[quote=given444,2012 04 17, 07:48]
cia tie du vaikai tai jau kazkokia tarybine riba ar kaip? yra ir su 4 vaikais, kurie kuria seimas.... bet net i antra vyra nereikia kaip i valti isikibti. antrines seimos, pagal statistika dar labiau surya. jei pirmoji santuoka 50proc skyrybos, tai antroji - 90proc. bet...zmogui vilties neismusi, ir tai gerai.
[/quote
Zinau atveji, kai ir su 5 vaikais sukure laiminga antra seima , o taip pat zinau daug atveju, kad ir be vaiku nieko nesusiranda, cia kaip jau kam pasiseka... O del statistikos tai ji labai apgaulinga, nes negi pasakysi kam nesituokti, nes 60 proc. pirmu santuoku issiskiria? Kiekvienas tuokdamasis juk nemasto apie skyrybas, o apie laiminga ateiti "Kol mirtis mus isskirs"
QUOTE(Palaiminta @ 2012 04 17, 15:04)
o taip pat zinau daug atveju, kad ir be vaiku nieko nesusiranda, cia kaip jau kam pasiseka...
O taip, pilna cia tokiu SM .
busi viena ju?
QUOTE(Nostra @ 2012 04 16, 11:15)
nuostabu, mergaitės
kai man vel uzeis eiline depresija del vienatves,bei netikejimas, kad su dviem vaikais moteriai ner sansu - - visad prisiminsiu sias laimingas istorijas kaip irodyma, kad IR TAIP BUNA (na, kaip pasakose )
kai man vel uzeis eiline depresija del vienatves,bei netikejimas, kad su dviem vaikais moteriai ner sansu - - visad prisiminsiu sias laimingas istorijas kaip irodyma, kad IR TAIP BUNA (na, kaip pasakose )
nei cia pasakos, nei cia ka. As ne tik, kad su dviem vaikais, bet dar ir keturiais sunim ir katinu esu labai reikalinga
QUOTE(Nostra @ 2011 03 24, 06:57)
Niekad nemaniau,kad kada papildysiu vienisu mamu gretas, o va teko. Gyvenimas pateikia tokiu staigmenu....
Dar nedaug laiko praejo. Pastebiu ir pliusu,zinoma.... Bet zmogus ne vilkas, jis negali gyvent vienas. As su vaikais, bet kaip moteris tarsi nustojau egzistuoti, esu tik mama. Uzsuktas gyvenimo tempas - darbas, begi namo, vaikai, kurie mane rodos visa ,,suvalgo", reikalaudami demesio, prieziuros kiekviena minute....Taip ir bega laikas. Atrodo, kad ir draugiu nebeturiu. Nes visos su pilnom seimom, ju savaitgaliai skirti vyrui ir vaikams, ir kazkaip jau mes prasilenkiam - jos sau, as sau....Ir vaiku skaudus klausimai - kodel, mama? kodel mes be tecio?
Taip ir gyvenu keistai pasvirusi savo gyvenima,kol kas nesusigaudydama,kaip cia bus toliau. O baimes daznai atakuoja. Liudesys - irgi - naktimis atsliauzia. Ir asaros kartais pabyra,rodos, is niekur nieko. O buna,kad visai lyg nieko, rodos, kazkaip pamazu pamazu,susitvarkysime,priprasim....
Zodziu....
Draugaukim.
Dar nedaug laiko praejo. Pastebiu ir pliusu,zinoma.... Bet zmogus ne vilkas, jis negali gyvent vienas. As su vaikais, bet kaip moteris tarsi nustojau egzistuoti, esu tik mama. Uzsuktas gyvenimo tempas - darbas, begi namo, vaikai, kurie mane rodos visa ,,suvalgo", reikalaudami demesio, prieziuros kiekviena minute....Taip ir bega laikas. Atrodo, kad ir draugiu nebeturiu. Nes visos su pilnom seimom, ju savaitgaliai skirti vyrui ir vaikams, ir kazkaip jau mes prasilenkiam - jos sau, as sau....Ir vaiku skaudus klausimai - kodel, mama? kodel mes be tecio?
Taip ir gyvenu keistai pasvirusi savo gyvenima,kol kas nesusigaudydama,kaip cia bus toliau. O baimes daznai atakuoja. Liudesys - irgi - naktimis atsliauzia. Ir asaros kartais pabyra,rodos, is niekur nieko. O buna,kad visai lyg nieko, rodos, kazkaip pamazu pamazu,susitvarkysime,priprasim....
Zodziu....
Draugaukim.
labai panašiai ir aš jaučiuosi. jau pusantrų metų praėjo nuo tos dienos, kai išgirdau: aš tavęs nebemyliu, aš turiu kitą. atrodo, laiko praėjo, daug pergyventa. bet kažkaip vis dar pagaunu save galvojant, o jei dabar kartu būtume. ir tos mintys, kaip jas bestumčiau į šalį, vis grįžta ir grįžta. ir tas liūdnumas atsikartoja.
dėl draugių tikra tiesa. pusiausvyros nebėra. aš viena, jos su vyrais. ir draugystė atsargesnė.
skaudžiausia dėl vaikučių: lyg ir be didelių pergyvenimų perėjo per skyrybas, visgi jų klausimai apie tėvą skaudūs.
bet dėl vyro likau optimistė. manau, kad jei aš tokio ir nerasiu, tai ne dėl to, kad aš su dviem vaikais. tiesiog nelemta, nepasitaikė. kažkodėl nemanau, kad du vaikučiai būtų ta neįveikiama kliūtis. greičiau savotiškas indikatorius. jei kam jau labai labai manęs reikės, tam mano vaikai nebus problema. o kam tik šiaip, tai gal geriau ir išvengti tokių santykių, kad bereikalingai savęs nebedrąskyt.
oi mamukai buvau ir as vienisa mamyte. sukausi kaip voveryte rate, kad tik vaikui visko pakaktu. gyvenau zinoma geriau nei su vyru, bet truko to zmogucio tos antros puseles. ka gi sutikau as ta antra pusele... uzgyvenau dar du vaikucius... bet dabar galvoju, kad vel tikriausiai papildysiu vienisu mamyciu tarpa, bet si karta jau ne su vienu, o su visais 3 vaikais. stabdo kolkas tik viena ir vercia kenteti sukandus dantis, kad kur as desiuos, kaip as islaikysiu su savo juokingom pajamom? kam as reikalinga busiu su tokiu turtu?
pasidalinkit mamytes kaip jus apsisprendet but vienisomis su 3 ir daugiau vaikuciu kai kisenese vejai svilpia, o ir savo stogo virs galvos nera.
pasidalinkit mamytes kaip jus apsisprendet but vienisomis su 3 ir daugiau vaikuciu kai kisenese vejai svilpia, o ir savo stogo virs galvos nera.
Sveikos liudna, pikta, skaudu bet jungiuosi i jusu buri tikiuosi priimsit. Musu tetis tiesiogine prasme pabego is namu pas mama. Telefona atmetineja netgi savo dukrai ka jau sneketi apie mane, man visai isjungia kai skambinu. Pavargau zaisti kate ir pele, dukra stresuoja kad tetis su ja bendrauti nenori. Pastarosiom dienom asaros, stresas, raminantys vaistai, bet nutariau pagaliau padeti taska ir skirtis su juo. Nes jis totalus mamos vaikas, seima jam nerupi, negana as ne karta gavau nuo jo i kaili, bet buvo uzstates fanara ir mano mamai viskas jam buvo atleista bet si karta apsisprendziau gana pavargau.
QUOTE(3 x mama @ 2012 05 25, 19:57)
Sveikos liudna, pikta, skaudu bet jungiuosi i jusu buri tikiuosi priimsit. Musu tetis tiesiogine prasme pabego is namu pas mama. Telefona atmetineja netgi savo dukrai ka jau sneketi apie mane, man visai isjungia kai skambinu. Pavargau zaisti kate ir pele, dukra stresuoja kad tetis su ja bendrauti nenori. Pastarosiom dienom asaros, stresas, raminantys vaistai, bet nutariau pagaliau padeti taska ir skirtis su juo. Nes jis totalus mamos vaikas, seima jam nerupi, negana as ne karta gavau nuo jo i kaili, bet buvo uzstates fanara ir mano mamai viskas jam buvo atleista bet si karta apsisprendziau gana pavargau.
oi mes moterys moteris kenciam i kaili gaunam, bet visvien laukiam kaskokio stebuklo. nuo pirmo gadinejau kai isgerdavo (o gere ziauriai) nuo antro viena karta gavau.. isejau, bet vel daviau sansa... rezultatas veltui... tik pas mane situacija nekokia tai dar kenciu. dar iki oficealaus susirasymo paemem kredita, bet tik mano vardu su mama namelio statybai. rezultatas pagyveno gerai, namai nebaikti, o kredita man atidavinet.mano pinigeliu nelieka todel gyvenam vien is jo malones. per ziema iklimpom i skolas tam, kad is buto neisvarytu. atidavinet velgi teks man vienai, nes ponas nusiplauna rankas nuo to. o pajutes, kad as is nevilties galiu pas mama prasyt tam, kad vaikus ismaitint tai visai aptingo ir beveik nedirba. zodziu iseiciau, o kur ir kam reikalinga be pinigu. tad ir randuos viena koja ten kita nezinioje. mamytes ka jus patartumet daryt? gal kuri buvo panasioje situacijoje
Saulagraza,nenusimink.Nera to blogo kas neiseitu i gera.Teks tau jam pamoti "ate".Jis mano,kad kur tu vargse ziema basa dingsi.Tau teiketu kazkaip susitarti,kad jis paliktu tau ta namuka su visa paskola,nes vis vien jos nemoka.Bandyk kazkaip palaviruoti.O geriausias tau patarejas butu advokatas arba kokia nors organizacija,kur gina moteru teises.Man jie kadaise labai padejo patarimais.Tuo atveju zinosi kaip neskausmingai juo atsikratyti.O dabar is tavo vyro nauda kaip is ozio pieno.Zinosi,kad vargsti viena,o dabar vargsti dar uz si erzila.
QUOTE(saulegraza1 @ 2012 05 25, 19:09)
oi mes moterys moteris kenciam i kaili gaunam, bet visvien laukiam kaskokio stebuklo. nuo pirmo gadinejau kai isgerdavo (o gere ziauriai) nuo antro viena karta gavau.. isejau, bet vel daviau sansa... rezultatas veltui... tik pas mane situacija nekokia tai dar kenciu. dar iki oficealaus susirasymo paemem kredita, bet tik mano vardu su mama namelio statybai. rezultatas pagyveno gerai, namai nebaikti, o kredita man atidavinet.mano pinigeliu nelieka todel gyvenam vien is jo malones. per ziema iklimpom i skolas tam, kad is buto neisvarytu. atidavinet velgi teks man vienai, nes ponas nusiplauna rankas nuo to. o pajutes, kad as is nevilties galiu pas mama prasyt tam, kad vaikus ismaitint tai visai aptingo ir beveik nedirba. zodziu iseiciau, o kur ir kam reikalinga be pinigu. tad ir randuos viena koja ten kita nezinioje. mamytes ka jus patartumet daryt? gal kuri buvo panasioje situacijoje
Jei neiseitu graziuoju susitarti, forminkis separacija ir pristeisk alimentus uz vaikus. susirask advokata, kuris suformins ieskini teismui. Tai bent turesi pinigu vaikams. Jei jis nemokes, galesi paduoti antstoliui, jei visvien nemokes, gausi pinigelius is Vaiku fondo po 195 Lt uz kiekviena.Sekmes!
QUOTE(clonc-astaz @ 2012 05 27, 20:22)
Saulagraza,nenusimink.Nera to blogo kas neiseitu i gera.Teks tau jam pamoti "ate".Jis mano,kad kur tu vargse ziema basa dingsi.Tau teiketu kazkaip susitarti,kad jis paliktu tau ta namuka su visa paskola,nes vis vien jos nemoka.Bandyk kazkaip palaviruoti.O geriausias tau patarejas butu advokatas arba kokia nors organizacija,kur gina moteru teises.Man jie kadaise labai padejo patarimais.Tuo atveju zinosi kaip neskausmingai juo atsikratyti.O dabar is tavo vyro nauda kaip is ozio pieno.Zinosi,kad vargsti viena,o dabar vargsti dar uz si erzila.
namuka is man ir taip paliktu, nes ne uz jo lesas pirktas, bet nauda is jo kokia? jame galima gyventi tik siltuoju metu laiku. tam,kad gyvent ziema reik langus pakeist, reik apsildyt. na cia tas kur ant ratu. draugai toki susitvarke tai gyvena nuolat ir patenkinti.
advokatui lesu nera ir taip gyvenam dabar ir tevu ir artimuju alones
Papildyta:
QUOTE(Palaiminta @ 2012 05 28, 21:22)
Jei neiseitu graziuoju susitarti, forminkis separacija ir pristeisk alimentus uz vaikus. susirask advokata, kuris suformins ieskini teismui. Tai bent turesi pinigu vaikams. Jei jis nemokes, galesi paduoti antstoliui, jei visvien nemokes, gausi pinigelius is Vaiku fondo po 195 Lt uz kiekviena.Sekmes!
nemoka jis ir vaikams is pirmos santuokos. nemokes ir cia.
QUOTE(saulegraza1 @ 2012 06 01, 21:24)
nemoka jis ir vaikams is pirmos santuokos. nemokes ir cia.
Nepagalvokit, kad moralizuoju, tikrai ne. Bet idomu pasidare. Susipazinot su vyru, kuris buvo vedes, bet nepadejo islaikyti savo pirmos santuokos vaiku ir... jums tai netrugde? Jums tiko toks vyras?