Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Buzyte @ 2007 11 29, 13:32)
dekui  drinks_cheers.gif
ramaiu pasidare  smile.gif buvau pradejus galvot kad kazka ne taip padariau  doh.gif  ramiai gyvwnsiu daba 2 su biskiu savaiteles, o poto lauksiu "raudonosios armijos" atakos  help.gif

hihihi.gif gal ir neatakuos jau baisiai taip... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2007 11 29, 13:48)
hihihi.gif gal ir neatakuos jau baisiai taip... rolleyes.gif

na ziuresim kaip ten bus gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulyte @ 2007 11 26, 23:12)
as taip pat jau ilga laika su kontraceptiniu ziedu ir esu juo labai patenkinta! jokiu problemu- nebrangu, paprasta ir beveik uztikrinta  mirksiukas.gif

nesuprantu as to ziedo veikimo ir naudojimo principo g.gif gal kas paaiskintu???nejaugi cia patikimiau uz tabletes? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*dream* @ 2007 11 29, 14:33)
nesuprantu as to ziedo veikimo ir naudojimo principo g.gif gal kas paaiskintu???nejaugi cia patikimiau uz tabletes? doh.gif

idedu nuoroda, ten paskaityk anotacija NuvaRing (cia taip ziedas vadinasi) ir gal aiskiau biskuti pasidarys, o jei ne bendrom jegom pandysim padet gathering.gif
nu velnias nemoku nuorodos idet doh.gif
vienu zodziu eik i vaistai.lt ten paieskoj ivesk NuvaRing ir spragtelejusi ant pavadinimo atsidrys langas, ten spustelk anotacija ir pasisemk ziniu sunglasses2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buzyte: 29 lapkričio 2007 - 13:49

www.ziedas.lt ten pabandyk paskaityti, tikrai yra daug info.Jei kas konkreciai bus neaisku, tada laukiam klausimu 4u.gif
Atsakyti

o man pleistras mistika kažkokia lotuliukas.gif
gyd sakė,kad žiedas mažiausiai harmonų turinti kontraceptinė priemonė
nežinau ar čia sutapimas ar nuo KŽ,bet apetitas mažėja,svoris krenta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAIDAMA: 29 lapkričio 2007 - 16:47
Pavelavau 5val isidet doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2007 11 30, 09:32)
Pavelavau 5val isidet  doh.gif  doh.gif  doh.gif

isidedam ir papildomai 7 dienas saugomes ax.gif
Atsakyti
merginos tik ka is vaistines - uz KZ sumokejau 51,82 Lt blink.gif cia pabrango ar cia i kruta vaistine pataikiau? blink.gif
Atsakyti
turbut i kruta vaistine pataikei doh.gif
as tai visus vaistukus norfos vaistinei perku nuo 8-9 ryto ir nuo 14-15 val.tada pas juos 20 proc nuolaidele thumbup.gif tai patikekit, dabar ligu sezonu, daug susitaupo thumbup.gif
o toj pacioj vaistinej su nuolaida uz KZ mokejau berods 39 lt thumbup.gif
vienas minusas, kad ten per nuolaidu valandele visos bobutes subega ir eile kilometrine, bet ko nepadarysi, kad pigiau nusipirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2007 11 30, 12:39)
merginos tik ka is vaistines - uz KZ sumokejau 51,82 Lt  blink.gif  cia pabrango ar cia i kruta vaistine pataikiau?  blink.gif

Ir aš tiek sumokėjau, nors praeitą mėnesį 42 Lt.Nesuprantu aš tų kainų doh.gif
Atsakyti
Eurovaistinej - apie 45lt, bet + 2 eurolitai ir tuo paciu - 2eurolitai smile.gif
Atsakyti