QUOTE(ziogelis2 @ 2007 10 03, 15:16)
faina, kad taip susitvarkei gyvenimą. ne visos tokios laimingos
pvz aš negaliu be
ilgiau išgyvent, net jei sublimuoju save visose įmanomose srityse: darbuose, kūryboje, rūpesčiuose ir pan...
o nuolatinis partnerio ieškojimas sekina, nervina ir... žodžiu, man tai yra bene didžiausia problema liekant be diedo
gal skamba ir kvailai, bet.. vibratorius man irgi ne išeitis. noriu normalaus
, reguliariai, paprastai, gali būti ir be navarotų, bet reikia nors užmušk
Man sekso reikejo be proto seniau, pries vaikui gimstant. Tada man jo kaip oro reikdavo. Buvo ir man, kad reikejo partnerio po vaiko gimimo, grizus i LT. Bet supratau viena- kol nepasimyliu, kol mano kune audru kas nors nesukelia, tol as gyvenu rami. Ai, butu fainas, geras, nesriubautojas, vyriskas vyrukas, tai gal viskas butu kitaip. Bet kad visada as uz visus stipresne budavau. Be to, o kur man vyro ieskoti? Nenusimanau. Vienkartiniai permiegojimai manes netraukia, o ilgesniems santykiams laiko neturiu. Buvo vasara atsirades vienas fruktas, bbrrrr, baisu net prisiminti. Pasirodydavo karta per dvi-tris savaites. O daede man , kai atvare karta po ilgo laiko ir eme aiskinti, kaip man vaika aukleti. Bandziau gincytis, tai isteriskai pasoko ir isbego is namu. Nes matyt priprates, kad visi jo klausytu ir paklustu. Na ir kam man tokie balvonai? Arba dabar toks fruktas sesiais metais jaunesnis sms atakuoja. Tyliu, neatrasau. Tai man mazvaikiskus palinkejimus labos nakties siuncia kiekviena vakara. Arba tas, kur sms metus jau bendraujam. Jis ir liks sms draugelis, nes metus laiko nesiryzta Kaunan atsivilkti ir susitikti. Vis sako, nenori ivykiu skubinti. Lopas. Ir viis jie is neto, is draugas.lt portalo. Neistrinu savo anketos, tai rasineja visokie savotiski.
Siek neįmanomo, kad pasiektum maksimumą.