Įkraunama...
Įkraunama...

Pasikeitusieji vardus

MB teta visi vadina Palmira, o pase jos vardas Stasė. Bendrdaarbiai tai Stase vadina. Kiek žinau, ji ir turėjo būti Palmira, bet užregistravo kaip Stasę.
Papildyta:
QUOTE(rasiux- @ 2009 07 12, 15:17)

Na o didžiausias kuriozas būna su vyro broliu- vaikystėje buvo pramintas mišutka, vėliau pravardė sutrumpinta iki mišos. Ši pravardė prilipo visam laikui. Tai ir po šiai dienai daug kas galvoja, kad jis koks nor Michailas, nors iš tikrųjų- Romualdas  doh.gif

Panaši situacija yra su MB draugeliu - jis turi pravardę Igoriokas, tai visi galvoja, kad jo vardas yra Igoris, o iš tikro jis yra Vidas. Bet dauguma jo to tikrojo vardo (Vidas) net nežino. smile.gif
Atsakyti
O gal zinote ar galima pakeisti varda vaikui? jei abu tevai sutinka.
Atsakyti
QUOTE(Daliusia @ 2009 09 08, 13:39)
O gal zinote ar galima pakeisti varda vaikui? jei abu tevai sutinka.

Nebe 4u.gif tik įsivaikinant kažkaip galima
Atsakyti
Aš ir norėčiau savo vardą pasikeisti, tiksliau į trumpinį, man daug gražiau.. Vis sakiau keisiuos kai keisiuos pavardę besiženydama, ale atsibodo laukt.. biggrin.gif
Įdomu ar daug kainuotų ir nuo ko aplamai pradėt, kaip su diplomais, su vaiko gimimo liudijimu ir pan?
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 09 08, 14:01)
Nebe  4u.gif  tik įsivaikinant kažkaip galima

Gal dabar įstatymai kiti, bet pažinojau moterį, kuri po skyrybų pakeitė 5-mečio sūnaus vardą. Tai buvo gal prieš 10-15 metų mastau.gif
Atsakyti
Vardo pasikeitimas - grieztai negerbimas tevu nuomones. O jei negerbi tevu nuomones - negerbi ir ju paciu.
Atsakyti
QUOTE(latvija @ 2009 10 11, 21:28)
Vardo pasikeitimas - grieztai negerbimas tevu nuomones. O jei negerbi tevu nuomones - negerbi ir ju paciu.

Čia kaip kas supranta..

Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2009 10 08, 15:27)
Aš ir norėčiau savo vardą pasikeisti, tiksliau į trumpinį, man daug gražiau..

Jei jūsų vardas toks kaip ir nic'as- Izolda- tai jokiu būdu nekeisčiau tokio gražaus vardo į trumpinį kokios nors Izos ( kažkaip tuoj su nepadoriu žodžiu asociacija kyla). O ir šiaip nekeičiant vardo, o tik prisistatant tuo mėgiamuoju turmpiniu galima sutaupyti ir pinigų ir bereikalo sugaišto laiko.
Atsakyti
QUOTE(latvija @ 2009 10 11, 20:28)

o jei tėvukai vardą rinkdami susipyko su proteliu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 10 12, 13:28)
Jei jūsų vardas toks kaip ir nic'as- Izolda- tai jokiu būdu nekeisčiau tokio gražaus vardo į trumpinį kokios nors Izos ( kažkaip tuoj su nepadoriu žodžiu asociacija kyla). O ir šiaip nekeičiant vardo, o tik prisistatant tuo mėgiamuoju turmpiniu galima sutaupyti ir pinigų ir bereikalo sugaišto laiko.

Na ne, vardas ne toks smile.gif
Tai va, aš ir dabar jau visiems trumpiniu prisistatinėju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pangasija @ 2009 10 12, 13:52)
o jei tėvukai vardą rinkdami susipyko su proteliu?  bigsmile.gif

aha, kaip pvz. buvo nuskambėję kažkada, kad tėvas savo dukrą pavadino Fekalija..
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2009 10 12, 19:03)
aha, kaip pvz. buvo nuskambėję kažkada, kad tėvas savo dukrą pavadino Fekalija..

Fekalijos draugai, kamynai, klasiokai ir bendradarbiai registruojasi atskiroj temoj. įžymi jinai Lietuvoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 10 12, 13:28)
O ir šiaip nekeičiant vardo, o tik prisistatant tuo mėgiamuoju turmpiniu galima sutaupyti ir pinigų ir bereikalo sugaišto laiko.

drinks_cheers.gif
Atsakyti