Įkraunama...
Įkraunama...

Vienišos mamos su 2-3 vaikais

AgnePagne, juk būna ir neplanuotų vaikų... Ir yra žmonės, kuriems nepriimtini abortai.

Aš irgi dabar nestuke.gif - neplanuotai. Esu netekėjusi, gyvenu viena, turiu dukrelę. Antras vaikelis, atrodo, labai netinkamu metu ateina į pasaulį. Bet niekaip niekaip negaliu pagalvoti apie savo vaikelio nužudymą, nors jis tik pilvelyje, toks mažytis, taip "lengvai", kaip kažkam atrodo, galima būtų sutvarkyti šitą "bėdą" abortu...
Man baugu nuo tokio žmonių nedvasingumo ir nesupratimo, kai pateisinami abortai. Be to, aborto darymas - atsakomybės kratymasis.
Atsakyti
QUOTE(Tamas guna @ 2007 12 20, 15:20)
AgnePagne, juk būna ir neplanuotų vaikų... Ir yra žmonės, kuriems nepriimtini abortai.

Aš irgi dabar  nestuke.gif  - neplanuotai. Esu netekėjusi, gyvenu viena, turiu dukrelę. Antras vaikelis, atrodo, labai netinkamu metu ateina į pasaulį. Bet niekaip niekaip negaliu pagalvoti apie savo vaikelio nužudymą, nors jis tik pilvelyje, toks mažytis, taip "lengvai", kaip kažkam atrodo, galima būtų sutvarkyti šitą "bėdą" abortu...
Man baugu nuo tokio žmonių nedvasingumo ir nesupratimo, kai pateisinami abortai. Be to, aborto darymas - atsakomybės kratymasis.

Tamas guna, pati esu vieniša mama jau ketverius metus, pati pastojau super netikėtai ir visiškai ne laiku, pati nesiryžau išvalymui ir puikiai žinau, kas yra būti vienišai motinai. Aš tepaklausiau normalaus klausimo. Taip sakant, diskusijoj gimsta klausimai ir atsakymai.
Atsakyti
QUOTE(elvitė***** @ 2007 12 20, 13:16)
...bet čia mano svajonė...svajonė turėt dvynukus....

.. atsargiau su svajonemis - jos gali issipildyti mirksiukas.gif

p.s.: savo vaikams dvynuku nelinkeciau...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Kada naktis apgaubia zeme ir gesta namuose sviesa,suseskime prie Kuciu stalo ir melskimes visi drauge.Menulis teatnesa jums laime,zvaigzdeles tiesu kelia teatnes,o vejas jums teatnesa daug meiles. Visas sveikinu su sventem ir linkiu,kad issipildytu jusu svajones newyear.gif 000054.gif santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2007 12 21, 00:21)
.. atsargiau su svajonemis - jos gali issipildyti  mirksiukas.gif
p.s.: savo vaikams dvynuku nelinkeciau...

tai jau mano svajonė išsipildė -pametinukai bus smile.gif
Atsakyti
O man kaledine depresija, dar Nauji laukia, greiciau tos sventes pasibaigtu..Paskaiciau ka Jus rasot, lygtai ramiau pasidare, nors zinau, kad geriau vienai su vaikais, nei su netikusiu vyru, bet graudu ir liudna...as sakau, kad jauciuosi vienisa, man sako: kokia tu vienisa, turi gi vaikus...Anksciau irgi galvojau, kad kai tik issiskirsiu tuoj eile vyru stoves, o dabar nei vyno, na lovai tai yra pretendentu, bet nusprendziau saves nebarstyti su visokiais vedusiais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamas guna @ 2007 12 20, 13:20)
Aš irgi dabar  nestuke.gif  - neplanuotai. Esu netekėjusi, gyvenu viena, turiu dukrelę. Antras vaikelis, atrodo, labai netinkamu metu ateina į pasaulį. Bet niekaip niekaip negaliu pagalvoti apie savo vaikelio nužudymą, nors jis tik pilvelyje, toks mažytis, taip "lengvai", kaip kažkam atrodo, galima būtų sutvarkyti šitą "bėdą" abortu...

sedziu SM senokai, bet niekada nemaciau sitos temos 4u.gif pasirodo kiek daug yra vienisu mamyciu, bet visos aukstai iskeltom galvom thumbup.gif
mano situacija gal panasi i Tama guna, as ant dienu tureciau gimdyt,gyvenu viena,auginu dukriuka,ir pakolkas esu patenkinta, kad turiu vaikus. o vyrai??? net nezinau, kartais truksta, bet siaip... net nezinau... skaudu...
ir liudna pries sventes verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Merginos, labai reikia Jūsų nuomonės ir patarimo. Esu aš panelė karjeristė, pinigų kalimo mašina. Ir ėmė ir atsirado mano gyvenime paprastutis berniukas, metais už mane jaunesnis (man 28, jam 27), gražus, protingas, tik kitoks, nei aš. Aš tokia su aukštuoju, stoju į magistrą. O jis tik vidurinę baigęs. Labai gražiai su manimi elgiasi, viskas atrodo ok. Žinoma, dar tik dvi savaitės esame kartu, bet jau kai susitikome, tai nebegalime išsiskirti. Bėda tame, kad aš pernelyg pripratau viena gyventi. Be to man neduoda ramybės faktas, kad aš su aukštuoju, jis be. Tai sakau, ar kentėtume dėl interesų skirtumų gyvenime ar ne? Ar yra forume tokių merginų? Juk viena aišku, ne diplomas laimę duoda, o meilė. Laikas, aišku, parodys, bet aš stresuoju anksčiau laiko ir bijau, kad imsiu ir padarysiu eilinę kvailystę, kokių esu gyvenime ne vieną padariusi- be rimtesnės priežasties atsisveikinusi su vaikinu. Taip ir nerasiu aš laimės, jei taip mąstysiu. Bet nebežinau, kaip elgtis. Patarkit, išsakykit savo nuomonę. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2008 01 07, 16:56)
Sveikos  4u.gif

Merginos, labai reikia Jūsų nuomonės ir patarimo. Esu aš panelė karjeristė, pinigų kalimo mašina. Ir ėmė ir atsirado mano gyvenime paprastutis berniukas, metais už mane jaunesnis (man 28, jam 27), gražus, protingas, tik kitoks, nei aš. Aš tokia su aukštuoju, stoju į magistrą. O jis tik vidurinę baigęs. Labai gražiai su manimi elgiasi, viskas atrodo ok. Žinoma, dar tik dvi savaitės esame kartu, bet jau kai susitikome, tai nebegalime išsiskirti. Bėda tame, kad aš pernelyg pripratau viena gyventi. Be to man neduoda ramybės faktas, kad aš su aukštuoju, jis be. Tai sakau, ar kentėtume dėl interesų skirtumų gyvenime ar ne? Ar yra forume tokių merginų? Juk viena aišku, ne diplomas laimę duoda, o meilė. Laikas, aišku, parodys, bet aš stresuoju anksčiau laiko ir bijau, kad imsiu ir padarysiu eilinę kvailystę, kokių esu gyvenime ne vieną padariusi- be rimtesnės priežasties atsisveikinusi su vaikinu. Taip ir nerasiu aš laimės, jei taip mąstysiu. Bet nebežinau, kaip elgtis. Patarkit, išsakykit savo nuomonę. Ačiū  4u.gif

vnz... isimylejai vienareiksmiskai ir dabar visokios nesamones i galva lenda, dramatizuoji. ir nori jo, bet ir vienai gyventi kaip ir patogu.. doh.gif
ar jis paprase taves teketi, ar pasiule kartu gyventi?.. jei taip, tai gal po dvieju savaiciu siek tiek per anksti pasiule, todel dar palaukit. o jei nepasiule, tai nesuk sau galvos del to dabar, ziurek ka galvosi ir kaip jausis kai praeis laikas, gal ir jokiu patarimu nereikes net klausti, viskas tau bus kaip juodu ant balto aisku.
ir nereikia taip pririsineti save prie susiklosciusios tavo gyvenime situacijos, buk laisva nuo jos, galvok ne praeitimi, o ateitimi drinks_cheers.gif
Atsakyti
O as turiu viena suneli ir laukiuosi trynuku.. kaip ir katik tokios trigubos atsakomybes issigandes pabego mano "brangusis".. taip kad busiu viena su keturiais vaikais.. ir kas.. nezadu saves gailetis ir bijoti kad nesurasiu sau partnerio.. o jei ir neatsiras niekas.. tai kas? ar tai svarbiausia? nemanau..
man svarbiausia kad mano vaikai butu laimingi ir apdovanotu kasdiem nane savo sypsena,juoku ir pasakytu myliu tave mamyte.. tu pati geraiusia.. stai kas yra svarbu gyvenime.. vaikai o ne vyrai.. jie dazniausiai tik laikini augintiniai.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2008 01 07, 20:52)
vnz... isimylejai vienareiksmiskai ir dabar visokios nesamones i galva lenda, dramatizuoji. ir nori jo, bet ir vienai gyventi kaip ir patogu..  doh.gif
ar jis paprase taves teketi, ar pasiule kartu gyventi?.. jei taip, tai gal po dvieju savaiciu siek tiek per anksti pasiule, todel dar palaukit. o jei nepasiule, tai nesuk sau galvos del to dabar, ziurek ka galvosi ir kaip jausis kai praeis laikas, gal ir jokiu patarimu nereikes net klausti, viskas tau bus kaip juodu ant balto aisku.
ir nereikia taip pririsineti save prie susiklosciusios tavo gyvenime situacijos, buk laisva nuo jos, galvok ne praeitimi, o ateitimi  drinks_cheers.gif

Neeee, baik tu, nesiūlė tekėti biggrin.gif Juk mes dar šviežiai iškepta pora. Jis tai labai protingai mąsto apie esamą situaciją. Viską palieka laikui. O aš pripratusi viena gyventi ėmiau stresuoti dėl pakitusių aplinkybių. O tu gražiai pasakei dėl to, kad neprisiriščiau prie esamos situacijos. Bet juk taip smagu plaukti susiformavusia vaga biggrin.gif

P.S. vienas iš pavyzdžių, kaip keičiasi gyvenimas, jame atsiradus vyrui. Mane vakar nusitempė į filmą Svetimas prieš Grobuonį. Aš visą filmą akis dangsčiausi blink.gif Viena nė už ką į tokią šlykštynę neičiau. Bet kad pasirašiau, nes su manimi jau dviejuose filmuose buvo, kurie jam įspūdžio nepaliko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vokietuke @ 2008 01 08, 01:24)
O as turiu viena suneli ir laukiuosi trynuku.. kaip ir katik tokios trigubos atsakomybes issigandes pabego mano "brangusis".. taip kad busiu viena su keturiais vaikais.. ir kas.. nezadu saves gailetis ir bijoti kad nesurasiu sau partnerio.. o jei ir neatsiras niekas.. tai kas? ar tai svarbiausia? nemanau..
man svarbiausia kad mano vaikai butu laimingi ir apdovanotu kasdiem nane savo sypsena,juoku ir pasakytu myliu tave mamyte.. tu pati geraiusia.. stai kas yra svarbu gyvenime.. vaikai o ne vyrai.. jie dazniausiai tik laikini augintiniai.. mirksiukas.gif

Šikniai tie vyrai! Aš irgi laukiuosi antro, tai maniškis pareiškė, kad nori skirtis unsure.gif nu nesitikėjau, kad vidury nėštumo gali taip pareikšti. Tik niekur dar nesikrausto. O man jau proto užtenka kodėl, nepatikėsiu, kad "padėti" buityje nori, neturi jis kur eiti, laukia, kol nauji santykiai sutvirtės tiek, kad galėtų išsikraustyti. Nu argi ne šlykštynės tie padarai su kiaušiniais??

AgnePagne, aš turiu draugę, kuri pabaigė magistrą, o jos vyras su viduriniu. 12-a metų jie jau vedę ir labai gražiai sutaria... O be to, kas tau sakė, kad tavo draugas visą gyvenimą ir liks su viduriniu? gal būsi geroji įkvėpėja (ech, aš tokia savo laiku buvau).
Atsakyti