QUOTE(AgnePagne @ 2008 01 07, 16:56)
Sveikos
Merginos, labai reikia Jūsų nuomonės ir patarimo. Esu aš panelė karjeristė, pinigų kalimo mašina. Ir ėmė ir atsirado mano gyvenime paprastutis berniukas, metais už mane jaunesnis (man 28, jam 27), gražus, protingas, tik kitoks, nei aš. Aš tokia su aukštuoju, stoju į magistrą. O jis tik vidurinę baigęs. Labai gražiai su manimi elgiasi, viskas atrodo ok.
Žinoma, dar tik dvi savaitės esame kartu, bet jau kai susitikome, tai nebegalime išsiskirti. Bėda tame, kad aš pernelyg pripratau viena gyventi. Be to man neduoda ramybės faktas, kad aš su aukštuoju, jis be. Tai sakau, ar kentėtume dėl interesų skirtumų gyvenime ar ne? Ar yra forume tokių merginų? Juk viena aišku, ne diplomas laimę duoda, o meilė.
Laikas, aišku, parodys, bet aš stresuoju anksčiau laiko ir bijau, kad imsiu ir padarysiu eilinę kvailystę, kokių esu gyvenime ne vieną padariusi- be rimtesnės priežasties atsisveikinusi su vaikinu. Taip ir nerasiu aš laimės, jei taip mąstysiu. Bet nebežinau, kaip elgtis. Patarkit, išsakykit savo nuomonę. Ačiū
vnz... isimylejai vienareiksmiskai ir dabar visokios nesamones i galva lenda, dramatizuoji. ir nori jo, bet ir vienai gyventi kaip ir patogu..
ar jis paprase taves teketi, ar pasiule kartu gyventi?.. jei taip, tai gal po dvieju savaiciu siek tiek per anksti pasiule, todel dar palaukit. o jei nepasiule, tai nesuk sau galvos del to dabar, ziurek ka galvosi ir kaip jausis kai praeis laikas, gal ir jokiu patarimu nereikes net klausti, viskas tau bus kaip juodu ant balto aisku.
ir nereikia taip pririsineti save prie susiklosciusios tavo gyvenime situacijos, buk laisva nuo jos, galvok ne praeitimi, o ateitimi