QUOTE(Cikadelė @ 2007 10 07, 12:38)
skaičiau dar žurnale, kad Algirdo Brazausko anūkė Andrė
Brazauskui toks anais laikais naujoviškas vardas labai nepatiko, tai net iki 5 metų anūkę vadino Birute
AB anuke pazinojau, bet nezinau sito fakto
Turiu vaikystes drauge Andre, tai man visai grazus vardas
QUOTE(juniore @ 2007 10 07, 17:20)
O man Petras visai patinka
anksciau irgi buvo juokingas, bet kai susipazinau su labai fainu vaikinu vardu Petras, nuomone pakeiciau
ir jis visai nesigedijo savo vardo...
QUOTE(balta_lelija @ 2007 11 15, 15:50)
Mano Ex keitė vardą iš A
ndrius į A
udrius
pamenu, kaii prisistatinėjo mano tėvams "aš Andrius, net nuo šiol būsiu Audrius. nes man nepatinka kkai mane vadina Andrey - vorobey
"
mano sunus Audrius, tai mano mama labai norejo, kad butu Andrius, bet nenusileidau
Aisku, ne del "vorobey", tiesiog, labiau patinka, be to, dvieju zmoniu garbei taip pavadintas
Vaikystej labai nemegau savo vardo (buvo labai retas, dabar labai daznas), sakydavau, kad keisiu i Egle (toki siule mociute, kuri ir isaiskino man, kad maniskis labai "baisus"
) arba Zivile (taip jau buvo nusprende pavadinti tevai, bet apsigalvojo). Dar patiko vardas Goda (tai irgi buvo vienas is tevu variantu). Bet suaugau, sulaukiau daug graziu zodziu apie savo varda, jis eme patikti ir dabar dziaugiuosi, kad nesukvailiojau ir nekeiciau
Mano dede vardu Aloyzas, bet visi vadina ji Romu nuo vaikystes, dauguma net nezino, kad jo vardas pase kitas.
Mano mociutei nutiko priesingai - ji gime Edinburge ir buvo vardu Agne, bet kai su tevais atvyko gyventi i Lietuva, tokio vardo cia kaip ir nebuvo (tik Agnieska), tai buvo visu vadinama Agota, i lietuviskus dokumentus taip pat irasyta (nes angliski pasimete). Ji visa gyvenima del to isgyveno ir labai pykdavo vadinama Agota.