Įkraunama...
Įkraunama...

Vienišos mamos su 2-3 vaikais

QUOTE(Vasara* @ 2012 12 14, 22:01)
as nelabai mokeciau Lietuvoj gyventi... aisku ten tevai, bet tevai turi darbus, versla-tai neuksrausiu gi savo vaikuciu... vaiku tevas rusas...vardus rinkau viena - jis neturi jokiu teisiu man nieko pasakyti, nei del vardu nei del nieko  mirksiukas.gif
as vakaru Londone gyvenu Harrow ., o tu?

Nu as irgi nemokeciau Lt gyvent turbut neisgaleciau, o cia daug ka galiu sau leisti uztai net neplanuoju Lt gryst. Kazkaip galvojau kad VT anglas nes vardai tokie angliski, bet net nekilo mintis kad tu pati isrinkai, nes dauguma lietuviu lietuviskus vardus ir deda. As gyvenu Rytuose Canary Wharf, bet iki vakaru nepertoliausiai mirksiukas.gif Nu bet turiu pagirti kad tu tikra saunuole, kad nepabugai viena pati uzsiaugint du vaikus ir dar dvynukus, turbut nebuvo lengva, tokiom moterim tik reiktu didziuotis thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,as irgi auginu du vaikucius.sunu 7metu ir dukra 4 kuri su negalia.pries skirybas atrode visur juoda bet dabar palengvejo ir dziaugiuos.ilgai dvejojau apie skirybas,vyrui dzin buvo.galejo gert ir nedirbt.nesvarbu ar turi ka valgit.buvau viena ir neturejau tu tevu paska galeciau gryst,taip isejo kad isgivenom nors atrode galas.jei apsisprendet tai manau reikia rizikuot,juk laikas viska sudelioja ir ateina tas pakilimas 4u.gif
Atsakyti
JUSTULE aciu 4u.gif bet nesijauciu kazkokia didvyre...visos mes stiprios moterys, nes vienos auginam savo mazuliukus ir labai tikiuosi ateiti jie man pasakys kadanors aciu mama, kad mus uzauginai blush2.gif
kaip atsventet sventes, mamytes? ax.gif
Dofke 2 sveikute 4u.gif dziaugiuosi, jei jautiesi laimingesne issiskyrusi... aisku sunku, bet kai sedi zmogus ant galvos, nedirba,geria,neiko nepadeda ir dar, kaip suprantu tu ji islaikei, nes jis nedirbo, tai is viso baisu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara* @ 2013 01 02, 23:58)

Dofke 2 sveikute  4u.gif dziaugiuosi, jei jautiesi laimingesne issiskyrusi... aisku sunku, bet kai sedi zmogus ant galvos, nedirba,geria,neiko nepadeda ir dar, kaip suprantu tu ji islaikei, nes jis nedirbo, tai is viso baisu.... doh.gif

su tokiu visiskai neseniai issiskyriau, tik liko didele trauma mano vaikams. dukra iki siol pas psihologa lankosi verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
pas mus buvo tokia situaacija kad antrasis vaikas mazas ir su negalia.vien del vaiku issiskyriau nes nenorejau kad jie matytu toki pavyzdi tevo ir tai kad nesugebejo islaikit jis musu kad geda ir skaudu buvo pasakyt kad tas sergantis vaikas islaike.kur jam ir taip daug reikejo nes nuolatines ligonines rebilitacijos ir t.t...jam ju ir dabar neperlabiausei bereikia o atrode kad vaikai viskas.laikui begant matai kad zmones keiciasi...o atrode gerai pazysti tada pamatai zmogu toki kokio nematei dar butent po skirybu...

o kas pasikeite su jusu dukrele.mano sunus irgi labai isgyvena nors jau daug laiko praejo,nuolat piktas kad ir ka sugalvotum uzimt ar kalbet.tetis jam viskas.laukia jo skambuciu nors praeina ir du ir trys menesiai.paskambina tad vos 2-3min.
Papildyta:
QUOTE(Vasara* @ 2013 01 03, 00:58)
JUSTULE aciu  4u.gif  bet nesijauciu kazkokia didvyre...visos mes stiprios moterys, nes vienos auginam savo mazuliukus ir labai tikiuosi  ateiti jie man pasakys kadanors aciu mama, kad mus uzauginai  blush2.gif
kaip atsventet sventes, mamytes?  ax.gif
Dofke 2 sveikute  4u.gif dziaugiuosi, jei jautiesi laimingesne issiskyrusi... aisku sunku, bet kai sedi zmogus ant galvos, nedirba,geria,neiko nepadeda ir dar, kaip suprantu tu ji islaikei, nes jis nedirbo, tai is viso baisu.... doh.gif

turbut mes visos tokiu zodziu tikimes is savoo maziuku:)gyvenimas parodis
Atsakyti
Geriau issiskirti su gerianciu,taves negerbianciu nei kankintis del vaiku.Jie uzauge aciu uz tai nepasakys.Kai skiriesi vaikams esant jaunesniame amziuje,ne taip baisu.Vaikai lengviau isgyvena,paprasciau susirasti antra puse,nes mazyliai nekelia "bangu".O su paaugliais sudetingiau.Tik labai baugu deti ta taska,kai esi Lietuvoje NIEKAS.Ypac vienisa moteris...Nueini i susiejimus,moterys gatavos vyrus po sijonais susikisti,o apie financine puse ir teismu labirintus geriau patylesiu...Jei yra galimybe lekite i uzsieni uzdarbiauti,taip bus lengviau palikti netikusi vyra,arba ji gruskite uz juru mariu.Taip lengviau adaptuosites prie vienatves,vaikai be tecio pripras keltis ir gultis.Na ir siokie tokie financai pagelbes-aisku jei jis sius...Mano gyvenime buvo antas variantas,bet likau be financu ,skurde nes auginau mazus vaikus.Ir nieko,visi gyvi,sveiki,gyvename uz juru mariu ir galiu pasakyti-gan gerai gyvename smile.gif)
Atsakyti
Gal yra vienisu mamyciu Dubline ar aplink ji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostra @ 2011 10 25, 15:34)
Vienišos mamos su dviem vaikais retai užsuka į SM, matyt, sukasi kaip voverės rate.
Pačiai keista, kad ir aš viena auginu du.... smile.gif Tokio likimo pati sau niekad nebūčiau išprognozavus....Tas gyvenimas pilnas staigmenų.
Žinot, ko trūksta labiausiai šiuo momentu? Ogi likimo draugių... ax.gif Tokių, kurios vienos irgi augina du vaikus. Juk mes šiek tiek kitokios, nei standartinė šeima, tiesa? Išsiskyrusi pastebėjau, kad mano, kaip vienišės, gyvenimo specifika kitokia nei santuokoj gyvenančių pažįstamų....Aš galiu laisviau lanksčiau planuoti savo laiką ir panašiai...Todėl jaučiu, kad labai norėtųsi surasti tokių, kaip aš. Kartu kažką nuveikti, pasipasakoti ar pasiguosti, pasijuokti kartu, ar tiesiog kartu su vaikais kažkur nueiti. Galit parašyti man AŽ, aš iš VLN.

Ir mane po skyrybų užgulė vienatvė...keista kaip greit dingo visi ale šeimos draugai...žodžiu neliko šeimos, neliko ir draugų. Norėtus rasti panašaus likimo moterų. Taip mes prispaustos rūpesčių , laiko stokos, bet kaip norėtus kartais rasti laiko tiesiog sau.
Atsakyti
Sveikos mamytes. Mano istorija truputi kitokia ,bet siek tiek panasi,nes as taip pat buvau vienisa mama. Bet dabar susiradau tikra vyra kuris mane preme su kraiciu ir jau pus antru metu gyvenam kartu smile.gif jai norit pabendrauti ar issipasakoti parasykit i az 4u.gif
Atsakyti
As irgi noriu prisijunkt prie vienisu mamyciu auginancias daugiau vaikuciu. Su pirmu vaiko teciu isiskyriau 2011 metu birzeli. Antraji vaikuti pagimdziau 2013 m spali nuo mylimo draugo, dziaugemes seimynine laime neilgai kai 2015m sausi mano antroji gyvenimo puse ir mazylio tevelis pasirinko iseiti i anapili. Skaudu, kolkas negaliu normaliai, gyvent, nesvarbu kad diena sipsausi visiems dirbtine sypsena o naktimis uzmigdzius vaikus verkiu....Jis paliko mane ir vaikus kai su mazyliu diena pries ta jo yviki su greitaja isvykau i panevezio reanimacija, skaudu buvo vienai su mazyliu but palatoje dar savaite, kai vien aplink smirinejo daktares, vis ateidavo pasakyk kokias ligas atseit itarinejo, o as stoviu stiklinem akim ir plystancia sirdim, jog nebebus kas suteikia stiprybes gyvent, nebus to kas pades ne vienai islaikyt seimos vaira, nebebus ramscio....Mes net vestuviu nespejom atsokt. Draugo mama paskambinus pasake tik tai kad "Aciu kad pakorei mano sunu", seserys vietoj abipusio paguodos zodzio siunte tik zinutes su grasinimas nedrysti pasirodyt laidotuvese., kuriose ir taip negalejau buti, juk viena su mazyliu likau ligonineje.... skaudu...
Atsakyti
QUOTE(Uzsispirele @ 2015 02 27, 15:01)
As irgi noriu prisijunkt prie vienisu mamyciu auginancias daugiau vaikuciu. Su pirmu vaiko teciu isiskyriau 2011 metu birzeli. Antraji vaikuti pagimdziau 2013 m spali nuo mylimo draugo, dziaugemes seimynine laime neilgai kai 2015m sausi mano antroji gyvenimo puse ir mazylio tevelis pasirinko iseiti i anapili.  Skaudu, kolkas negaliu normaliai, gyvent, nesvarbu kad diena sipsausi visiems dirbtine sypsena o naktimis uzmigdzius vaikus verkiu....Jis paliko mane ir vaikus kai su mazyliu diena pries ta jo yviki su greitaja isvykau i panevezio reanimacija, skaudu buvo vienai su mazyliu but palatoje dar savaite, kai vien aplink smirinejo daktares, vis ateidavo pasakyk kokias ligas atseit itarinejo, o as stoviu stiklinem akim ir plystancia sirdim, jog nebebus kas suteikia stiprybes gyvent, nebus to kas pades ne vienai islaikyt seimos vaira, nebebus ramscio....Mes net vestuviu nespejom atsokt. Draugo mama paskambinus pasake tik tai kad "Aciu kad pakorei mano sunu", seserys vietoj abipusio paguodos zodzio siunte tik zinutes su grasinimas nedrysti pasirodyt laidotuvese., kuriose ir taip negalejau buti, juk viena su mazyliu likau ligonineje.... skaudu...

Stiprybės, tik tiek galiu palinkėti... Reikės laiko, kad atsigautumėte. Bet tikrai atsigausite. Ir gyvenimo kelias vėl pasirodys tiesus ir lygus, o ne duobėtas ir klampus.
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2015 02 27, 17:43)
Stiprybės, tik tiek galiu palinkėti... Reikės laiko, kad atsigautumėte. Bet tikrai atsigausite. Ir gyvenimo kelias vėl pasirodys tiesus ir lygus, o ne duobėtas ir klampus.

Aciu, stengiuos dabar tik del vaiku, nes daugiausia judesio jie prasosi, bet vakarais kai sumigdau tai taip verkt norisi, taip viena jauciuos su savom mintim.
Atsakyti