Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2007 10 03, 15:13)
Bjauriausia, kad internete radau LT instrukciją, bet nesugebu jos parsisiųsti
http://www.vovacka.n...nstrukcija.html

Elina, jei tau reikia EOS 350D lietuvishkos instrukcijos, tai parashyk emeila ir ja tau atsiusiu .. bet lyg ir pamenu, kad 400D ieshkai. Kiek zhinau shiam modeliui lyg ir nera LT instrukcijos. Pas mane pachia 400D ir kuo puikiausiai ishsiverchiau su 350D smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 10 03, 12:42)
Californiagirl, abi nuotraukos man patiko wub.gif Žinai, aš pasižiūriu - pas tave WB dažniausiai ant auto. Bet spalvos puikios. Gal lauke saulė šviečia? Nes kai aš namie vaikus fotkinu su auto nesaulėtą dieną, tai nuotraukos mažumėlę pamėlę.

Aciu 4u.gif WB ant fotiko nustatytas auto, bet as RAW fotografuoju, tai kambarines nuotraukas VISADA tenka pataisyti. Taigi galimas sakyti wb nera auto(tik fotiko nustatymas) biggrin.gif

QUOTE(raige @ 2007 10 03, 13:33)
C_girl, zinai ko man noretusi? jei berniukas sedi ant palanges, man noretusi lango kazkiek. Kokio atspindzhio ar dar ko. Dabar ten kazkokia skyle be informacijos. O gal jis ten ne ant palanges visai? lotuliukas.gif Komentuoju senokai macius foto, grishiu, paziuresiu dar karta. Gal nusishnekejau.

Ant palanges, ant palanges mirksiukas.gif Bandziau gaudyti as jo seseli, bet nesimate blink.gif Isvada- pribrendo laikas langus valyti lotuliukas.gif

Dekui visoms uz komentarus 4u.gif

Jauna mamyte, nelabai man pirmoji... g.gif Ne del nuogumo, bet siaip kazkas joje ne taip. Visu pirma spalva, nuotrauka plokstoka, pati ideja butu OK jei vaikutis alkanas butu, dabar tik atrodo ta papuka minko ir viskas biggrin.gif Kompozicija nepatinka, vaikas ryskiai smunka zemyn...Ir dar ryskumo truksta, bet cia gal del mazinimo g.gif

Labai patiko Andriusos mergaites nuotrauka. Labai grazus j/b variantas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 03 spalio 2007 - 16:47
dekoju uz pastabas 4u.gif
Elina, tikrai bus lengviau su LT instrukcija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratelle @ 2007 10 03, 17:23)
Elina, jei tau reikia EOS 350D lietuvishkos instrukcijos, tai parashyk emeila ir ja tau atsiusiu .. bet lyg ir pamenu, kad 400D ieshkai. Kiek zhinau shiam modeliui lyg ir nera LT instrukcijos. Pas mane pachia 400D ir kuo puikiausiai ishsiverchiau su 350D smile.gif

Parašiau ir nusiunčiau tau emeilą, labai ačiū, panos. Bo kankinu fotiką visą dieną doh.gif
Atsakyti
visos sios namu darbu temos nuotraukos tinka prekybai atvirutemis... labai jau saldzios, siltos ir grazios, galec teigt kad dauguma matot tik graziaja rudens puse biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 10 03, 18:54)
visos sios namu darbu temos nuotraukos tinka prekybai atvirutemis... labai jau saldzios, siltos ir grazios, galec teigt kad dauguma matot tik graziaja rudens puse  biggrin.gif

o tu parodyk baisiaja mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau radau kaip F nusistatyti blink.gif karsta.gif . Kaip suprantu portretui reikia kuo aukštesnės, apie 15? bigsmile.gif O kam reikia žemos F? ( koks pazoras, pasirodo tik ratuką sukioti reikia stupid.gif)

Aš turiu ir bjauriąją rudens pusę: butelį lapuose unsure.gif . Tik turbūt ištryniau, nes kokybė nepatiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 03 spalio 2007 - 17:05
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 03, 18:00)
o tu parodyk baisiaja mirksiukas.gif

na buvau ce vistos kojas baloj imetus biggrin.gif
sejp man ruduo tinka ir patinka tongue.gif

cia is serijos "nekenciu voru"

user posted image
Cia tesinys namu darbu "naktis" mano foto pavadinimas buvo nekenciu voru-sioje foto jie matosi, tik ji pati nekokybiska. na nemegstu as ju, o vaiksciotama po neringos pamari naktimis keikiaus, kad fotiko niekur pasidet nufotografuot negaliu, prie ko beprieidavau,, pasvietus fokuso lempute pamatydavau vorus..

user posted image

cia apie paukscius. pirmoje nuotraukoje kokybes ir kompozicijos nerasta, bet labai keliais kadrais nrejosi iamzinti si reiskini, kai visi pauksciai ziuri i ta pacia puse smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 03 spalio 2007 - 17:32
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 03, 00:03)
Grozis bigsmile.gif  Ir nuotrauka ir modelis wub.gif  Ir jau mano "grybukes" supratimu, netgi meniska biggrin.gif  Wyshniuk, sauniai thumbup.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 10 03, 07:34)
kažkaip jau senokai besirodei su nuotraukom  g.gif bet jau kad įdėjai, tai įdėjai  thumbup.gif . labai patiko ir vyšniukas, ir kokybė  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 03, 07:43)
O Vyshniukas tiesiog nokautavo bigsmile.gif  user posted image lb ryshki, grazhi, shvari nuotrauka thumbup.gif

QUOTE(latoya @ 2007 10 03, 10:23)
wysniukas nuostabus, pati nuotrauka tokia svari thumbup.gif nu man labai labai thumbup.gif

acius merginos 4u.gif galvojau ar uzklius margas fonas, bet panasu, kad neuzkliuvo bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2007 10 03, 12:42)
Na, žinokit, mane neviltis apima, kai pamatau tokias nuotraukas, kaip Wyshnios unsure.gif Man atrodo, kad aš neišspausiu taip iš savęs  g.gif  Kokybė tiesiog pavydėtina. Modeliuko grožio net nekomentuosim wub.gif 
Įtariu, kad tai visų pirma yra Raw formatas, antra - geras fotiko įvaldymas ir turbūt neblogas objektyvas g.gif

nenusimink 4u.gif man retai kada geras kadras irgi iseina smile.gif pvz.: si is 38 isrinkta buvo doh.gif fotografuoju as visada raw, dar, kai fotografuoju Gusciu visada statau, kad iskart 3 viena paskui kita kadra darytu - taip bent vienas sufokusuotas kur reikia buna, visada naudoju taskini fokusavima, ir lenkiu galva pries 85mm 1.8 canono fiksuota objektyva wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Narajana @ 2007 10 03, 13:05)
Tai jau matyt smile.gif

O šiaip pas mus šiemet įstojo į fotogįrafiją Julija Buinovskaja. Ji žurnalo "Tavo vaikas" fotografė. na man tikrai jos nuotraukos labai patinka. Prie nieko neprikibsi, va tai matymą žmogus turi. Tik aš vis pergyvenu, ką ji pas mus veiks g.gif
ką galėtumėm jai duoti, ko ji dar nežino smile.gif na nebent bakalauro diplomą smile.gif
Ir dabar žurnaliuką tą vartau, gera fotografė ta mūsų Julija smile.gif

pastebejau jos nuotraukas zurnale smile.gif

QUOTE(Elina @ 2007 10 03, 17:03)
Pagaliau radau kaip F nusistatyti blink.gif  karsta.gif . Kaip suprantu portretui reikia kuo aukštesnės, apie 15? bigsmile.gif  O kam reikia žemos F? ( koks pazoras, pasirodo tik ratuką sukioti reikia stupid.gif)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nepyk 4u.gif nu malacius thumbup.gif
portretams as kuo labiau atidarau diafragma, o tai reiskia kuo mazesnis F skaicius wink.gif didesnis peizazams labiau tinka, kad visas rysku butu wink.gif
Papildyta:
ir dar doh.gif
Vilika, grazus portretukas smile.gif
aciu sillwio uz testa biggrin.gif pasake neblogai, bet ir nieko gero biggrin.gif
C-girl, svajoklis patinka. Gal ir butu idomiau, jei atspindys matytusi, bet pati taip bandziau - kazkaip matyt sustriau fotografuot reikia, nes nelabai kas gavosi. sakai langai nevalyti trukdo? g.gif technine puse be priekaistu. o va antroj man nelabai tas desnys sonas, o ir siaip kazkaip gal rakursas ne tas g.gif ;
Andriuska - super thumbup.gif
Laava - niu ir nebaisu buvo wink.gif na pirmiausia tai trauk pagrindini obejekta is centro, bandyk perziureti dar karta nuotraukas po to, kai sukeli i kompa ir paklausk saves ar matai ten ka nors idomaus, ar gavosi parodyti tai, ka norejai wink.gif
Jauna mamyte - antroji smagi wink.gif del pirmosios neturiu ko pridurti prie anksciau isakytu pastabu smile.gif
Papildyta:
astaxa, paskutines zuvedros patiko labiausiai... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 03 spalio 2007 - 18:11
Dariau su aukštu F. Tik vėliau perskaičiau wysnia unsure.gif . Nu bet ar matosi, kad kažką jau biškį paskaičiau unsure.gif

user posted image

user posted image

Bet tai nejaugi nuolat į meniu teks landžioti, kad sutvarkyt nustatymus verysad.gif blink.gif .

Dar viena. Čia tik šiaip, trumpam blush2.gif . Man atrodo, kad kokybiškenės foto, o jums unsure.gif ?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 03 spalio 2007 - 18:29
QUOTE(dejavu @ 2007 10 03, 15:29)
Pupeliuk, tu, kiek pamenu, foto knygą užsisakinėjai. Ar jau gavai ir kokia kokybė? Ar iš lulu.com kas nors nuotraukas spausdinosi? Nes aš susimaketavau knygutę, o peržiūros programa tokią prastą kokybę rodo Va ir nebežinau dabar ar čia  tik peržiūros programa tokia, ar taip ir bus atspausdinus...

Taip, gavau, kokybė labai nuvylė verysad.gif matosi kad spausdinta printeriu, net dryžiai spausdinimo matosi, ant margos šviesios nuotraukos ok, bet tamsios nuotraukos visos gavosi prastai. už tokius pinigus tikrai neverta, įrišimas, apipavidalinimas, viršelis puikus, bet spausdinimo kokybė tai tikrai prasta..

Wyshnia - nuotrauka nuostabi wub.gif
Atsakyti
Elina - issijunk blica! wink.gif
Atsakyti