QUOTE(Mariem @ 2008 05 14, 15:30)
Aciu uz supratima..
isivaizduojat koks nieksas.. jis dabar savo naujai meilei deklaruoja, kad as is vis nesilaukiu na kas per zmogus kaip man jaustis.. siaip as jau tuoi tuoi gimdysiu uz 2savaiciu
isivaizduojat koks nieksas.. jis dabar savo naujai meilei deklaruoja, kad as is vis nesilaukiu na kas per zmogus kaip man jaustis.. siaip as jau tuoi tuoi gimdysiu uz 2savaiciu
Nu tikras parazitas tokius tik , bent jau suprastu ir pavaidintu kol angeliukas ateis i pasauly . Mano pirmas ex irgi brudas, tik va man truputi lengviau, nes pirmi paauge buvo..isgyvenau kosmara, o jis su kita jau laukesi santuokos metu ir man nedave gyventi, persekiodavo...Kai sito laukiausi irgi buvau viena ir kaip ir tu, suprantu, kad labai sunku, bet jei rasi savyje jegu ir stiprybes, nors ir sunku, pamatysi, kai gims mazylis ir truputi atgausi jegas, visas pasaulis pasidarys begalo nuostabus. Ramybe, meile ir mazylio sypsena atstoja viska..labai noreciau tau padeti, bent jau budama tavo sirdies skausmo guodeja..Labai suprantu moterys, kurios kencia sielos skausma, jis yra daug skaudesnis nei fizinis..Musu vyrai yra sugede, bet pacios moterys juos tokiais padare..kai pasiziuriu kas aplinkui vyksta, pasidaro koktu..merginos pacios lipa ir liaupsina iki padebesiu, neziuri ar vedes ar ne..joms nerupi..
Esu labai laiminga, nes manes daugiau niekas nezemina..nereikia lieti asaru del to, kad jis elgiasi kiauliskai...bet visa tai ateina tik praejus laikui..ir viena diena pabundi, pagalvoji..kokia buvau kvaile?
Pamatysi, viskas bus gerai. Dievas neapleidzia nei vieno, kuris juo tiki
Tavo mazutis tuoj ateis i si pasauli, pasitik ji su sypsena . Cia mano nr. 865900277. jei noresi, parasyk..Labai noretume atvaziuoti aplankyti jus ligoninej..zinok, kad niekada nebusi viena..
Papildyta:
Ir i mane gali kreiptis tu