Įkraunama...
Įkraunama...

Pasikeitusieji vardus

QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 05 31, 22:46)
Iš labiau žinomų - Geltona, Sati... ... ...  doh.gif

o ką Geltona? g.gif ji vardo tikrai nesikeitė, sceninis slapyvardis buvo toks, kaip ir kokia Atlanta. o Sati irgi nežinia, ar iš tiesų dokumentuose iš Violetos pasikeitė į Sati. skaiva tai vat tikrai tapo skaiva iš kristinos.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 01, 06:51)
skaiva tai vat tikrai tapo skaiva iš kristinos.

ania? doh.gif doh.gif nežinojau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 01 birželio 2009 - 07:06
Mano sese pasikeite varda ,kai suejo 18 metu.buvo Petrute virto Gabriele.Siaubingai nekente senojo.dabar jai 23 tai jis galutinai uzmirstas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutixxx @ 2009 06 01, 07:31)
Mano sese pasikeite varda ,kai suejo 18 metu.buvo Petrute virto Gabriele.Siaubingai nekente senojo.dabar jai 23 tai jis galutinai uzmirstas smile.gif

niu, čia daugmaž viskas aišku. tik tiek, kad dabar Petra darosi madingas smile.gif bet jeigu visą gyvenimą jautė diskomfortą, tai teisingai padarė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 01 birželio 2009 - 07:39
QUOTE(rutixxx @ 2009 06 01, 08:31)

O kaip tėvai jautėsi, kad bus keičiamas vardas... ? Bandė atkalbėti gal? Nes taip suprantu tas sprendimas turėjo rutuliotis ne vienus metus iki 18 m...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 01 birželio 2009 - 08:01
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 06 01, 08:59)
O kaip tėvai jautėsi, kad bus keičiamas vardas... ? Bandė atkalbėti gal? Nes taip suprantu tas sprendimas turėjo rutuliotis ne vienus metus iki 18 m...

Va, va drinks_cheers.gif Man atrodo, kad jiems tokioje situacijoje skaudžiausia unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Jeta @ 2008 08 21, 21:25)
Ir dar vieną, Stasė, kuri prisistato kaip Skaistė, beje, ji tik taip prisistato, pase Stasė.

Mano klasiokė Stasė (Stanislava). Daug kam buvo labai negražu mūsų kartos vardų kontekste, man - vardas ir tiek. Labai šiuolaikiška, simpatiška panelė, visai nesubobėjusi.

Kažkur skaičiau, kad teisininkė Toma Birmontienė anksčiau buvo Tamara. Vardą pasikeitė Lietuvai atgavus nepriklausomybę, nes neva su tokiu vardu karjeros siekt lengviau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GiedrėM: 01 birželio 2009 - 09:26
QUOTE(GiedrėM @ 2009 06 01, 10:23)
Va, va drinks_cheers.gif  Man atrodo, kad jiems tokioje situacijoje skaudžiausia unsure.gif

nu bet ne tėvams durną vardą nešiot dry.gif

Kažkur skaičiau, kad teisininkė Toma Birmontienė anksčiau buvo Tamara. Vardą pasikeitė Lietuvai atgavus nepriklausomybę, nes neva su tokiu vardu karjeros siekt lengviau g.gif

tai kad rusiškai Tamara trumpinasi į Toma. mano pažįstama buvo Toma, tai jos perklausdavo, ar ne Tamara bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 06 01, 17:30)
tai kad rusiškai Tamara trumpinasi į Toma.

Vardo trumpinys nėra tikrasis vardas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 06 01, 20:03)
Vardo trumpinys nėra tikrasis vardas mirksiukas.gif

kaip kam. pvz. mano vyras niekad pilnu vardu nesivadina. nemėgsta unsure.gif
dėl to jį visi pažįsta tik tuo trumpiniu.
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 06 01, 08:59)
[size=1][/size]

net kalbos nebuvo apie atkalbinejimus,nes jau paauglystej naujiems draugams nesakydavo savo tikrojo vardo.baisiausiai pyko ant mamos schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(rutixxx @ 2009 06 03, 20:40)
net kalbos nebuvo apie atkalbinejimus,nes jau paauglystej naujiems draugams nesakydavo savo tikrojo vardo.baisiausiai pyko ant mamos  schmoll.gif .

o kodėl mam taip pavadino?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 04, 09:07)
o kodėl mam taip pavadino?

Liudna istorija.kai man buvo 6 mama issiskyre,daug veliai turejo drauga...pasijuto kad laukiasi,o tas bjaurybe paliko bash.gif .taigi jo vardu pavadino.nors lig siol nesuprantu kodel g.gif
Atsakyti