Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

sveiki 4u.gif

pirmiausia tai Elina, susiimk ir paskaityk instrukcija! wink.gif o nuotrauka su akmenukais man patiko, dar dukreles portretas, kur su tom baltom uogom wink.gif
Drumbacele, man labai patiko antrasis portretukas, o va pirmoji ne. Gal todel, kad akyciu nesimato g.gif
Laava, sveika prisijungus ir laukiam nuotrauku
C-girl, portretukas patiko. Seseliuotas, bet npasakyciau, kad per daug kontrastingas. jegele thumbup.gif
Uzuolaida, lauksim nuotrauku is rytojaus wink.gif
zulika, man kazkaip vistiek plokstoka.
Latoya, patinka berniuko foto. ta zmogysta netrukdo., tik as kirpciau apacios ir kaires biski smile.gif
Pupeliuk, dangus patinka, ir nostalgija .... O dar ir portretuka pamaciau - grazuolis modeliukas ir sauni nuotrauka smile.gif
Stebukle, as visada tik taski fokusavima naudoju.
is abieju Nendrijos nuotrauku man teisingesne pirmoji, bet ziuriu per neteisinga monitoriu, tai galiu klysti smile.gif
Bitele, man antroj vos vos daugiau erdves virs tilto norisi, bet visumoj si nuotrauka man paciausia is triju.
Juratelle, laba. man pirmoji idomi.

na atrodo nieko nepraleidau g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 02, 23:31)
Laava, sveika prisijungus ir laukiam nuotrauku

hm, man geda deti foto, kurias galiu padaryt su savo Canon Powershot'u blush2.gif toli grazu iki jusu, tad drasos menkai turiu.....
ir nesijauciu kol kas pilnateisiu daug patyrusiu nariu, galinciu komentuoti...
Atsakyti
Tuo paciu idedu ir savo nuotrauka smile.gif

... sveiki atvyke...
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Laava @ 2007 10 02, 22:33)
hm, man geda deti foto, kurias galiu padaryt su savo Canon Powershot'u  blush2.gif  toli grazu iki jusu, tad drasos menkai turiu.....

geda turetu buti, kad geda 4u.gif Junkis drasiau, komentuok, nepyk del musu gal kita kart ir per grieztu komentaru ir greit nariu pasijausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laava @ 2007 10 02, 21:33)
hm, man geda deti foto, kurias galiu padaryt su savo Canon Powershot'u  blush2.gif  toli grazu iki jusu, tad drasos menkai turiu.....

Laava .. juk ne fotike manau esme .. jei moki pateikti minti, tai perteiksi ir su paprastu aparatu .. man irgi nedrasu det savo foto .. kol kas visokie bandymai .. bet juk nuo to viskas prasideda manau smile.gif
kaip faina, kad kazhkam idomia foto parodzhiau smile.gif kazhkodel man ji labai labai smile.gif antra tai tiesiog bandymas pagaut judesi .. trechia shiaip wb (tikriausiai jos net nereikejo det)
Atsakyti
QUOTE(juratelle @ 2007 10 02, 22:38)
Laava .. juk ne fotike manau esme .. jei moki pateikti minti, tai perteiksi ir su paprastu aparatu .. man irgi nedrasu det savo foto .. kol kas visokie bandymai .. bet juk nuo to viskas prasideda manau smile.gif
kaip faina, kad kazhkam idomia foto parodzhiau smile.gif kazhkodel man ji labai labai smile.gif antra tai tiesiog bandymas pagaut judesi .. trechia shiaip wb (tikriausiai jos net nereikejo det)

manau visai pasisekes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 10 02, 20:01)
Californiagirl portretukai kaip visada nuostabūs  thumbup.gif Norėčiau ir aš mažių savo taip išmokti fotkinti. Nes jis dar visai mielai pozuoja, matyt dar neįkyrėjau  ax.gif

Aciu wub.gif Pasiseks ir su tavo maziuku, tuo labaiu kol dar pozuoja mirksiukas.gif

QUOTE(latoya @ 2007 10 02, 20:31)

Vilika, labai graziai wub.gif Neturiu kritikos siai foto thumbup.gif

QUOTE(Vilika @ 2007 10 02, 22:00)

O va cia mergyte per daug i kaire isstumta mirksiukas.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 10 02, 22:36)
Tuo paciu idedu ir savo nuotrauka smile.gif

... sveiki atvyke...
user posted image
Papildyta:

Grozis bigsmile.gif Ir nuotrauka ir modelis wub.gif Ir jau mano "grybukes" supratimu, netgi meniska biggrin.gif Wyshniuk, sauniai thumbup.gif

Juratele, visai nieko thumbup.gif Pirma super, sakyciau bigsmile.gif Antra-visai sekmingas "paningas" thumbup.gif Trecia- irgi idomi butu, bet truksta kontrasto ir noretuis kiek sviesesnes ax.gif

Laaava, patikek tikrai ne fotike esme mirksiukas.gif Ne tu viena cia su "muiline" fotografuoji. Turbut jau nusibodes ir nuvalkiotas pasakymas "Fotografuoja ne fotoaparatas, bet fotografas" mirksiukas.gif Junkis ir drasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Bite maja, kodel kazkas ne tai? Man si labiausiai patinka thumbup.gif

Uzuolaida, matyt ne tokia intonacija perskaiciau 4u.gif

Sillwio , visai patiko tavo uzrodytas testukas thumbup.gif Visai neblogai sekesi, net nustebau bigsmile.gif

O cia, kad neatrodytu, kad tik viena vaika turiu... biggrin.gif Mano vyresnelis svajoklis rolleyes.gif
user posted image
Focal length: 50.0mm (35mm equivalent: 449mm)
Exposure time: 0.0012 s (1/800)
Aperture: f/2.0
ISO equiv.: 200
Whitebalance: Auto
Exposure: aperture priority (semi-auto)

user posted image
Focal length: 50.0mm (35mm equivalent: 449mm)
Exposure time: 0.0003 s (1/4000)
Aperture: f/2.0
ISO equiv.: 800
Whitebalance: Auto
Exposure: aperture priority (semi-auto)
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 02, 21:36)
Radau įdomų testuką kas yra menas, o kas ne http://www.modestypa...com/artorcrap/#
Buvo visai smagu smile.gif

geras biggrin.gif
išvada - žinau, kad nieko nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2007 10 02, 20:53)
g.gif ten dar reikia albumą susikurti.......o kadangi man labai sunku su anglų kalba, tai irgi nežinau, ar iš karto pavyks  doh.gif dabar pasijaučiau visiška tundra  blush2.gif Bet pasistengsiu taisytis  mirksiukas.gif

dėk į http://www.imageshack.us/
nereiks registruotis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2007 10 02, 23:00)
user posted image
Na va pagaliau gavosi thumbup.gif Tik nuotraukos orginalas man daug gražiau atrodo, kažkaip panašu, kad kokybė suprastėjo verysad.gif

user posted image
Džiaugiausi, kad gavosi, o ryte nebemačiau nuotraukos, tad įkėliau iš naujo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 03 spalio 2007 - 07:32
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 02, 21:13)
oho  blink.gif  o koki pries tai esi turejus, atleisk, minimalius nustatymus turi zinot 100proc  o ka jau kalbet turint toki fotika.. hmmm , atrodo ne LT pirkai fotika..nes Lt duotu kompakta su LT instrukcija  g.gif

pas mane rusiška instrukcija yra...
o kaip padėti per nuotolį... ten reikia eiti į meniu ir uždėti L su kvadratu, kas reiškia, kad pikseliai max...
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 03, 02:30)

californiagirl bigsmile.gif , nereali nuotrauka. Kaip šiltai tos kojinytės išplaukusios bigsmile.gif , galėtų būt tos naminės, vilnonės smile.gif

QUOTE(Vilika @ 2007 10 03, 08:24)

wub.gif nuostabu
Atsakyti