Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2007 10 03, 19:34)
Elina - issijunk blica! wink.gif

negalėjau, jau tamsu namie verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 03, 20:36)
negalėjau, jau tamsu namie verysad.gif

Nueikit kur svieisiausia, sujunk visas sviesas, nustatyk iso 400, atidaryk diafragma ant minimumo ir nufotografuok.
Pvz. nustatyk iso 400, fotografuok ant "M" programos. (pas tave kitinis, ane g.gif )Nusistatyk F3,5 islaikyma 60 ir nufotkink. Laukiam nuotraukos. Man tavo pirma nuotrauka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 03, 19:43)
Nueikit kur svieisiausia, sujunk visas sviesas, nustatyk iso 400, atidaryk diafragma ant minimumo ir nufotografuok.
Pvz. nustatyk iso 400, fotografuok ant "M" programos. (pas tave kitinis, ane g.gif  )Nusistatyk F3,5 islaikyma 60 ir nufotkink. Laukiam nuotraukos. Man tavo pirma nuotrauka wub.gif

swoon.gif M programa? Ta prasme nuotraukos dydis? unsure.gif
Pas mane F mažiausias 5. O kaip...diafragmą atidaryti blush2.gif blush2.gif unsure.gif
Einu vaiką kamuot. Abu jau kažkur pasislėpė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 03 spalio 2007 - 18:48
QUOTE(Elina @ 2007 10 03, 20:45)
swoon.gif  M programa? Ta prasme nuotraukos dydis? unsure.gif

aha. pas tave yra ant apskritimo raideles M, Tv, Av. tai nusistatyk M.
Savaitgali busiu Tauragej, atvaziuok lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 10 03, 20:45)
Pas mane F mažiausias 5. O kaip...diafragmą atidaryti blush2.gif  blush2.gif  unsure.gif

blink.gif parasyk, kokie skaiciukai parasyti ant tavo objektyvo?
Atsakyti
Oi, prikankinau vaiką ant AV doh.gif
skaičiukai 18 24 35 55
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 03, 19:45)
Pas mane F mažiausias 5. O kaip...diafragmą atidaryti blush2.gif  blush2.gif  unsure.gif
Oi, Elina.... Nuotaika pakelei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .

"M" tikrai ne ismiera. Na, as vis delto instrukcija paskaityciau. Beje, pazanga fotkese tikrai akivaizdi. Sveikinu;)
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2007 10 03, 11:41)

Mintibute, nsistenk visko ką matai patalpinti į kadrą, nes tada neaišku į ką žiūrėti, ką norėjai parodyti. Badžiau tavo nuotrauką apkarpyti, pagyvinti spalvas. Tikiuosi npyksi mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 03, 20:53)
Oi, prikankinau vaiką ant AV doh.gif
skaičiukai 18 24 35  55

tai va, nustati kad butu 18, tada eini prie vaiko, bet nepriartini, nes tada diafragma uzsiveria labiau. ant 18, pas tave F turi but 3,5. 4u.gif
Rodyk bigsmile.gif
Atsakyti
Labai tingiu nuotraukas komentuot. Ar atleisit? Paminesiu tik sveciu prieminetoja ir CG bernioka ant lango. Man tos labai labai.

Seku Jusu pokalbius ir atlikineju namu darbus. Savimi nesu patenkinta. Uztat patenkinta tuo, kas vyksta cia. Skyrelio pasivyt nebeimanoma. Malaciai visi cia susirinke:)))
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 10 03, 20:58)
Labai tingiu nuotraukas komentuot. Ar atleisit?  Paminesiu tik sveciu prieminetoja ir CG bernioka ant lango. Man tos labai labai.

Seku Jusu pokalbius ir atlikineju namu darbus. Savimi nesu patenkinta. Uztat patenkinta tuo, kas vyksta cia. Skyrelio pasivyt nebeimanoma. Malaciai visi cia susirinke:)))

valanda, tik nesupyk. bet pirma karta matau cia tave geros nuotaikos bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 03, 19:55)

nerodysiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2007 10 03, 11:12)
Labas rytas 4u.gif
user posted image

O šitoj nuotraukoje reikia nukirpti apatinę dalį, nes ten tik nsufokusuotos gėlės ir asfalto kraštas. Jei nepavyko nufotografuoti be pašalinių detalių, tą galima taisyti kompiuterio pagalba. O kartais tenka pripažinti, kad kadras tiesiog nevykęs, ir nelabai padės jokie taisymai. Reikia išmokti negailstingai atrinkti kadrus, nes vien gražus vaizdas už objektyvo nereiškia, kad nuotrauka visada irgi tokia pavyks. Čia mano bandymas kažką iš tos nuotraukos, bet nelabai kas gavosi blush2.gif Tik tvarkingesnė ax.gif
[user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 03 spalio 2007 - 19:15