Įkraunama...
Įkraunama...

Pasikeitusieji vardus

QUOTE(Zlata @ 2007 09 30, 21:30)
Mamos bendradarbė yra Barbora, bet visiems prisitato Janina, nes gėdyjasi savo tikrojo vardo... doh.gif

Atsakyti
mano viena draugė gimė labai serganti ir medikai liepė greit kviest kunigą,kad pakrikįtytų,nes atseit mergaitei nedaug liko gyvent. na ir krikštyjant reikėjo staigiai sugalvot vardą,tai tėvai davė mamos vardą Rima. bet pasirodo viskas buvo geriau nei manyta ir mergina išgyveno. deja šis vardas jai neprigijo,žadėjo pasikeisti į Norą,bet atrodo taip ir liko tik pažadas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TerrorisTe69: 31 gegužės 2008 - 14:21
O jeigu norėčiau prisidėti dar vieną vardą pase, vis tiek visus dokumentus keisti? Pavyzdžiui, kas būtų su diplomu, jei vardą pakeisčiau? Negi naują reiktų daryt?
Atsakyti
žinau moterį pasikeitusią vardą, kuomet jai sukako 18m smile.gif
Atsakyti
Pažystu ir aš vieną moterį, kuri pasikeitė vardą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 08 18, 23:45)
O jeigu norėčiau prisidėti dar vieną vardą pase, vis tiek visus dokumentus keisti? Pavyzdžiui, kas būtų su diplomu, jei vardą pakeisčiau? Negi naują reiktų daryt?

na, bent jau pasą, teises tikrai reiktų keisti. pabandyk savivavldybių tinklalapiuose pasiieškoti info. pvz., www.kaunas.lt ir ten žiūrėk civilinės metrikacijos paslaugas.
Atsakyti
Žinau moterį kuri iš rusiško Larisa tapo Loreta (ir pase). Ir dar vieną, Stasė, kuri prisistato kaip Skaistė, beje, ji tik taip prisistato, pase Stasė.
Atsakyti
Mano klasiokei (gal 4 klasėj) tėvai skirdamiesi pakeitė ir vardą, ir pavardę. Jos sesei taip pat. Taip pat pažįstu porą moterų, kurios prisistato ne tais vardais, kurie įrašyti jų pasuose - viena prisistato Irena (pagal pasą Elena), kita Salomėja (pagal pasą Cecilija). cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazza @ 2008 12 13, 13:22)
viena prisistato Irena (pagal pasą Elena)

Elena daug gražiau smile.gif
Atsakyti
as pazystu viena moteri,kuri kai buvo paaugle,darydamasi pasa pakvailiojo ir vietoj savo vardo irase kita,tuo metu jai patikusi,mane kad pastebes ir istaisys darbuotojos biggrin.gif taigi niekas nieko nepastebejo ir netaise bigsmile.gif visi ja vadina tikruoju-tevu duotu vardu,o va anyta(velnio pramanyta biggrin.gif )-tuo isgalvotuoju lotuliukas.gif kas ta moteri baisiausiai nervvina biggrin.gif
Atsakyti
Turiu drauge, kurios vardas buvo Tatjana, o sulaukusi 18 m. pasikeite i Erika.
Atsakyti
O mano klasiokė iš Larisos pasikeitė į Laurą, nu ir vertėjo, manau. smile.gif
Atsakyti