sveiki
pirmiausia tai Elina, susiimk ir paskaityk instrukcija! o nuotrauka su akmenukais man patiko, dar dukreles portretas, kur su tom baltom uogom
Drumbacele, man labai patiko antrasis portretukas, o va pirmoji ne. Gal todel, kad akyciu nesimato
Laava, sveika prisijungus ir laukiam nuotrauku
C-girl, portretukas patiko. Seseliuotas, bet npasakyciau, kad per daug kontrastingas. jegele
Uzuolaida, lauksim nuotrauku is rytojaus
zulika, man kazkaip vistiek plokstoka.
Latoya, patinka berniuko foto. ta zmogysta netrukdo., tik as kirpciau apacios ir kaires biski
Pupeliuk, dangus patinka, ir nostalgija .... O dar ir portretuka pamaciau - grazuolis modeliukas ir sauni nuotrauka
Stebukle, as visada tik taski fokusavima naudoju.
is abieju Nendrijos nuotrauku man teisingesne pirmoji, bet ziuriu per neteisinga monitoriu, tai galiu klysti
Bitele, man antroj vos vos daugiau erdves virs tilto norisi, bet visumoj si nuotrauka man paciausia is triju.
Juratelle, laba. man pirmoji idomi.
na atrodo nieko nepraleidau
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 02, 23:31)
Laava, sveika prisijungus ir laukiam nuotrauku
hm, man geda deti foto, kurias galiu padaryt su savo Canon Powershot'u toli grazu iki jusu, tad drasos menkai turiu.....
ir nesijauciu kol kas pilnateisiu daug patyrusiu nariu, galinciu komentuoti...
Tuo paciu idedu ir savo nuotrauka
... sveiki atvyke...
Papildyta:
geda turetu buti, kad geda Junkis drasiau, komentuok, nepyk del musu gal kita kart ir per grieztu komentaru ir greit nariu pasijausi
... sveiki atvyke...
Papildyta:
QUOTE(Laava @ 2007 10 02, 22:33)
hm, man geda deti foto, kurias galiu padaryt su savo Canon Powershot'u toli grazu iki jusu, tad drasos menkai turiu.....
geda turetu buti, kad geda Junkis drasiau, komentuok, nepyk del musu gal kita kart ir per grieztu komentaru ir greit nariu pasijausi
QUOTE(Laava @ 2007 10 02, 21:33)
Laava .. juk ne fotike manau esme .. jei moki pateikti minti, tai perteiksi ir su paprastu aparatu .. man irgi nedrasu det savo foto .. kol kas visokie bandymai .. bet juk nuo to viskas prasideda manau
kaip faina, kad kazhkam idomia foto parodzhiau kazhkodel man ji labai labai antra tai tiesiog bandymas pagaut judesi .. trechia shiaip wb (tikriausiai jos net nereikejo det)
QUOTE(juratelle @ 2007 10 02, 22:38)
Laava .. juk ne fotike manau esme .. jei moki pateikti minti, tai perteiksi ir su paprastu aparatu .. man irgi nedrasu det savo foto .. kol kas visokie bandymai .. bet juk nuo to viskas prasideda manau
kaip faina, kad kazhkam idomia foto parodzhiau kazhkodel man ji labai labai antra tai tiesiog bandymas pagaut judesi .. trechia shiaip wb (tikriausiai jos net nereikejo det)
manau visai pasisekes
QUOTE(Degutė @ 2007 10 02, 20:01)
Californiagirl portretukai kaip visada nuostabūs Norėčiau ir aš mažių savo taip išmokti fotkinti. Nes jis dar visai mielai pozuoja, matyt dar neįkyrėjau
Aciu Pasiseks ir su tavo maziuku, tuo labaiu kol dar pozuoja
QUOTE(latoya @ 2007 10 02, 20:31)
Vilika, labai graziai Neturiu kritikos siai foto
QUOTE(Vilika @ 2007 10 02, 22:00)
O va cia mergyte per daug i kaire isstumta
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 02, 22:36)
Grozis Ir nuotrauka ir modelis Ir jau mano "grybukes" supratimu, netgi meniska Wyshniuk, sauniai
Juratele, visai nieko Pirma super, sakyciau Antra-visai sekmingas "paningas" Trecia- irgi idomi butu, bet truksta kontrasto ir noretuis kiek sviesesnes
Laaava, patikek tikrai ne fotike esme Ne tu viena cia su "muiline" fotografuoji. Turbut jau nusibodes ir nuvalkiotas pasakymas "Fotografuoja ne fotoaparatas, bet fotografas" Junkis ir drasiau
Bite maja, kodel kazkas ne tai? Man si labiausiai patinka
Uzuolaida, matyt ne tokia intonacija perskaiciau
Sillwio , visai patiko tavo uzrodytas testukas Visai neblogai sekesi, net nustebau
O cia, kad neatrodytu, kad tik viena vaika turiu... Mano vyresnelis svajoklis
Focal length: 50.0mm (35mm equivalent: 449mm)
Exposure time: 0.0012 s (1/800)
Aperture: f/2.0
ISO equiv.: 200
Whitebalance: Auto
Exposure: aperture priority (semi-auto)
Focal length: 50.0mm (35mm equivalent: 449mm)
Exposure time: 0.0003 s (1/4000)
Aperture: f/2.0
ISO equiv.: 800
Whitebalance: Auto
Exposure: aperture priority (semi-auto)
QUOTE(sillwio @ 2007 10 02, 21:36)
geras
išvada - žinau, kad nieko nežinau
QUOTE(Vilika @ 2007 10 02, 20:53)
ten dar reikia albumą susikurti.......o kadangi man labai sunku su anglų kalba, tai irgi nežinau, ar iš karto pavyks dabar pasijaučiau visiška tundra Bet pasistengsiu taisytis
dėk į http://www.imageshack.us/
nereiks registruotis
QUOTE(Vilika @ 2007 10 02, 23:00)
Na va pagaliau gavosi Tik nuotraukos orginalas man daug gražiau atrodo, kažkaip panašu, kad kokybė suprastėjo
Džiaugiausi, kad gavosi, o ryte nebemačiau nuotraukos, tad įkėliau iš naujo.
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 02, 21:13)
oho o koki pries tai esi turejus, atleisk, minimalius nustatymus turi zinot 100proc o ka jau kalbet turint toki fotika.. hmmm , atrodo ne LT pirkai fotika..nes Lt duotu kompakta su LT instrukcija
pas mane rusiška instrukcija yra...
o kaip padėti per nuotolį... ten reikia eiti į meniu ir uždėti L su kvadratu, kas reiškia, kad pikseliai max...
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 03, 02:30)
californiagirl , nereali nuotrauka. Kaip šiltai tos kojinytės išplaukusios , galėtų būt tos naminės, vilnonės
QUOTE(Vilika @ 2007 10 03, 08:24)
nuostabu