*Nendria*, mano monitoriuje abi nuotraukytės beveik nesiskiria. Pirmos gal kiek džinsiukai tamsesni. Vos vos. Labai gražus kadras
Elina, man patiko akmenys ir mergaitės nuotrauka paskutinė. Ta žalia. Tokia gera sodri spalva, ryškus portretukas. Pirmuose portretukuose kažkaip keistai krenta į akis plaukai, jų struktūra. Ai, dar įsiminė rankos su smėliu.
Bite maja, vakarinio Vilniaus nuostabūs vaizdeliai. Paskutinė su lapais irgi įdomi.
Dar labai fantastiškai nufotografuotas katinas. Tokiu skvarbiu žvilgsniu Ir aš tokio jau noriu
Pupeliuko balkoninis vaizdas ir Silwio Kazachstano vaizdeliai kažkuo labai panašūs Pamačius Silwio pirmą nuotrauką su bokštu, pagalvojau, kad nesenai ko gero ir Vilniaus peizažas panašus atrodė - statybos, statybos...
O Pupeliuko rytiniam portretuke man nesižiūri abi ryškios spalvos kartu. Nukreipia visą dėmesį nuo vaikučio.
Vilika nuotraukos nerodo
Latoya nuotraukytė man tokia miela Irgi dėl to teletabio rankytėje ir dėl tokio mažo žmogeliuko tokiam dideliam kely. Dar labai atitinka rudeninę nuotaiką voratinklio pagautas lapas Tokią reikėjo į namų darbus dėti
Californiagirl portretukai kaip visada nuostabūs Norėčiau ir aš mažių savo taip išmokti fotkinti. Nes jis dar visai mielai pozuoja, matyt dar neįkyrėjau
Dar patiko Drumbacelės abu portretukai. Ir pirmoje man visai netrukdo, kad nesimato akyčių. Iš vaiko lūpų (veido išraiškos) ir rankyčių matosi susidomėjimas tyrinėjamu objektu.
Gaila, bet nesimato Užuolaida* pirmų dviejų fotkių. O fėja tipiška
Off topic nuostabi musmirė Tikrai vadovėlinė
Nu gal ir tiek Visas romanas gavosi.
QUOTE(Elina @ 2007 10 02, 20:21)
Canon 400D, angliška tik instrukcija
oho o koki pries tai esi turejus, atleisk, minimalius nustatymus turi zinot 100proc o ka jau kalbet turint toki fotika.. hmmm , atrodo ne LT pirkai fotika..nes Lt duotu kompakta su LT instrukcija
atleisk, galvojau kad su mobiliaku darei viena foto kur siandien idejai mamytes padekim, Elinai nusistatyt fotika , juk juo daromos foto nerealios turetu gautis
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 02, 16:13)
As buciau darius taip. Nes akcentas tavo nuotraukoj atsirado i lapus ir tas vaikiukas kaip ir nebereikalingas, blasko demesi. todel biski apkarpiau.. kad akcentas butu vaikas.
aciu..man gal ir nieko, bet as norejau ir lapus ir vaika akcentuoti, db rudens nebeliko, bet turbut visko viename ir negausiu
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 02, 18:30)
labai labai labai grazus portretas
QUOTE(Elina @ 2007 10 02, 18:48)
sita ir man patinka
QUOTE(bite maja @ 2007 10 02, 19:26)
man perdaug suspausta, noretus daugiau apacios, to tamsaus vandens jei jo dar liko, ir daugiau virsaus
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 02, 19:42)
ir dar spalvotas rytinis portretukas su pižama
patinka, gal noretus ir nugaryte kad i fokusa tilptu, bet labai smagiai tos spalvos ziuris
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 10 02, 20:29)
o...man labai patinka aciu..kokiu budu tas spalvas padarei?dabar rudeniska labai
http://i81.photobuck...mamoms/fot1.jpg
Dar vienas bandymas Nelabai vykęs, bet bent jau nuotrauka atsidaro Kritikuokit, kol galit, nes šita nuotrauka mokomajame albume, tad teks ištrinti
Dar vienas bandymas Nelabai vykęs, bet bent jau nuotrauka atsidaro Kritikuokit, kol galit, nes šita nuotrauka mokomajame albume, tad teks ištrinti
man patinka, kelk fotkes i foruma, taip patogiau ziuret
degute aciu ta ir norejau parodyt su ta fotke, bet pati suprantu kad kazkas netaip
o del lapo maniau per prastas i nd, dabar matau kad geriau nieko nerasiu lyja istisai, sirguliuoja mazius vis dar....ai...
Radau įdomų testuką kas yra menas, o kas ne http://www.modestypa...com/artorcrap/#
Buvo visai smagu
Buvo visai smagu
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 02, 21:13)
oho o koki pries tai esi turejus, atleisk, minimalius nustatymus turi zinot 100proc o ka jau kalbet turint toki fotika.. hmmm , atrodo ne LT pirkai fotika..nes Lt duotu kompakta su LT instrukcija
atleisk, galvojau kad su mobiliaku darei viena foto kur siandien idejai mamytes padekim, Elinai nusistatyt fotika , juk juo daromos foto nerealios turetu gautis
turėjau Nikon kamerikę, su kuria padarydavau geresnės kokybės nuotraukas . Pirkau LT, jokio kompakto negavau , tik anglišką instrukciją. Eisiu ieškot internete, gal rasiu lietuvišką. Nes tikrai nervas jama, o dar kai pasakei, kad atrodo, jog fotkinu mobiliakuuuuuu , tai visai ant savęs supykau
Papildyta:
QUOTE(latoya @ 2007 10 02, 21:31)
labai graži nuotrauka
QUOTE(Vilika @ 2007 10 02, 20:53)
ten dar reikia albumą susikurti.......o kadangi man labai sunku su anglų kalba, tai irgi nežinau, ar iš karto pavyks dabar pasijaučiau visiška tundra Bet pasistengsiu taisytis
man labai patogu kelt
TAIP
QUOTE(Elina @ 2007 10 02, 21:49)
Elina, ryt vakare gal gausiu instrukcija jei draugas CD ras, tada nukopinsiu ir atsiusiu. nepazadu-nes jis pats nezino ar turi, bet lyg turetu turet. parasyk savo emaila
Na va pagaliau gavosi Tik nuotraukos orginalas man daug gražiau atrodo, kažkaip panašu, kad kokybė suprastėjo
laba visiems
prisirashiau chia prie jusu, bet taip ir neikeliu nieko teismui
stengsiuos taisytis .. stengsiuos daug dazhniau isheit su fotiku i miesta ikeliu kelis visishkai skirtingus fotkiukus aptarimui
golden silence
shiaip foto of moto
ir dede molini
prisirashiau chia prie jusu, bet taip ir neikeliu nieko teismui
stengsiuos taisytis .. stengsiuos daug dazhniau isheit su fotiku i miesta ikeliu kelis visishkai skirtingus fotkiukus aptarimui
golden silence
shiaip foto of moto
ir dede molini