek užsispyrimo? thumbup.gif jau seniai būčiau spjovus į viską.

QUOTE(californiagirl @ 2007 10 03, 20:40)
Cia viena nuotrauka kambaryje ISO 1600 doh.gif  biggrin.gif  Gruda net nuiminejau, bet visteik matos...Taciau su ISO 400 cia isvis niekas nebutu iseje, nebent prasyti vaiku net nekvepuoti biggrin.gif

įdomiai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Nu Elina thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Su tuo M dydžiu tai geras biggrin.gif

QUOTE(Vilika @ 2007 10 03, 20:14)
Nepyk, bet feeeee biggrin.gif net garsu taip pasakiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 03 spalio 2007 - 19:59
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 03, 20:40)
Cia viena nuotrauka kambaryje ISO 1600 doh.gif  biggrin.gif  Gruda net nuiminejau, bet visteik matos...Taciau su ISO 400 cia isvis niekas nebutu iseje, nebent prasyti vaiku net nekvepuoti biggrin.gif

blink.gif rimtai? Tiek keli ISO?
O tai kodėl man fotkinant ryte rūką, su ISO 200 gavosi toks didelis triukšmas?

user posted image
ISO 200, F-10, išl 1/200 sek.

Ir kažin, kaip gautusi su dar didesniu ISO?
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 10 03, 20:59)
blink.gif rimtai? Tiek keli ISO?
O tai kodėl man fotkinant ryte rūką, su ISO 200 gavosi toks didelis triukšmas?
man savotiškai gražus šitas triukšmas smile.gif

Beje, šaunuoliai, skaitau stebiu, žymiuosi, seivinuosi, bet pati nieko nebesugebu schmoll.gif Tai nieko ir nerodau smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Elina, tu nereali, seniai tiek juokiausi lotuliukas.gif galiu palinkėti tik kantrybės, kurios tau matau netrūksta thumbup.gif valio!

Valanda thumbup.gif fonas visai netrukdo..

Californios nuotraukas tiesiog apstojau komentuoti tongue.gif nu neturiu ką daugiau pasakyti apie tokį grožį ir nebenoriu kartotis..

Irgi paskaičiau kaip tu vaikus fotografuodama kokią exp statai, tai gi supratau kodėl man visos nuotraukos paplaukusios doh.gif o aš gi durnė bandau ant 1/100 besimalantį vaiką nufotografuot. Bet su aukštu iso triukšmai labai nervina unsure.gif bet anyway pastebėjau, kad su 50mm žymiai geriau nei su kit'u thumbup.gif
Atsakyti