Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

Nuva, o man po dvieju men naudojimo KZ iskilo klausimas ar naudoti toliau ar issiimt, man tinka, organizmas prisitaike, bet del kt priezasciu, idomu ar galima taip traumuot organizma isidedi-issiimi??? blush2.gif nusprendziau toliau naudot rolleyes.gif kazkuri paminejo, kad kaip tik nepastoviam naudojimui gine pasiule butent zieda g.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2007 11 05, 14:59)
Nuva, o man po dvieju men naudojimo KZ iskilo klausimas ar naudoti toliau ar issiimt, man tinka, organizmas prisitaike, bet del kt priezasciu, idomu ar galima taip traumuot organizma isidedi-issiimi???  blush2.gif  nusprendziau toliau naudot  rolleyes.gif kazkuri paminejo, kad kaip tik nepastoviam naudojimui gine pasiule butent zieda  g.gif

kaip tai įsidedi - išsiimi g.gif ? su KT tas pats: baigi, pertrauka, vėl pradedi. pertrauka būna ir naudojant KT ir KŽ, ir KP
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 11 06, 22:55)
kaip tai įsidedi - išsiimi  g.gif ? su KT tas pats: baigi, pertrauka, vėl pradedi. pertrauka būna ir naudojant KT ir KŽ, ir KP

Turejau omeny,pvz, pora men panaudoji, pora ne, vel pora panaudioji... blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2007 11 06, 23:08)
Turejau omeny,pvz, pora men panaudoji, pora ne, vel pora panaudioji...  blush2.gif  g.gif

tokiu atveju gal reiktų kitokios kontracepcijos paieškot g.gif ? neverta organizmo hormonais vargint schmoll.gif . tavo vietoj, ieškočiau kitų apsisaugojimo būdų
Atsakyti
Sveikos supermamos 4u.gif as KZ naudoju siek tiek daugiau nei puse metu. Esu juo patenkinta, nors is pradziu ir siek tiek pykino, ir siek tiek buvo pakraujavimu-patepimu nelaiku.Bet viskas susitvarke.Kadangi anksciau menesines buvo nereguliariai, tai esu patenkinta, kad dabar zinau konkreciai valandos tikslumu kada jos bus.Taip pat pradingo visi PMS, krutines skausmai, pilvo skausmai ir panasiai.O ir lytinis potraukis padidejo ir viskas ciki su dregmu pusiausvyra ax.gif Pakolkas iseina nusipirkti be recepto ax.gif dar norejau paklausti, o tai del to recepto, ar uztenka viena karta nueiti ir gauni visam laikui, ar kiekviena menesi reikes pedinti pas daktarka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2007 11 08, 09:33)
Sveikos supermamos  4u.gif  as KZ naudoju siek tiek daugiau nei puse metu. Esu juo patenkinta, nors is pradziu ir siek tiek pykino, ir siek tiek buvo pakraujavimu-patepimu nelaiku.Bet viskas susitvarke.Kadangi anksciau menesines buvo nereguliariai, tai esu patenkinta, kad dabar zinau konkreciai valandos tikslumu kada jos bus.Taip pat pradingo visi PMS, krutines skausmai, pilvo skausmai ir panasiai.O ir lytinis potraukis padidejo ir viskas ciki su dregmu pusiausvyra  ax.gif  Pakolkas iseina nusipirkti be recepto  ax.gif  dar norejau paklausti, o tai del to recepto, ar uztenka viena karta nueiti ir gauni visam laikui, ar kiekviena menesi reikes pedinti pas daktarka?  ax.gif

man receptuka israse trims menesiams, nes gydytoja mane nori artimiausiu metu apziureti. veliau sake israsys pusmeciui. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 11 07, 23:21)
tokiu atveju gal reiktų kitokios kontracepcijos paieškot  g.gif ? neverta organizmo hormonais vargint  schmoll.gif . tavo vietoj, ieškočiau kitų apsisaugojimo būdų

Tai va, as ir manau, kad nera gerai nutraukinet naudojima, todel nepertraukiau, siaip ar taip mano org priima, kaip jau buvo pamineta, jokiu PMS ir zinai laika kada bus mmm tai yra privalumu nemazai, bet tik ta kaina.... schmoll.gif bet db viskos KP brangios, tai ka darysi... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chimera: 08 lapkričio 2007 - 13:42
QUOTE(chimera @ 2007 11 08, 14:40)
Tai va, as ir manau, kad nera gerai nutraukinet naudojima, todel nepertraukiau, siaip ar taip mano org priima, kaip jau buvo pamineta, jokiu PMS ir zinai laika kada bus mmm tai yra privalumu nemazai, bet tik ta kaina....  schmoll.gif bet db viskos KP brangios, tai ka darysi... rolleyes.gif

kaina tai kaina, bet pigiai nieko gero nebuna 4u.gif ax.gif
Atsakyti
man gydytoja ir rekomendavo KŽ,
blembački skaitau jusu komentarus ir baisoka daros g.gif
nu tikiuosi kad organizmas normaliai reaguos ir priims smile.gif
receptuką išrašė 6 mėnesiams
Atsakyti
As naudojau zieda preis puse metu, poto su draugu nusprendem, kad laikas petrauka padaryti..praita savaite buvau pas gine (privaciai), tai israse metams receptuka,nors rasomas tik 6 men. bet sake galios metus ir vaistineje tai patvirtino...isidejau zieda keturios dienos po menesiniu,visai ne taip kaip reikalauja instrukcija...kazin kaip dabar bus..ar savaite saugotis su papildoma apsauga ir po savaites jau galime laisvai smileysex.gif ar kiap cia dabar bus?..nenorejau laukti, nes KZ ne savo dideliu noru pradedu naudoti, o tam ,kad pasigydyciau ta nelemta endometrioze doh.gif tai va,toks klausimas iskilo ar nieko labai baisaus, kad taip ne laiku isidejau?galesiu po savaites be apsaugos papildomos santykiauti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Karamelia*: 11 lapkričio 2007 - 16:04
Gal galit kuri patarti unsure.gif Kažkaip apsiskaičiavau ir žiedą išsiėmiau ne po trijų,o po dviejų savaičių doh.gif Ir kas svarbiausiai atsipeikėjau tik po dviejų dienų,kai nesulaukiau mėnesinių doh.gif Gal kuriai taip buvo nutikę ir galit patarti kaip toliau elgtis ax.gif
Atsakyti

KZ naudoju jau lygiai metus. Pirma menesi galvojau isprotesiu, nes smarkiai kraujavo, iklotus keiciau kaip daina. taciau po to viskas susitvarke. Apskritai, nemaniau, kad bus taip paprasta. nei galva svaigsta, nei pykina, jaust nejauciu (kaip ir mano partneris), aisku jau 2 kartus grybelis buvo isimetes. Sako, kad nuo susilpnejusio imuniteto taip nutinka, bet girdejau nuomone, kad ziedelis prie tokiu bajeriuku irgi prisideda... Tikekimes tie grybeliai nesikartos, nes teks ziedui sakyti ate. Pastebejau dar, kad ir pasyvesne nuo kontaceptiku pasidariau ir noras myletis sumazejo, bet girdejau ne man vienai taip nutinka?
Ir dar. Eurovaistinej be receptu KZ tikrai neparduoda, o kitose kartais pasiseka prasmukti. Nors as nuejau pas ginekologe ir israse 6-12 menesiu. Ir ramu. Idomu tik, ka tai galetu reiksti? sesiems jis ar visgi dvylikai menesiu verysad.gif
Atsakyti