Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(zuasta @ 2007 11 30, 13:13)
Ir aš tiek sumokėjau, nors praeitą mėnesį 42 Lt.Nesuprantu aš tų kainų  doh.gif

Aš eurovaistinėj ir pirkau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 11 30, 20:53)
Aš eurovaistinėj ir pirkau  blink.gif

Aš prieš savaitę Camelijoj pirkau, mokėjau 39 su centais bigsmile.gif Tikiuosi, kad nepaprango g.gif
Atsakyti
del kainos turiu itarima, kad nuo sios savaites pabrango g.gif
Atsakyti
Pirkau sestadieni Seimos vaistineje, sumokejau 41 su kapeikom g.gif Kainos labai skiriasi, esu mokejusi ir 46 lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2007 12 03, 08:46)
Pirkau sestadieni Seimos vaistineje, sumokejau 41 su kapeikom g.gif Kainos labai skiriasi, esu mokejusi ir 46 lt g.gif

as tai eurovaistinej mokejau 42 lt..
o vat nuejusi i Farmo svaistine sumokejau 49 ohmy.gif
ir issigandau....

bet rezultatais esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukebaisule @ 2007 11 15, 18:45)
KZ naudoju jau lygiai metus. Pirma menesi galvojau isprotesiu, nes smarkiai kraujavo, iklotus keiciau kaip daina. taciau po to viskas susitvarke. Apskritai, nemaniau, kad bus taip paprasta. nei galva svaigsta, nei pykina, jaust nejauciu (kaip ir mano partneris), aisku jau 2 kartus grybelis buvo isimetes. Sako, kad nuo susilpnejusio imuniteto taip nutinka, bet girdejau nuomone, kad ziedelis prie tokiu bajeriuku irgi prisideda... Tikekimes tie grybeliai nesikartos, nes teks ziedui sakyti ate. Pastebejau dar, kad ir pasyvesne nuo kontaceptiku pasidariau ir noras myletis sumazejo, bet girdejau ne man vienai taip nutinka?
Ir dar. Eurovaistinej be receptu KZ tikrai neparduoda, o kitose kartais pasiseka prasmukti. Nors as nuejau pas ginekologe ir israse 6-12 menesiu. Ir ramu. Idomu tik,  ka tai galetu reiksti? sesiems jis ar visgi dvylikai menesiu verysad.gif

PAvydziu, as tai po 20 d. ziauraus kraujavimo neiskenciau ir isemiau lauk ta KT supykus. Pagalvojau, kokia cia chemija, jeigu viska aukstyn kojom apvercia, kam tokia apsauga, kai per balas ir taip jokio wub.gif ... susimoki uz tai, kad naudotum per diena 10 iklotu ir nesimyletum. Tai dabar gydytoja israse KT. Ziuresiu kas bus toliau.
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2007 12 04, 08:18)
PAvydziu, as tai po 20 d. ziauraus kraujavimo neiskenciau ir isemiau lauk ta KT supykus. Pagalvojau, kokia cia chemija, jeigu viska aukstyn kojom apvercia, kam tokia apsauga, kai per balas ir taip jokio  wub.gif ... susimoki uz tai, kad naudotum per diena 10 iklotu ir nesimyletum. Tai dabar gydytoja israse KT. Ziuresiu kas bus toliau.

oj.
baisiai skamba..
as tai dziaugiuosi, kad pirma menesi kai pradejau naudoti KZ buvo tepimai, bet paskui, tfu tfu tfu, viskas susitvarke.
matyt cia nuo organzimo priklauso cool.gif
Atsakyti
Sveikos!
reikia_patarimo:
vakar_susimaise_mano_NuvaTime_programele
ir_parode,kad_turiu_istraukt_zieda_18h..
as_suabejojau...lyg_treciadieniais_isimdavau..o_vakar_juk_antradienis..
bet_isemiau..juk_programa_taip_sako.
Taigi,o_ijungus_kompa_siandien..matau_kad_is_tikro
siandien_ji_reikes_isimt...
Vadinasi_isemiau_diena_anksciau_nei_reikia
taigi_kaip_dabar_reikes_daryti?
zieda_detis_po_7d._pertraukos,t.y.kita_antradieni,
ar_visgi_nors_isemiau_ji_vakar_o_ne_siandien,
bet_detis_treciadieni_kita?
neradau_info_nuvaring_puslapyje... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytee @ 2007 12 05, 14:54)
Sveikos!
reikia_patarimo:
vakar_susimaise_mano_NuvaTime_programele
ir_parode,kad_turiu_istraukt_zieda_18h..
as_suabejojau...lyg_treciadieniais_isimdavau..o_vakar_juk_antradienis..
bet_isemiau..juk_programa_taip_sako.
Taigi,o_ijungus_kompa_siandien..matau_kad_is_tikro
siandien_ji_reikes_isimt...
Vadinasi_isemiau_diena_anksciau_nei_reikia
taigi_kaip_dabar_reikes_daryti?
zieda_detis_po_7d._pertraukos,t.y.kita_antradieni,
ar_visgi_nors_isemiau_ji_vakar_o_ne_siandien,
bet_detis_treciadieni_kita?
neradau_info_nuvaring_puslapyje... unsure.gif

aš rašiau klausimą gydytojai panašiu klausimu - sakiau jog noriu šiek tiek pakoreguoti ciklą ir ištraukti žiedą viena diena anksčiau....atsakymas buvo kad taip daryti galima, ištraukus vėl 7 dienų pertrauka ir viskas

Klausimas: žiedą naudoju gal 10 mėnesių...jokių pašalinių poveikių nebuvo. Šiandien pradėjo tepti blink.gif žiedą reikia išimti po dienos....
nesuprantu ar čia kažkas jau blogai ar tiesiog mėnesinės taip "paskubėjo" blink.gif g.gif
Gal kažkam taip buvo? ar verta nerimauti unsure.gif
Atsakyti
labutis visoms.As irgi pradejau naudoti KZ ir labai nusivyliau verysad.gif .Apie pasalini poveiki tai ne nepradedu sneketi,cia jau atskira tema.Vyras irgi nepatenkintas,nes santykiu metu jaucia KZ,tai dabar net nebezinau i kokias konraceptines priemones pakeisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2007 10 12, 09:02)
Hm, žiūriu labai mažai kas gerai atsiliepia... aš kaip tik norėjau \iedą pradėt vartot, nes nuo tablečių man baisiai nuotaika kaitaliojasi sad.gif ir teplioja šiek tiek. Bet spėju, jei jau nuo tablečių teplioja (keisiu į didesnės dozės), tai nuo žiedo tuo labiau, jei ten tokios mažos dozės g.gif

as naudoju daugiau kaip du metus, man tinka. tiesa, kartais lyg ir isskyru padaugeja, is pradziu pora menesiu gal ir buvo nepatogumu del to, bet siaip seniai jau viskas susitvarke. kai geri tabletes, hormonu kiekis organizme ziauriai svyruoja, kol isgeri nauja, nuo jau isgertos hormonu organizme beveik nelieka, o su nauja tablete vel gauni ju didele doze. man tas svyravimas buvo nemazu sveikatos problemu sukeles, tai gydytoja kategoriskai rekomendavo zieda, nes jame hormonu pastoviai gauni vienodai.
Papildyta:
QUOTE(delfine @ 2007 12 18, 11:23)
labutis visoms.As irgi pradejau naudoti KZ ir labai nusivyliau verysad.gif .Apie pasalini poveiki tai ne nepradedu sneketi,cia jau atskira tema.Vyras irgi nepatenkintas,nes santykiu metu jaucia KZ,tai dabar net nebezinau i kokias konraceptines priemones pakeisti g.gif

maniskis viena kart sugebejo istraukti. pasijuokem ir tiek, siaip nieko nesijaucia. gal blogai isidedi?
Atsakyti
QUOTE(Kasulia @ 2007 12 18, 12:47)

maniskis viena kart sugebejo istraukti. pasijuokem ir tiek, siaip nieko nesijaucia. gal blogai isidedi?

mum tas pats buvo doh.gif jau pora kartu doh.gif is pradziu sunerimom, o paskui smagiai pasijuokem biggrin.gif
svarbu aisku tik laiku pastebeti kad jis iskrito rolleyes.gif
Atsakyti