Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

*Nendria*, mano monitoriuje abi nuotraukytės beveik nesiskiria. Pirmos gal kiek džinsiukai tamsesni. Vos vos. Labai gražus kadras thumbup.gif

Elina, man patiko akmenys ir mergaitės nuotrauka paskutinė. Ta žalia. Tokia gera sodri spalva, ryškus portretukas. Pirmuose portretukuose kažkaip keistai krenta į akis plaukai, jų struktūra. Ai, dar įsiminė rankos su smėliu.

Bite maja, vakarinio Vilniaus nuostabūs vaizdeliai. Paskutinė su lapais irgi įdomi.
Dar labai fantastiškai nufotografuotas katinas. Tokiu skvarbiu žvilgsniu smile.gif Ir aš tokio jau noriu blush2.gif

Pupeliuko balkoninis vaizdas ir Silwio Kazachstano vaizdeliai kažkuo labai panašūs ax.gif Pamačius Silwio pirmą nuotrauką su bokštu, pagalvojau, kad nesenai ko gero ir Vilniaus peizažas panašus atrodė - statybos, statybos...

O Pupeliuko rytiniam portretuke man nesižiūri abi ryškios spalvos kartu. Nukreipia visą dėmesį nuo vaikučio.

Vilika nuotraukos nerodo unsure.gif

Latoya nuotraukytė man tokia miela ax.gif Irgi dėl to teletabio rankytėje ir dėl tokio mažo žmogeliuko tokiam dideliam kely. Dar labai atitinka rudeninę nuotaiką voratinklio pagautas lapas ax.gif Tokią reikėjo į namų darbus dėti ax.gif

Californiagirl portretukai kaip visada nuostabūs thumbup.gif Norėčiau ir aš mažių savo taip išmokti fotkinti. Nes jis dar visai mielai pozuoja, matyt dar neįkyrėjau ax.gif

Dar patiko Drumbacelės abu portretukai. Ir pirmoje man visai netrukdo, kad nesimato akyčių. Iš vaiko lūpų (veido išraiškos) ir rankyčių matosi susidomėjimas tyrinėjamu objektu.

Gaila, bet nesimato Užuolaida* pirmų dviejų fotkių. O fėja tipiška ax.gif

Off topic nuostabi musmirė thumbup.gif Tikrai vadovėlinė ax.gif

Nu gal ir tiek karsta.gif Visas romanas gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 02, 20:21)
Canon 400D, angliška tik instrukcija

oho blink.gif o koki pries tai esi turejus, atleisk, minimalius nustatymus turi zinot 100proc o ka jau kalbet turint toki fotika.. hmmm , atrodo ne LT pirkai fotika..nes Lt duotu kompakta su LT instrukcija g.gif
atleisk, galvojau kad su mobiliaku darei viena foto kur siandien idejai unsure.gif mamytes padekim, Elinai nusistatyt fotika , juk juo daromos foto nerealios turetu gautis wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaunamamyte: 02 spalio 2007 - 20:25
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 02, 16:13)
As buciau darius taip. Nes akcentas tavo nuotraukoj atsirado i lapus ir tas vaikiukas kaip ir nebereikalingas, blasko demesi. todel biski apkarpiau.. kad akcentas butu vaikas.
user posted image

aciu..man gal ir nieko, bet as norejau ir lapus ir vaika akcentuoti, db rudens nebeliko, bet turbut visko viename ir negausiu smile.gif

QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 02, 18:30)

labai labai labai grazus portretas 4u.gif

QUOTE(Elina @ 2007 10 02, 18:48)

sita ir man patinka smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 10 02, 19:26)
su šita kažkas ne taip  g.gif
user posted image

man perdaug suspausta, noretus daugiau apacios, to tamsaus vandens jei jo dar liko, ir daugiau virsaus 4u.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 02, 19:42)
ir dar spalvotas rytinis portretukas su pižama biggrin.gif

patinka, gal noretus ir nugaryte kad i fokusa tilptu, bet labai smagiai tos spalvos ziuris 4u.gif

QUOTE(kristina-buziene @ 2007 10 02, 20:29)
Va  bigsmile.gif  biski pagyvinau "rudenio" spalvas  smile.gif

user posted image

o...man labai patinka 4u.gif aciu..kokiu budu tas spalvas padarei?dabar rudeniska labai 4u.gif
Atsakyti
http://i81.photobuck...mamoms/fot1.jpg
Dar vienas bandymas blush2.gif Nelabai vykęs, bet bent jau nuotrauka atsidaro blush2.gif Kritikuokit, kol galit, nes šita nuotrauka mokomajame albume, tad teks ištrinti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 02 spalio 2007 - 20:30
user posted image
man patinka, kelk fotkes i foruma, taip patogiau ziuret mirksiukas.gif

degute aciu 4u.gif ta ir norejau parodyt su ta fotke, bet pati suprantu kad kazkas netaip smile.gif
o del lapo maniau per prastas i nd, dabar matau kad geriau nieko nerasiu doh.gif lyja istisai, sirguliuoja mazius vis dar....ai...
Atsakyti
Radau įdomų testuką kas yra menas, o kas ne http://www.modestypa...com/artorcrap/#
Buvo visai smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 02, 21:13)
oho  blink.gif  o koki pries tai esi turejus, atleisk, minimalius nustatymus turi zinot 100proc  o ka jau kalbet turint toki fotika.. hmmm , atrodo ne LT pirkai fotika..nes Lt duotu kompakta su LT instrukcija  g.gif
atleisk, galvojau kad su mobiliaku darei viena foto kur siandien idejai  unsure.gif  mamytes padekim, Elinai nusistatyt fotika , juk juo daromos foto nerealios turetu gautis  wub.gif  drinks_cheers.gif

turėjau Nikon kamerikę, su kuria padarydavau geresnės kokybės nuotraukas bash.gif . Pirkau LT, jokio kompakto negavau unsure.gif , tik anglišką instrukciją. Eisiu ieškot internete, gal rasiu lietuvišką. Nes tikrai nervas jama, o dar kai pasakei, kad atrodo, jog fotkinu mobiliakuuuuuu wacko.gif , tai visai ant savęs supykau gun_smilie.gif
Papildyta:
QUOTE(latoya @ 2007 10 02, 21:31)

labai graži nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2007 10 02, 21:26)
atsidaro  blush2.gif Kritikuokit, kol galit, nes šita nuotrauka mokomajame albume, tad teks ištrinti  bigsmile.gif

wub.gif labai wub.gif
Elina ,sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2007 10 02, 20:53)
g.gif ten dar reikia albumą susikurti.......o kadangi man labai sunku su anglų kalba, tai irgi nežinau, ar iš karto pavyks  doh.gif dabar pasijaučiau visiška tundra  blush2.gif Bet pasistengsiu taisytis  mirksiukas.gif

man labai patogu kelt
TAIP
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 02, 21:49)

Elina, ryt vakare gal gausiu instrukcija jei draugas CD ras, tada nukopinsiu ir atsiusiu. nepazadu-nes jis pats nezino ar turi, bet lyg turetu turet. parasyk savo emaila
Atsakyti
user posted image
Na va pagaliau gavosi thumbup.gif Tik nuotraukos orginalas man daug gražiau atrodo, kažkaip panašu, kad kokybė suprastėjo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 02 spalio 2007 - 22:03
laba visiems smile.gif
prisirashiau chia prie jusu, bet taip ir neikeliu nieko teismui ax.gif
stengsiuos taisytis .. stengsiuos daug dazhniau isheit su fotiku i miesta smile.gif ikeliu kelis visishkai skirtingus fotkiukus aptarimui
golden silence
user posted image
shiaip foto of moto smile.gif
user posted image
ir dede molini
user posted image
Atsakyti