Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(astoldita @ 2007 11 13, 14:05)
Gal galit kuri patarti unsure.gif Kažkaip apsiskaičiavau ir žiedą išsiėmiau ne po trijų,o po dviejų savaičių doh.gif Ir kas svarbiausiai atsipeikėjau tik po dviejų dienų,kai nesulaukiau mėnesinių doh.gif Gal kuriai taip buvo nutikę ir galit patarti kaip toliau elgtis ax.gif

Padarai 7 dienu pertrauka ir isidedi nauja. Zinoma, myletis reiketu su sargiuku mirksiukas.gif
As turiu KZ jau antra cikla. Jei pirmaji buvo nerealiai stiprus kraujavimas visas tris savaites su pykinimu, vangumu ir galvos skausmais-si cikla absoliuciai nieko g.gif Nepykina, nekraujuoja, jokiu neigiamu pojuciu. Tik beria. Paauglystes metais tiek spuogeliu neturejau, kiek dabar biggrin.gif Tikiuosi, ir si problema issispres.
Ginekologe siule panesioti zieda pora menesiu, ciklo korekcijai, bet dabar mastau, kad naudosiu ji kaip pastovia kontracepcija-tiko 4u.gif
Atsakyti
Ar kam taip buvo, kad su KZ veliau atsirastu menesines g.gif nes visus kartus dar neistraukus ziedo pradedavo jau teplioti paskutines dienas, issiimdavau sestadieni, tai pirmadieni ryte jau susirgdavau, o dabar net neteplioja doh.gif man jau baisu darosi fear.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2007 11 19, 16:06)
Ar kam taip buvo, kad su KZ veliau atsirastu menesines  g.gif  nes visus kartus dar neistraukus ziedo pradedavo jau teplioti paskutines dienas, issiimdavau sestadieni, tai pirmadieni ryte jau susirgdavau, o dabar net neteplioja  doh.gif man jau baisu darosi  fear.gif

man budavo kad pateplioja, bet ne paskutinem dienomis, paskui praejo po keliu ciklu ir dabar net valandos tikslumu viskas vyksta ax.gif
Atsakyti
Aš apie pusę metų jau naudoju KŽ, tai man labai patinka, kol kas jokių šalutinių poveikių lyg ir nėra.. ax.gif Patogu man jis labai, nes nereikia kasdien gerti tablečių.. Įsidedi ir 3 sav net negalvoji apie kontracepciją! smile.gif o su tabletėm man problematiška, nes jei ant tuįtesni skrandžio išgerdavau.. doh.gif pykindavo..
Atsakyti
as taip pat jau ilga laika su kontraceptiniu ziedu ir esu juo labai patenkinta! jokiu problemu- nebrangu, paprasta ir beveik uztikrinta mirksiukas.gif
Atsakyti

As jau KZ nusipirkus senokai, tik niekaip nesiryztu pagaliau jo isideti.Paklausinejau vienos drauges kuri irgi naudojo KZ, tai jai pasirodo tas ziedas vis iskrisdavo blink.gif , tai ji taip ir prasitampe visa menesi ji kaisiodama atgal lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(safara @ 2007 11 28, 15:50)
As jau KZ nusipirkus senokai, tik niekaip nesiryztu pagaliau jo isideti.Paklausinejau vienos drauges kuri irgi naudojo KZ, tai jai pasirodo tas ziedas vis iskrisdavo blink.gif , tai ji taip ir prasitampe visa menesi ji kaisiodama atgal  lotuliukas.gif  blink.gif

nelabai isivaizduoju kaip KZ gali iskristi, jis juk pats "isitaiso" taip kad jo net nesijaucia (gal drauge ne ten dejo?).Jei pati nepabandysi, tai ir nesuzinosi ax.gif tokie dalykai labai individualus
Atsakyti
nešioju sėkmingai jau 3savaitės,
minusiukas tas, kad kraujuoju-teplioju ilgai,bet tikiuosi čia praeis ir dar,man nekrenta ,bet pastumti giliau dažnai reikia smile.gif o taip tai liux galvos neskauda,nepykina smile.gif
Atsakyti
labas supermamytes
na ir as susigundziau KZ g.gif g.gif ginekologe isiule doh.gif doh.gif
isidejau pirma karta ir dabar pati nesuprantu, lygtais prasidejo menesines, kazkaip kitaip negu visada, tai pirma diena ir isidejau, o daba 3 diena tik teplioja... blink.gif blink.gif gal paskubejau?gal cia pms tik buwo ir tik tepliojimas? o as iskart "smurkst" blush2.gif
kas bus jei isidekau ne per menesines? verysad.gif jo, zioplas daiktas....
Atsakyti
QUOTE(safara @ 2007 11 28, 14:50)
As jau KZ nusipirkus senokai, tik niekaip nesiryztu pagaliau jo isideti.Paklausinejau vienos drauges kuri irgi naudojo KZ, tai jai pasirodo tas ziedas vis iskrisdavo blink.gif , tai ji taip ir prasitampe visa menesi ji kaisiodama atgal  lotuliukas.gif  blink.gif

jei gerai įsidedi,tai niekada neiškrinta (net keičiantis tamponą)

QUOTE(Buzyte @ 2007 11 29, 10:42)
labas supermamytes
na ir as susigundziau KZ  g.gif  g.gif ginekologe isiule  doh.gif  doh.gif
isidejau pirma karta ir dabar pati nesuprantu, lygtais prasidejo menesines, kazkaip kitaip negu visada, tai pirma diena ir isidejau, o daba 3 diena tik teplioja... blink.gif  blink.gif  gal paskubejau?gal cia pms tik buwo ir tik tepliojimas? o as iskart "smurkst"  blush2.gif
kas bus jei isidekau ne per menesines?  verysad.gif  jo, zioplas daiktas....

Man irgi taip buvo.Kol organizmas pripras,gali praeiti net 3 mėnesiai
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2007 11 29, 11:42)
labas supermamytes
na ir as susigundziau KZ  g.gif  g.gif ginekologe isiule  doh.gif  doh.gif
isidejau pirma karta ir dabar pati nesuprantu, lygtais prasidejo menesines, kazkaip kitaip negu visada, tai pirma diena ir isidejau, o daba 3 diena tik teplioja... blink.gif  blink.gif  gal paskubejau?gal cia pms tik buwo ir tik tepliojimas? o as iskart "smurkst"  blush2.gif
kas bus jei isidekau ne per menesines?  verysad.gif  jo, zioplas daiktas....

man irgi taip buvo. isidejau pirma diena ir iskart m,enesines lyg dinge butu blink.gif patepliojo kelias dienas, tada kelias buvo ramu,o tada jau visa men telpiojo, uztad kai issiemiau pirma zieda, tai jau kita diena pradejau plaukt...nu perdedu biski, bet mmmm gan gauios buvo, o jau antro ziedo nesiojimo metu buvo ramu ir antros mmmm prasidejo 3-ia diena po isemimo, bet labai negausios ir trumpiau nei iprastai (cia irgi savotiskas pliusas) rolleyes.gif
Atsakyti
dekui drinks_cheers.gif
ramaiu pasidare smile.gif buvau pradejus galvot kad kazka ne taip padariau doh.gif ramiai gyvwnsiu daba 2 su biskiu savaiteles, o poto lauksiu "raudonosios armijos" atakos help.gif
Atsakyti