Vaikui buvo duotas tevo vardas. Suauges ji pasikeite.
mano pažįstama pasikeitė iš Jurgitos į Vanesą....man jai taip netinka šis vardas,kad ilgą laiką negalėjau jos juo vadinti nauju vardu Motyvas:"Jurgita per prastas vardas"...(na ji vaidino "fifą"tad galvojo,kad Vanesa "kiečiau"
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 09 18, 16:09)
Vaikui buvo duotas tevo vardas. Suauges ji pasikeite.
Ir as zinau toki atveji.
QUOTE(Tyra @ 2010 11 04, 14:11)
Ačiū dievui, ne dažnai pasitaiko absurdiški vardai Tikrai pateisinu tuos, kurie pasikeičia bjaurius vardus, bet iš Danutės į aldoną ar pan. keisti nematau priežasties
Labai jums pritariu
QUOTE(Semilga @ 2011 06 25, 09:30)
Pazistu moteriske,kuri vardu Filomena,bet kiti ja vadina Nijole, taip ji visiems prisistato
Mano vyro mama dokumentuose Ona, visi visa gyvenima Dalia vadina, tevai dave varda, paskui persigalvojo. Kol susigaudziau as sitoj painiavoj
QUOTE(nuotakyte @ 2011 06 26, 10:55)
.Pasirodo registratorė pagėrusi buvo ir pamiršo koki vardą parašyti ,tai ji sugalvoju kad Algiukas labai gražus vardas ir įrašė į gimimo liudijimą
aš panašią istoriją žinau:
gimė vaikiukas, pas ištremtus į Sibirą lietuvius. Tie nuėjo registruoti Vladas vardu. o ten sako- koks dar cia Vladas? Valodia!
taip ir yra pas ta zmogu dokumentuose Valodia. Bet niekada niekas taip nevadino, tik Vladu
QUOTE(Elzė @ 2011 10 07, 16:18)
aš panašią istoriją žinau:
gimė vaikiukas, pas ištremtus į Sibirą lietuvius. Tie nuėjo registruoti Vladas vardu. o ten sako- koks dar cia Vladas? Valodia!
taip ir yra pas ta zmogu dokumentuose Valodia. Bet niekada niekas taip nevadino, tik Vladu
Nėr tokio vardo - Valodia, Valodia yra Vladimiras. Negalėjo rusai dokumentuosia parašyt - Volodia
Gal dokumentuose Vladimiras parašyta, o visi Vladu vadina? Tada visai logiška, kaip ir kokį Donatą Donce...
QUOTE(Noa @ 2011 10 15, 15:15)
Nėr tokio vardo - Valodia, Valodia yra Vladimiras. Negalėjo rusai dokumentuosia parašyt - Volodia
Gal dokumentuose Vladimiras parašyta, o visi Vladu vadina? Tada visai logiška, kaip ir kokį Donatą Donce...
galėjo patikėk,net dabar metrikacijos darbuotojų įvairiaus protelio būna
QUOTE(Ramunita @ 2011 10 19, 13:14)
O kokios specialybes darbuotojai ne įvairaus protelio?
QUOTE(Ramunita @ 2011 10 19, 13:14)
čia panašu į VBS istorijas, kaip su Fekalija
[quote=avilinka,2010 12 15, 14:58]
Kitokie laikai buvo.. Jos tevas zuvo, o motina istreme be teises sugrizti,o vaikus issiunte i vaiku
[/quote
Tokie dalykai buvo daromi dėl vaikų saugumo, kad būtų sunkiau rasti sąryšių su ištremtaisiais liaudies priešais
Kitokie laikai buvo.. Jos tevas zuvo, o motina istreme be teises sugrizti,o vaikus issiunte i vaiku
[/quote
Tokie dalykai buvo daromi dėl vaikų saugumo, kad būtų sunkiau rasti sąryšių su ištremtaisiais liaudies priešais
QUOTE(Imbrium @ 2010 01 09, 22:29)
Stai man vienas is graziausiu vardu Vincentas. nu toks grazus. bet vaiko tikrai taip nevadinciau, nes tikriausiai jam paciam labai nepatiktu.
Mano sūnus Vincentas (14 metų) ir jam jo vardas labai patinka Taip kad, nespręskite už visus
Is mano pazystamu rato tai nei vienas nera vardo pasikeites