Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 02, 20:09)

koks fotikas?
nustatyk megapixelius, kuo daugiau  cool.gif kiek milijonu turi tavo fotikas???
cia auto ne prie ko..  schmoll.gif  cia kai ISO nustatai , jei nenori kankintis , statyk auto  cool.gif
ant fotiko displejaus F raide spausk, bent jau taip atrodo.. yra?
ten nuejus ir nusistatyk viska..
*kuo daugiau mgpx
*iso , arba 100 (?) arba auto  4u.gif
o tai kai nupirkai fotika ar skaitei kas kaip kur nustatyt mirksiukas.gif

Canon 400D, angliška tik instrukcija
F matau ekranėlyje, bet jo nustatyt nemoku, nes nerandu tokios funkcijos. Aš fotkinu TV režimu, tai man 100 iso- labai tamsiai gaunasi. O AV režimu be proto viskas balta, labai peršviesta, nors ir tik 100 iso. Mgpx irgi nerandu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Į meniu įlendu ir....išlendu nieko neradusi unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Bandau ir aš įkelti nuotraukytę jūsų teismui, tik tą darau pirmą kartą, tad nežinau, ar pavyks blush2.gif
http://www.foto.lt/d...log/my?id=39853
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 02, 12:04)

mano rudenine, noriu kritikos, zinau kad diedas su suniu trukdo, nemaciau kai fotkinau kad ateina doh.gif
user posted image

Va bigsmile.gif biski pagyvinau "rudenio" spalvas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2007 10 02, 20:23)
Bandau ir aš įkelti nuotraukytę jūsų teismui, tik tą darau pirmą kartą, tad nežinau, ar pavyks blush2.gif

Neduoda pažiūrėti schmoll.gif

Mergos, man naktinės foto niekad neišeis verysad.gif schmoll.gif . Bandžiau tūkstančius kartų, bandžiau ir savo gimtadienio saliutus unsure.gif . Gavau tik tobulą juodulį gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 02, 18:30)

Mergos, man naktinės foto niekad neišeis verysad.gif  schmoll.gif . Bandžiau tūkstančius kartų, bandžiau ir savo gimtadienio saliutus unsure.gif . Gavau tik tobulą juodulį gun_bandana.gif

O ant stovo bandei det?? g.gif
Atsakyti
Bite Maja, visos trys nuostabios! bigsmile.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 02, 19:42)
Nendria - man pirmasis variantas geriau, antroji per šviesi, o tas rausvumas spėju nuo vakaro saulės smile.gif bet man biški plokštoka nuotrauka unsure.gif tarsi su blykste būtų fotografuota... norisi gilesnių šešėlių truputį

Taip, fotkinau saulei leidzhiantis ir dar su filtru, tai gavosi per daug geltonos. g.gif

Mazhasis Pupeliukas fainas lb., tik ash nukirpchiau daugiau pizhamytes ir nuklonuochiau spuogeli ax.gif bet kokios jo akys flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilika @ 2007 10 02, 20:23)

nesimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 02, 19:26)

1. mano nuomone sauni, gal per daug sviesu-bet didmeiestis-lempu neisjungsi.
2. palikciau pora milimetru daugiau dangaus, kad tiltas nebut pasikabines virsuje.
3. labai patiko- tiesiog miela-todel ne neanalizavau smile.gif avo matau, ta lapa desinej apacioj nefokuse nupusk i sali lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 02 spalio 2007 - 19:42
QUOTE(Elina @ 2007 10 02, 20:30)
Neduoda pažiūrėti schmoll.gif

Žinau blush2.gif Rašiau, kad pirmą kartą keliu, taigi nepasisekė blush2.gif Labai npykit, kad tik forumą užteršiau. Dabar ieškau informacijos, kaip iš foto.lt nuotrauką įkelti. Kaip suprantu, tiesiai iš kompo neišeina nuotraukų įkleltiblush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 02 spalio 2007 - 19:46
gali ish photobucket.com arba fotki.com wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 10 02, 20:29)
Va  bigsmile.gif  biski pagyvinau "rudenio" spalvas  smile.gif

user posted image

Gražu smile.gif Man labiau patinka tavo pataisytos spalvos, bet dar labai ir apkarpyti norėtųsi (man atrodo kažkas jau anksčiau tai padarė), tada jau neturėčiau prie ko prisikabinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 02, 20:40)
Bite Maja, visos trys nuostabios!  bigsmile.gif
Taip, fotkinau saulei leidzhiantis ir dar su filtru, tai gavosi per daug geltonos. g.gif

Mazhasis Pupeliukas fainas lb., tik ash nukirpchiau daugiau pizhamytes ir nuklonuochiau spuogeli ax.gif bet kokios jo akys flirt.gif

Jooo, Bitemaja, visos ir man patinka, gal labiausiai vidurinė, kurioj tau kažkas negerai, man ten viskas gerai thumbup.gif

Nendria, spuogelį būčiau nuklonavus, jei būč tvarkius su PS, tvarkiau su captureNX, Sillwio dar kartą dėkui, žymiai greičiau darbas vyksta 4u.gif dėsiu į kūdra, tai tam variantui biški dar patvarkysiu ir spuogelį nuklonuosiu biggrin.gif gal spalvas prislopint kiek, bent jau fono? na bet man patinka, kad ji spalvota rolleyes.gif tokis vaikiškas portretukas biggrin.gif

Užuolaida, yra miesto nuotraukos apačia, nukirpau, nes prasideda kaimyninio namo stogas unsure.gif tiesa pasakius nebežinau kaip kadruoti šį vaizdą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 02, 20:47)
gali ish photobucket.com arba fotki.com wink.gif

g.gif ten dar reikia albumą susikurti.......o kadangi man labai sunku su anglų kalba, tai irgi nežinau, ar iš karto pavyks doh.gif dabar pasijaučiau visiška tundra blush2.gif Bet pasistengsiu taisytis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 02 spalio 2007 - 20:00