Įkraunama...
Įkraunama...

Pasikeitusieji vardus

Mano viena pažystama keites dar ir 18 neturėdama. Sake su tėvų sutikimu. Mastauar taip galėjo but? biggrin.gif O šiaip tai ji kuomet išvažiavo į kitą miestą studijuoti tai ir visi pradėjo vadinti nauju vardu, Manau jei keiti vardą tai ir aplinka reikėtų pakeisti, o tai seni pažystami visvien senuoju vadins,
Atsakyti
Gal nereikėtų keistis vardo g.gif ,bet iš kitos pusės-jei jis žiauriai nepatinka g.gif tik jei žmogus lieka gyventi toje pačioje aplinkoje-jo nieks nevadins nauju vardu ax.gif
Atsakyti
diedukas pase Petras,bet visi vadina Tomu. Sati, buvo Violeta anksciau,tik nepamenu ar pasikeite dokumentaliai ar tik prisistato nauju vardu Sati g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2010 09 03, 18:16)
Mano viena pažystama keites dar ir 18 neturėdama. Sake su tėvų sutikimu. Mastauar taip galėjo but?  biggrin.gif O šiaip tai ji kuomet išvažiavo į kitą miestą studijuoti tai ir visi pradėjo vadinti nauju vardu, Manau jei keiti vardą tai ir aplinka reikėtų pakeisti, o tai seni pažystami visvien senuoju vadins,

pradeda ir senieji vadinti, juk reikia žmogaus norą gerbti smile.gif pasikeitė, tai pasikeitė.
Atsakyti
QUOTE(juddita @ 2010 09 13, 16:51)
Sati, buvo Violeta anksciau,tik nepamenu ar pasikeite dokumentaliai ar tik prisistato nauju vardu Sati g.gif

Kazkur skaiciau, kad pasikeite. Kazkaip keistas man noras tokiu vardu vadintis, taigi sati induizme yra nasles susideginimo ritualas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 13, 18:59)
Kazkur skaiciau, kad pasikeite. Kazkaip keistas man noras tokiu vardu vadintis, taigi sati induizme yra nasles susideginimo ritualas g.gif

bet graziai skamba Sati,nors reiksme ir nekokia
Atsakyti
na kokia Stasė man nelabai bet jei pvz Stanislava galima prisistatinet trumpiniu Slava (man Miroslava grazus vardas) zinau vaikina vardu Pavel Grisko visi jy vadina Grisa ir daugelis net nenutuokia kad jo vardas Pavel, o ir pats jis prisistato Grisa, bet ne del to kad jam taip labiau patinka, o del to kad priprato mirksiukas.gif
Atsakyti
mano kaimynė (jau virš 60 metų) yra Pranciška, o visi ją vadina Danute (tikrąjį vardą sužinojau visai atsitiktinai), netoliese taip pat gyvena diedukas "Saulius", nors iš tikro yra gal koks Juozas (čia spėju, nes tikro nežinau, tik, kad paprastas, to amžiaus žmonėms įprastas vardas). Buvo bendramokslė, kurią draugai vadino Edita, nors buvo Vaida. Dėstytojai kviesdavo pagal žurnale užrašytąjį (pradžioj dairydavomės, kokią čia Vaidą dar kviečia).
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2010 09 17, 10:40)
mano kaimynė (jau virš 60 metų) yra Pranciška, o visi ją vadina Danute

biggrin.gif mano mamos kaimynė panašaus amžiaus irgi visų Danute vadinama, nors tikras vardas - Adelė. Šits jai, sakė, labai negražus, todėl nuo seno kitokį susigalvojo. Gražesnį, mat wink.gif
Atsakyti
kazkas cia rase kad varda keicia zmones kurie turi psichologiniu problemu doh.gif
mano vienas pazistamas vardu Taras blink.gif kur cia neturesi psichologiniu problemu kai tave visi vadina Taras Bulba lotuliukas.gif tai jis prisistato Ricerdas ax.gif
Atsakyti
Viena draugė vardu Miglė, bet visiems liepia ją vadinti Urte ir daug kas ją taip vadina. Dar viena suaugusi pažįstama moteris vardu Teresė,bet prisistato Laima.
Atsakyti
Pažįstu 2 moteris, kurios dokumentuose visai kitokius vardus turi, nei pačios prisistato ir kiti jas vadina. Tai Vilija dokumentuose, o prisistato Onute (atvirkščiai atrodo galėtų būti), ir Marytė dokumentuose, o prisistato Trerese.
Papildyta:
Dar prisiminiau Ramoną, kurią visi vadina Ramune.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ende: 11 spalio 2010 - 18:25